Autocolant www.daciaclub.ro - www.reno.ro, Autocolante forum
![]() ![]() |
Autocolant www.daciaclub.ro - www.reno.ro, Autocolante forum
Alexu7 |
![]()
|
||
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
|
||
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|||
n3m0 |
![]()
|
![]() Membru sadic Group: Members Posts: 297 Joined: 3 February 07 From: Campina ![]() |
E facut asa cum l-am luat de pe forum. Gri nu am pus pentru ca este masina GRI
![]() Am dat comanda la o firma unde se fac stampile si chestii de birotica. Le-am dat discheta si ei au facut restul. Cam scump = 28 RON This post has been edited by n3m0: 26 Mar 2007, 20:51 |
--------------------
Dacia,Toyota Avensis
L
1998/2007
- PH-04-xxx
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
cu banii astia dadeai comanda de pe forum la cineva si iti faceai 4
![]() zici ca la o firma care face stampile gasesc autocolant? nu de alta ma chinuie talentu si imprimanta am acasa ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
n3m0 |
![]()
|
![]() Membru sadic Group: Members Posts: 297 Joined: 3 February 07 From: Campina ![]() |
M-a chinuit si pe mine talentul cand am incercat magazinul virtual degeaba...
![]() Nu-mi pare rau de bani, am renuntat la trei pachete de tigari ![]() |
--------------------
Dacia,Toyota Avensis
L
1998/2007
- PH-04-xxx
|
|
tadasus |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 4 November 06 ![]() |
QUOTE(AlexU @ 26 Mar 2007, 21:54) cu banii astia dadeai comanda de pe forum la cineva si iti faceai 4 ![]() zici ca la o firma care face stampile gasesc autocolant? nu de alta ma chinuie talentu si imprimanta am acasa ![]() AlexU vezi ca nu merge sa printezi pe autocolant decat daca ai laser ![]() Autocolantul ala trebuie decupat dupa forma... 9 lei stickerul la mine cu transport cu tot oriunde in tara |
--------------------
Dacia
Logan
2005
- B 43 SOL www.customstickers.ro
|
|
mad_voly |
![]()
|
![]() Daca Ai Cap Ia-ti Alta Group: Members Posts: 547 Joined: 8 October 05 ![]() |
@tadasus
As vrea si eu 2 ( sa le lipesc pe interiorul lunetei). Esti din Buc? This post has been edited by mad_voly: 27 Mar 2007, 22:44 |
--------------------
Opel
Insignia
2011 Ecoflex
- b 01 ccc "Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. "
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
mad_voly: pt. Bucuresti ia legatura cu semit sau AlexV. Poti comanda si suporti de numere.
|
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
mad_voly |
![]()
|
![]() Daca Ai Cap Ia-ti Alta Group: Members Posts: 547 Joined: 8 October 05 ![]() |
Hai sa traiesti
![]() |
--------------------
Opel
Insignia
2011 Ecoflex
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
sticker DaciaClub 5 lei, forum.reno.ro 4 lei
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
adip, e de actualitate treaba cu comandatul suporților de numere? Că eu din toamnă am comandat prin magazinul virtual, și se pare că nu mai sunt disponibili..
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Catalin, eu am luat in toamna suporti si sticker cu reno. Daca / cand / cum mai sunt disponibili, n-as putea sa iti spun eu.
|
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
mad_voly |
![]()
|
@semit
Vreau si eu 2 stickeri daciaclub: unul pt interior si altul pt exterior. Cum fac sa ii iau? This post has been edited by mad_voly: 28 Mar 2007, 13:32 |
--------------------
Opel
Insignia
2011 Ecoflex
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
cat ma costa suporti de numere daciaclub.ro ??
