Caut soft supraveghere video cu inregistrare, utilizare casnica
![]() ![]() ![]() |
Caut soft supraveghere video cu inregistrare, utilizare casnica
klaus |
![]()
|
||
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|||
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Amcap ar fi un soft... stie sa faca recording de pe o camera web usb, banuiesc ca ar trebui sa stie si de pe un IP
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Incearca ViewCommander nvr.
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ma, io am un pretin care se ocupa de siteme d-astea de supraveghere. Te pun in legatura cu el, da' sa nu ma-njuri daca in momentul in care se cufureste copilu', te trezesti cu BGS-u', milita, jandarmeria si SMURDU' la usa!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
http://www.h264soft.com/h264webcam.html
H264WebCam640_480.jpg This post has been edited by Fratzica: 28 Jul 2011, 22:12 |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
Camista Studio sau cel recomandat de Fratzica
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
Pe Cafeneaua de pe reno.ro ai intrebat?
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
|
--------------------
*
*
*
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.489 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Probabil ca n-o sa te ajute prea tare comentariul meu, dar poate altii sa fie interesati.
Ceva rude de-ale chinezariei in cauza par a fi suportate de http://www.zoneminder.com/ , asta daca ai chef sa instalezi un linux pentru a-ti putea supraveghea ce-oi vrea sa supraveghezi. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Eu folosesc de vreo 3 ani WebCamXP.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
In primul rand doresc sa multumesc tuturor celor care au incercat sa ma ajute.
In al doilea rand, dupa ce am incercat vreo 15 programe d-astea, am constatat ca nici unul nu doreste sa vada camera, sa o recunoasca d-apai sa si afiseze ceva. Drept urmare am ramas la jegul ei de program. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Eu îți recomand un NAS de la Synology și o cameră IP din lista celor compatibile, de pe site-ul lor.
![]() Nu e cea mai ieftină soluție, dar e printre cele mai bune la un preț cât de cât acceptabil pentru folosire casnică. |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
ultraav |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 2 December 04 From: sub nivelul marii ![]() |
Vad ca nimeni nu a zis nimic de Dorgem. Vechiut, dar simplu si gratuit.
http://dorgem.sourceforge.net/ LE: vad ca e vorba de o camera IP, am impresia ca Dorgem nu mere decat cu camere atasate local. Alta varianta: http://sourceforge.net/projects/senriska/ This post has been edited by ultraav: 30 Aug 2011, 01:30 |
--------------------
ex Logan
Preference 1.4 MPI
2004
- ..-..-... The aim of the wise is not to secure pleasure, but to avoid pain.
Aristotle |
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(Fratzica @ 28 Jul 2011, 23:11) Eu am folosit cu succes programul ăsta, dar utilizând o "banală" cameră web (pe USB) ... Fără supărare klaus, dar sigur l-ai configurat bine? Mi se pare puțin probabil să nu o vadă ... vezi poate programul e blocat de firewall. L.E.: klaus, spune-mi și mie te rog de unde ai luat-o și cât ai dat pe ea. De asemenea, aș vrea să știu cum se vede imaginea noaptea (dacă ai putea să faci un print screen, ar fi perfect). De asemenea, am văzut că este "Vandal-proof", dar nu scrie dacă se poate utiliza și în exterior. Ai ceva informații în legătura cu asta? Mulțumesc! This post has been edited by cosmin_2300: 30 Aug 2011, 10:29 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
klaus |
![]()
|
QUOTE(cosmin_2300 @ 30 Aug 2011, 09:35) L.E.: klaus, spune-mi și mie te rog de unde ai luat-o și cât ai dat pe ea. De asemenea, aș vrea să știu cum se vede imaginea noaptea (dacă ai putea să faci un print screen, ar fi perfect). De asemenea, am văzut că este "Vandal-proof", dar nu scrie dacă se poate utiliza și în exterior. Ai ceva informații în legătura cu asta? Mulțumesc! am luat-o de la niste chinezoi mai de incredere( http://www.dealextreme.com/p/300k-pixel-ip...ip-camera-35425 ). Se gaseste si pe ebay, dar in general mai scum (ex: http://www.ebay.com/itm/300K-Pixel-IP-Netw...=item3a694e0100 ) imaginea noaptea se vede varza. Nu e nici un vandal proof. Se poate utiliza si la exterior, dar sa fie protejata (nu e water-proof). Ramane de vazut la iarna daca merge sub -10 grade. Imaginea si pe zi e vai de steaua ei, verdele nu exista fiind inlocuit de un mov psihedelic Attached thumbnail(s) Untitled_2.jpg ( Size: 153.02k ) Number of downloads: 1713 |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Deci nu-ti poti da seama din imagine daca ala care-ti sparge masina e afro-american.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.635 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
macar îti dai seama ca e noapte.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Mulțumesc mult pentru răspunsuri klaus ...
Eu vreau să fac server și să am 2 camere de supraveghere, una pe "scară" (la ușa apartamentului) și una pe bloc care să bată în parcare, dar la cum se vede noaptea ... e inutilă! Mulțumesc încă o dată! This post has been edited by cosmin_2300: 1 Sep 2011, 08:49 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Deci, cit costa?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.629 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Decat sa pui o camera pentru parcare inutila... doar cat sa vezi ca cineva iti taie cauciucurile/sparge masina etc si sa iti bubuie un vas de sange, mai bine nu pui deloc.
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
klaus |
![]()
|
Eu de exemplu consider inutile evacuarile custom de inox. Asta nu inseamna ca altii nu gasesc o placere in ele... Fiecare cu piramida lui de nevoi...
Oricum, sunt curios ce le ziceai al clientii care iti cereau camere conform anuntului http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=164498&hl= ? Ca nu vrei sa le vinzi ca le sunt inutile? Daca-i asa, toata admiratia! |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Genaratie de handibeli. Un contract cu baba de la parter si-ti raporteaza aia tot ce misca pe o raza de trei blocuri si zece parcari plus ca iti da si Cv personajelor.Acu ` daca afli ca nevasta e combinata cu Gicu de la punctu termic 5 si copilu e acu sectoristu asta e
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Cea mai ieftina si comoda solutie este cu camere clasice si cu un DVR dedicat.
|
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.489 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Nea bioane, nu mai e ca pe vremuri, nu toti mai au baba la parter. Si care mai is, degeaba le rogi sa-ti supravegheze masina, ca pentru ele loganu' si mercedesul arata taaare la fel.
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Uite daca marca banu` cum trebe ii livrez io o baba de la mine de la parter care simte si mirosul de gaz metan ,vegheaza 24 din 24 ,duce tomberoanele de gunoi si raporteaza tot.Ziua mai cucaie dar noaptea e satelit spion nu alta are vedere in infrarosu si cred ca si microfoane din ale de aud la 2000km.Nu o poti conecta la net ca e model vechi si n-are placa de retea
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
corbex |
![]()
|
N-ai inteles nimic, Bioane! Klaus cauta soft de supraveghere, nu hard de supraveghere!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bion |
![]()
|
E soft ca si-a rupt placa si inc nu i-au lipit-o
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
klaus |
![]()
|
sunt interesat cu oferta de baba, dar numai daca recunoaste protocolul tcp-ip si se poate mufa cu rj45, ca pe usb ar fi cablul cam lung si-mi trebuie hub alimentat
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 16:57 |