DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Tuning Calculator, hard, soft, etc..

Ciumonk
post 15 Jul 2005, 23:29
Post #61

EPURUL UCIGAS

Group: Members
From: Oradea

Oare unde gasesc eu plexiglas?Si la ce pret?

--------------------
Fiat 500,Fiat 600 `64 Fiat 600 VTM, `65 VW 1200 - BH-xx-xxx;BH-xx-xxx
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
anpop
post 17 Jul 2005, 12:11
Post #62

Sef de pisica!

From: Bucuresti

QUOTE(Ciumonk @ 15 Jul 2005, 23:29)
Oare unde gasesc eu plexiglas?Si la ce pret?
*

Incearca la munplast...langa tricodava pe compozitorilor (actual 1mai)..

--------------------
Logan Preference 1,4 - b-xx-xxx
Prostia e singurul lucru care-i doare pe ceilalti!
+
IRONICK
post 17 Jul 2005, 14:06
Post #63

-

From: Romania

radiator procesor = Titan CU5TB > montat ventilator de 90mm (facuta adaptare 90mm>70 mm din tabla aluminiu) [AMD Athlon 2000XP oc FSB 210MHz la 2200MHz]
placa video > montat radiatoare pe memorii si montat un cooler+fan de duron ( adaptare pe freza pentr prindere ) [ adugat 40MHz la procesor si 50MHz la memorii ]
montat ventilatoare pe capac lateral, sus si in spate
memorii = Samsung PC2700 (166MHz) oc 210MHz

scuze pentru calitatea proasta a pozelor (facute cu tel mobil)
este mai bine ca nu prea se vede praful ....

This post has been edited by ironickSQUAD: 17 Jul 2005, 14:53

--------------------
CUGIR Albalux 11 1982 - B-11-LUX
+
Yva
post 17 Jul 2005, 14:42
Post #64

Membru anormal

From: Timisoara

Mi se pare mie sau au nForce la placa de baza?

--------------------
VW GOLF 4 2001 - TM86PSY
Want me to press Accelerate?
+
IRONICK
post 17 Jul 2005, 14:50
Post #65

-

ASUS A7N8X Deluxe v2 (nForce2)

--------------------
+
Yva
post 17 Jul 2005, 23:49
Post #66

Membru anormal

Asus mi-am dat seama biggrin.gif ( dupa culoarea porocalie )

Si eu tot ASUS am, ca is tari.

--------------------
VW GOLF 4 2001 - TM86PSY
+
Yva
post 18 Jul 2005, 01:19
Post #67

Membru anormal

Stau si ma uit cat loc au unii pe birou sau pe masuta pe care au calculatorul... Eu nu am loc numa cat sa ma misc si sa lucrez la el... sad.gif

In spate, sa nu mai spun, ca trec o gramada de fire... de toate dimensiunile si toate culorile. Am si visiniu... laugh.gif

Attached thumbnail(s)
34.jpg ( Size: 24.58k ) Number of downloads: 30
45.jpg ( Size: 29.68k ) Number of downloads: 41
56.jpg ( Size: 22.41k ) Number of downloads: 31

--------------------
VW GOLF 4 2001 - TM86PSY
+
viulian
post 18 Aug 2005, 01:25
Post #68

Que ?

Das Über Keyboard, only ment for the true Elite wub.gif

Oricum e beton. Toata lumea ce vine pe la mine ma injura. YEEEESSS.

PS: M-am plictisit dupa ce am zgariat toate literele, si Shiftul din stanga - dar o sa o fac bec!

This post has been edited by viulian: 18 Aug 2005, 01:30

Attached thumbnail(s)
diverse0004.JPG ( Size: 181.32k ) Number of downloads: 36

--------------------
Dacia 1310S - CT-26-VID
+
Yva
post 18 Aug 2005, 07:44
Post #69

Membru anormal

Cum o sa tastezi daca vi odata pilit acasa...? alcoholic.gif Poate o sa te enervezi si pe urma... gun3.gif

This post has been edited by Yva: 18 Aug 2005, 07:45

--------------------
VW GOLF 4 2001 - TM86PSY
+
chichi
post 18 Aug 2005, 09:23
Post #70

