tacanit la motor
![]() ![]() ![]() |
tacanit la motor
IRONICK |
![]()
|
||
![]() - Group: Members Posts: 22.546 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
||
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|||
Cyrusmddd |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 21 March 07 From: Sibiu ![]() |
Poate ma ajuta cineva cu o explicatie la zgomotul care l-am auzit astazi: in sarcina (aprox. 2.000 rpm) se aude un fel de tacanit/ hasait la motor. Acest zgomot nu se aude la relanti/ in mers dar scoasa din viteza/ daca o turez pe loc.
This post has been edited by Cyrusmddd: 17 Nov 2011, 20:39 |
--------------------
Dacia
Logan
2005 1.4 MPI
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Oare de ce nu folositi voi un ulei mai greu de contrafacut? Gen... Motul ?
|
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
Cyrusmddd |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 21 March 07 From: Sibiu ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 1.4 MPI
|
|
Adi florin |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 314 Joined: 29 July 06 From: Bucuresti ![]() |
De ce e mai greu de contrafacut Motul?
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1.6MPI din 2007
|
|
Victorine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.001 Joined: 20 April 05 From: Timișoara ![]() |
Chiar așa... si eu aș vrea să știu.
|
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
Cyrusmddd |
![]()
|
Spre fericirea mea, nu am mai auzit acel hasait, a carui cauza cred ca am descoperit-o si remediat-o intre timp.
Cat despre marcile de ulei care pot fi mai usor contrafacute - putem continua in topicul dedicat uleiurilor, cu toate ca s-ar putea discuta la nesfarsit fara a se ajunge la concluzii clare. This post has been edited by Cyrusmddd: 21 Nov 2011, 21:50 |
--------------------
Dacia
Logan
2005 1.4 MPI
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Toata "lumea" cere Castrol, Mobil, Elf pe ale caror ambalaje nu mai scrie demult tara de provenienta. Cand intrebi la furnizori, ridica toti din umeri, ca cica exista multe fabrici raspandite peste tot in Europa si nu se poate controla provenienta.
In fine, pe orice bidon de Motul scrie Made in France, pentru ca doar acolo se face. Mai sunt si alte criterii, care se vor discuta la Uleiuri. Eu nu ma bag acolo ca nu am de ce, nu am ce demonstra Am raspuns aici pentru ca sunt cate unii care considera ca daca au pus Castrol in motor, ar trebui sa tina acel motor 1 milion de km, cu schimburi facute la 50 000... @Cyrus, nu ne zici si noua ce ai descoperit? Ultima data cand am vazut un motor cu tacanit, s-a descoperit ca nu ajungea ulei in rampa de culbutori. Masina statuse nemiscata 4 ani si uleiul se facuse ca o marmelada, care a astupat traseul catre rampa. Este vorba de un 1.2 de fabricatie nemteasca. |
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 01:18 |