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
sechi |
![]()
|
![]() pasionat si afacerist Group: Members Posts: 1.757 Joined: 20 February 05 From: Craiova ![]() |
Pentru cei din Craiova sau din imprejurimi:
Am stickere Daciaclub.ro 5 lei, forum.reno.ro 4 lei. Sunt listate pe autocolant transparent, transparent in oglinda si alb. Tel.: 0745 404012 |
--------------------
Fiat
Punto
1995
- DJ 10 SEC
|
|
BoomPunk |
![]()
|
![]() Membru fara respect ptr lege si ``organ``! Group: Members Posts: 637 Joined: 20 March 06 From: Bucharest ![]() |
Vreau si eu autocolante cu daciaclub.Daca se poate unul mare ptr. exterior de pus pe parbriz,unul mic de pus pe luneta.Daca face cineva sau poate sa-mi zica de unde sa iau,astept aici sau pe privat raspuns.Merci.
|
--------------------
Dacia
de calcat
Zepter
|
|
catavl |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 60 Joined: 8 February 07 From: galati ![]() |
tadasus sunt din gl si vreau shi eu un sticker pt tabla cu dacia club.....zi-mi cum putem rezolva
|
--------------------
dacia
supernova
2002 confort viata e prea scurta pt viteze mari..........
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
@sechi
da prin posta poti sa trimiti? cu plata ramburs si ceva in plus pentru bunavointa |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
rolly |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 267 Joined: 10 August 04 From: Alba ![]() |
imi trebuie si mie suporti de numar daciaclub..se mai gasesc si daca da, unde..?..si cu cat..?
|
--------------------
Dacia 1310
berlina
1985
- AB 03 NDR Suzuki Ignis 4x4 VVT 2007 - AB 86 NDR
|
|
tadasus |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 4 November 06 ![]() |
catavl ; BoomPunk aveti PM
|
--------------------
Dacia
Logan
2005
- B 43 SOL www.customstickers.ro
|
|
Radocanu |
![]()
|
![]() Membru lagunist Group: Members Posts: 1.983 Joined: 24 March 07 From: Hunedoara ![]() |
si eu vreau sticker cu dacia club... prin hunedoar. imprejurimi.. nu are nimeni ? sau prin posta... platesc cat costa ... imi trebe pentru luneta
|
--------------------
Renault
Laguna 2 - Facelift
2006 1.9 dci - Dynamique
- HD-88-CAR Dezmembrez R.Laguna 2
Telefon 0773803384 |
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
numai pentru membrii din Constanta, va fac eu gratis ( nu refuz o bere
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
Cine ma ajuta si pe mine cu un sticker si cu o pereche de suporti numar cu
Dacia club? Contra cost,bineinteles ![]() |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
Nimeni?
![]() @Adrianno,@Rolly,daca voi ati primit spuneti-mi si mie ce trebuie sa fac,va rog! Multumesc!! |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
n`am primit ca nu stiu cine le vinde
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
aurelv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 226 Joined: 28 March 07 From: Bucuresti ![]() |
si eu as fi interesat de 1-2 buc. stickere.
daca vinde cineva in bucuresti astept un semn. |
--------------------
ex DSN / Seat
Clima / Leon 1M
2003 /2003
- B-83-YMF
|
|
ginoxxx |
![]()
|
![]() drive or die Group: Members Posts: 47 Joined: 22 March 07 ![]() |
![]() ![]() da se poate face si gen parasolar????daca da as vrea si eu un parasolar si unu pentru luneta ![]() This post has been edited by ginoxxx: 19 Jun 2007, 13:18 |
--------------------
dacia
berlina LI
2003
- ph-08-hji
|
|
catala2k |
![]()
|
posesor de elice alb albastra... pt moment Group: Members Posts: 893 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
daca are cineva din Bucuresti un autocolant "Dacia Club" pt luneta pe interior, vreau si eu.
|
--------------------
.
.
. ;)
|
|
catavl |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 60 Joined: 8 February 07 From: galati ![]() |
tadasus mai trimiti frate sau e cu tzaca?ca tot astept de ceva vreme
|
--------------------
dacia
supernova
2002 confort viata e prea scurta pt viteze mari..........
|
|
andr3y |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 200 Joined: 23 May 07 ![]() |
vreau si eu autocolant cu daciaclub.ro si cu forum.reno.ro !! platesc
![]() astept raspuns de la bucuresteni ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2007 / luxe privilege
- b 89 RUN
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Pentru Bucuresti. am eu autocolante DaciaClub si Forum.reno.ro ... contact on PM
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 05:25 |