Membru

From: Braila

O intrebare pentru cunoscatori: cum pot elimina programele pe care mi le incarca in StartUp, Windows 2000?... Se pare ca nu functioneaza comanda msconfig si nici in System Information nu mai am vreo optiune de a deselecta tot ce este inutil... Am mai intrebat si pe altii, dar as dori sa aud si alte pareri in afara de aceea de a schimba Windows-ul.. Nu de alta dar mi se intampla uneori sa mi se intepe sistemul si-mi incarca foarte greu Windows-ul si-mi vine greu sa accept ca nu exista vreo posibilitate de configura din Windows ce se incarca in StartUp... rolleyes.gif

This post has been edited by chichi: 18 Aug 2005, 09:24

--------------------
Dacia Logan Laureate 1.2V 2012 - BR
+
IRONICK
post 18 Aug 2005, 09:27
Post #71

-

Download atasamentul meu, sterge extensia .jpg, pune in sys32 si o sa ai msconfig. Win 2000 nu are din fabrica asa ceva.
Daca crezi ca ti-am dat un virus, cauta pe net si o sa gasesti alt msconfig. Scaneaza inainte sa nu ai probleme.

This post has been edited by ironickSQUAD: 18 Aug 2005, 09:29

--------------------
+
Yva
post 18 Aug 2005, 09:35
Post #72

Membru anormal

Sau cauti Spy Sweeper. Si are el optiune pt msconfig, si poti sa scoti ce vrei, fara sa se bage iar la loc.

--------------------
VW GOLF 4 2001 - TM86PSY
+
chichi
post 18 Aug 2005, 09:51
Post #73

Membru

Mersi... smile.gif

--------------------
+
Asi
post 18 Aug 2005, 19:58
Post #74

Camaro SS

tuning.. tuning.. a da.. la calculatoare..

pai ce am facut eu la compurile mele..
printre compurile marfa cu potential care le-am avut (unele inca le mai am)
dual PII 333mhz cu 2mb cache.. @ 533mhz cu 2.6Vcore (default merg la 2.2.. nu va impacientati) - a decedat placa de baza dupa 7ani de mers aproape in continuu ca server

pIII coppermine 450@667mhz .. slabut dar de fapt performanta e mult mai mare.. - de pe asta butonez

celeron 300A ... cine stie cunoaste.. 300@450.. a tinut pana l-am vandut.. si am auzit ca inca mai tine..

duron spitfire 600@833 .. maxim.. apoi 600@900 = foc de artificii din placa de baza+proc

thunderbird 1.4@1.2 .. se incingea enorm.. incat am ales optiunea downclock .. l-am vandut

barton mobile 2400+ (1.6) @ 2.4 aka 3-4mii+ .. 10x240 1.7Vcore +watercooler+voltmod (mem+chipset) - asta il am mai de joaca.. dar nu prea am timp de asa ceva..

a64 neOC ca inca n-am bani de cooler.. un Venice 4000+ .. si stau cu cooleru stock sad.gif da daca ma enervezmai modific ceva la watercooleru de la barton si il bag pe veice si tre sa scot macar un 3-3.2

la voi scoruri??? nimic.. de ce nu overclockati nene ca e supermarfa.. chit ca nu folosesti nici 10%din ce poate si chiar daca e total irelevant macar sti cat poate procu tau.. spre deosebire de masini oc-ul nu creeaza damage permanent.. pur si simplu scade drastic durata de viata a tranzistorilor si a semiconductorilor.. adica de la 100 de ani cat e estimat un tranzistor.. sa zicem la vro 10 ani maxim... (mai conteaza.. oricum la 1-2 ani se cam schimba totul din comp.. )

--------------------
Mitsubishi/Mercedes Carisma/B-class 2003 1.9 DI-D/2007 200CDI - B 79 ASI/Bxxx
"Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
+
Yva
post 18 Aug 2005, 21:52
Post #75

Membru anormal

Si poate prindem o zi frumoasa in care viata tranzistoarelor vor scadea drastic pe loc.

--------------------
VW GOLF 4 2001 - TM86PSY
+
chichi
post 25 Aug 2005, 09:44
Post #76

Membru

Am si eu o nelamurire legata de montarea unui switch in cadrul unei retele... Sper sa nu fiu off-topic, imi cer scuze daca sunt, dar problema este legata tot de IT...

Mai exact nu de mult am facut o cerere de montare switch in biroul unde lucrez, care desi a avut toate aprobarile necesare, s-a impotmolit undeva pe la biroul IT, care a capatat in timp o abilitate deosebita in a demonstra ca nu se poate face un anume lucru.

Mai exact, cand a fost proiectata cladirea s-a luat in considerare un anume numar de utilizatori de calculatoare, deci de conectari Internet (1999). Intre timp, acest numar a crescut, astfel ca s-a ajuns la mine in birou ca trei din calculatoare sa se conecteze la priza (cu doua iesiri) pe rand, scotand si introducand mufa pentru a putea accesa fisierele din retea, a imprima un document sau a putea avea acces la Internet (si eu la forumul Daciaclub... laugh.gif ).

Am cerut solutii departamentului IT care mi-a explicat cat se poate de frumos ca nu se pot trage cabluri noi pentru montarea unor prize noi, deoarece nu permite constructia cladirii, etc. Bun, am zis si am lasat-o balta... Dupa un timp un prieten mi-a sugerat sa montez un switch in birou si ca urmare am facut o cerere de acest gen care a fost aprobata si de director, dar care nu a trecut mai departe de cei de la biroul IT...

Marturisesc ca eu nu ma pricep la retele si ca nu am fost pus in situatia sa ma ocup de asa ceva si sa trebuiasca sa ma documentez, tocmai de aceea va cer sfatul... pentru ca sa pot sa-mi sustin cauza in cazul unei audiente la director. Eu am vazut in montarea acestui switch o operatie relativ simpla prin care acesta s-ar conecta la priza actuala, astfel incat cele trei calculatoare sa fie in permanenta legate la retea si pe care sa o acceseze pe rand. Tipul de la IT insa a afirmat ca switch-ul trebuie conectat la biroul lor (diferenta de doua etaje), astfel ca distanta cablului ar fi mai mare de 5 m, iar acest lucru este imposibil, conform documentatiei tehnice si ca aceasta operatie este imposibila. Nu am putut sa-l combat vehement, pentru ca nu stapanesc deloc acest domeniu...

Intrebarea mea ar fi cum se poate monta acest switch, unde anume si in ce fel afecteaza reteaua?... Respectivul mi-a spus ca ce vreau eu sa fac nu este decat o improvizatie si ca nu se baga la asa ceva, desi multi alti prieteni pe care i-am intrebat mi-au spus, ca din punct de vedere fizic nu ar trebui sa existe probleme si ca switchul nu trebuie montat neaparat la biroul acestora.

Poate sunt printre voi si administratori de retele care stiu despre ce este vorba?...

This post has been edited by chichi: 25 Aug 2005, 09:46

--------------------
+
liviu_lb
post 25 Aug 2005, 11:12
Post #77

Membru incepator

QUOTE(chichi @ 25 Aug 2005, 10:44)
Am si eu o nelamurire legata de montarea unui switch in cadrul unei retele... Sper sa nu fiu off-topic, imi cer scuze daca sunt, dar problema este legata tot de IT...

Poate sunt printre voi si administratori de retele care stiu despre ce este vorba?...
*

La mine in firma functioneaza sistemul asta pe care-l propui tu. Intre switch-ul principal si ala mai mic sunt cel putin 20m de cablu. Din cate am vazut la cel care a executat lucrarea s-a legat cu switch-ul la priza de retea existenta in acel birou printr-o legatura cross-over si din switch au plecat cabluri pentru cele 4 calculatoare de acolo. Toata treaba a durat 10 minute si functioneaza perfect. Parerea mea e ca nu se vrea.

--------------------
Dacia Logan Ambition 2004 1.6MPI
Fluence 1.5 dCi 110 cp
+
chichi
post 25 Aug 2005, 11:44
Post #78

Membru

QUOTE(liviu_lb @ 25 Aug 2005, 12:12)
La mine in firma functioneaza sistemul asta pe care-l propui tu. Intre switch-ul principal si ala mai mic sunt cel putin 20m de cablu. Din cate am vazut la cel care a executat lucrarea s-a legat cu switch-ul la priza de retea existenta in acel birou printr-o legatura cross-over si din switch au plecat cabluri pentru cele 4 calculatoare de acolo. Toata treaba a durat 10 minute si functioneaza perfect. Parerea mea e ca nu se vrea.
*

Mi s-a spus ca actuala configuratie a cladirii nu permite introducerea unui alt cablu intre switch-ul principal si ala mai mic si ca in nici un caz nu va intinde cablul pe jos, sa se "impiedice" lumea de el...

Si eu sunt de parere ca este vorba de rea vointa. Unii au impresia ca numai ei au informatii legate de un anumit domeniu, iar ceilalti sunt ignoranti si prosti. Daca as avea reteaua pe mana, sunt convins ca as putea sa invat intr-o saptamana tot la fel de multe cat stie si el, poate chiar mai mult... smile.gif

Deci in afara problemei legate de acel cablu, nu mai exista altele, nu?.. Ar fi posibil ca montarea unui asemenea switch sa micsoreze viteza de transfer in retea, iar un blocaj al switch-ului sa blocheze intreaga retea a cladirii?... Ati observat asemenea efecte la voi la firma?... blink.gif

This post has been edited by chichi: 25 Aug 2005, 11:45

--------------------
+
liviu_lb
post 25 Aug 2005, 12:28
Post #79

Membru incepator

QUOTE(chichi @ 25 Aug 2005, 12:44)
Mi s-a spus ca actuala configuratie a cladirii nu permite introducerea unui alt cablu intre switch-ul principal si ala mai mic si ca in nici un caz nu va intinde cablul pe jos, sa se "impiedice" lumea de el...
*

Acel cablu nu trebuie intins pe jos. Poate fi folosit cel deja existent(una din cele doua prize existente).

QUOTE(chichi @ 25 Aug 2005, 12:44)
Deci in afara problemei legate de acel cablu, nu mai exista altele, nu?.. Ar fi posibil ca montarea unui asemenea switch sa micsoreze viteza de transfer in retea, iar un blocaj al switch-ului sa blocheze intreaga retea a cladirii?... Ati observat asemenea efecte la voi la firma?... blink.gif
*

Nu am observat asemenea efecte. Dupa mintea mea creata efectele ar putea fi observate doar la nivelul computerelor legate la switch-ul ala mic.

Haideti mai! Chiar nu ne ajuta si pe noi nimeni?

--------------------
Dacia Logan Ambition 2004 1.6MPI
Fluence 1.5 dCi 110 cp
+
IRONICK
post 25 Aug 2005, 12:36
Post #80

-

Se poate monta un swich mai mic pe unul din cablurile de la priza. Si cum acel cablu o sa fie swich<>swich trebuie facut cross la un capat. Singura "problema" este limitarea la 100M pe acel swich (datorita portului). Adica pc-urile de pe swich-ul mic vor impartii o banda de 100M daca se face transfer din afara. Sa nu uit, mai trebuiesc si IP-uri.

This post has been edited by ironickSQUAD: 25 Aug 2005, 12:39

--------------------
+
chichi
post 25 Aug 2005, 12:46
Post #81

Membru

QUOTE(ironickSQUAD @ 25 Aug 2005, 13:36)
Se poate monta un swich mai mic pe unul din cablurile de la priza. Si cum acel cablu o sa fie swich<>swich trebuie facut cross la un capat. Singura "problema" este limitarea la 100M pe acel swich (datorita portului). Adica pc-urile de pe swich-ul mic vor impartii o banda de 100M daca se face transfer din afara. Sa nu uit, mai trebuiesc si IP-uri.
*

Deci... daca ma ambitionez si cumpar eu pe banii mei un switch, nu rezolv nimic pt. ca fara administratorul de retea nu pot configura acele IP-uri, nu?... Si nu rezolv problema in nici un fel... huh.gif

--------------------
+
IRONICK
post 25 Aug 2005, 12:48
Post #82

-

Daca acele pc-uri care le tot scoateti si bagati voi au ip-uri diferite nu este problem.

--------------------
+
chichi
post 25 Aug 2005, 13:21
Post #83

Membru

QUOTE(ironickSQUAD @ 25 Aug 2005, 13:48)
Daca acele pc-uri care le tot scoateti si bagati voi au ip-uri diferite nu este problem.
*

Mersi...

Atunci o sa cumpar un switch... smile.gif

--------------------
+
chichi
post 30 Aug 2005, 13:28
Post #84

Membru

Presupunand ca as achizitiona acest switch si as conecta calculatoarele la retea, prin priza existenta in perete, in ce masura ar afecta conectarea lor intreaga retea?... Exista oare riscul ca un blocaj la functionarea unuia dintre calculatoare, sa blocheze intreaga retea, avand in vedere ca echipamentul aflat in dotarea departamentului IT este constituit din 2 hub-uri mai vechi (330, parca?).

Acesta ar fi cel mai recent argument adus de administrator impotriva montarii switch-ului... huh.gif

--------------------
+
3 Pages < 1 2 3
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 11th May 2025 - 11:48
Forum Renault