Prapad la bac
![]() ![]() ![]() |
Prapad la bac
djasu82 |
![]()
|
||
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|||
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
a fost prapad ca nu au invatat nimic si s-or fi bazat pe copiat.
subiectele de anul acesta au fost accesibile. - La romana a fost un subiect care iti oferea o libertate mare in alegerea operei literare - La mate..au fost accesibile, inclusiv la M1 unde e cel mai greu - La istorie la fel - La fizica la fel puteti vedea si voi subiectele pe subiecte.edu.ro In concluzie, ce se spune prin targ legat de subiecte este o prostie. Aia care nu au fost capabili sa treaca gasesc vinovati subiectele. Sa puna mana pe carte si sa nu mai trandaveasca prin MALL-uri, pe facebook, cluburi sau sa arda banii pe plimbari aiurea si sa piarda vremea. SUBIECTUL TREBUIE MUTAT LA CAFENEA p.s. profesorii nu se fac vinovati ca elevii nu isi dau interesul nu este o razbunare a profesorilor, ci o lene a elevilor. La fizica as putea face subiectele de nota 10(desi am dat acu 2 ani bac-ul) La romana de un 9 mai mult ca sigur, La mate de un 8(M1) si la istorie de un 8...poate chiar 8.5-9 Modelele de subiecte seamana f mult cu ce s-a dat acum 2 ani This post has been edited by brigada_diverse: 3 Jul 2011, 10:52 |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
buntom |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 4 May 11 From: Bucuresti,Militari ![]() |
pana in a 12 mai am si sper sa se schimbe legea din nou!Eu am terminat clasa a 8 a si am avut colegi care au avut note la mate si de 4!!! cine face subiectele astea? Einstein!
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala dec. 2004 "When in doubt... C4"-Jamie Hyneman
LG Optimus G ex. Samsung Wave 723 cu Bada 2.0, |
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Se numește distrugere controlată
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
subiectele sunt usoare. la M1 sunt mai grele la mate, dar e normal. nu sunt imposibile. Subiectele mi se par corecte
|
--------------------
Dacia
|
CRY 79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.974 Joined: 25 April 09 From: Sibiu ![]() |
Eu nu spun ca nu ar fi fost grele subiectele, dar si frazele de mai jos spun totul despre cum au ajuns elevii din ziua de azi.
QUOTE(brigada_diverse @ 3 Jul 2011, 11:51) a fost prapad ca nu au invatat nimic si s-or fi bazat pe copiat. In concluzie, ce se spune prin targ legat de subiecte este o prostie. Aia care nu au fost capabili sa treaca gasesc vinovati subiectele. Sa puna mana pe carte si sa nu mai trandaveasca prin MALL-uri, pe facebook, cluburi sau sa arda banii pe plimbari aiurea si sa piarda vremea. p.s. profesorii nu se fac vinovati ca elevii nu isi dau interesul nu este o razbunare a profesorilor, ci o lene a elevilor. This post has been edited by CRY 79: 3 Jul 2011, 11:22 |
--------------------
Renault
Trafic
Iunie 2005, 74 Kw si multi cai frumosi
- SB 10 KXF With under cover face.
|
|
Vallybz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.475 Joined: 26 October 08 From: Buzau/Bucuresti ![]() |
iar viitorul e si mai sumbru...
|
--------------------
Renault
Megane 1 Facelift, 1.6, 16v
Coupe 1999 K4M-A7-00
- BZ 87 BVM
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Subiectele au fost accesibile in mare parte, zic eu. La biologie in schimb le-a picat cel mai nasol subiect (dupa parerea mea), ala cu cromozomii x,y, mama are ochi caprui, tatal e asiatic, ghici ce iese. La M1 m-am uitat si eu putin de curiozitate si mi se par chiar abordabile pentru cine s-a pregatit cat de cat.
Intradevar, se face abuz de feisbucareala, fite prin cluburi, masini, mall-uri etc dar trebuie constientizat ca atunci e vremea lor ![]() Fiecare le gestioneaza cum poate, in functie de situatie dar ce se intampla acum in sistemul de invatamant e boala pentru populatie. Dupa parerea mea ar trebui indepartati dobitocii de la putere care au inceput sa ia decizii de-a dreptul idioate si sustin profitul din invatamant. Ar trebui restructurata materia in primul rand si sustinut examenul pe bune, chiar daca este la un nivel mai scazut. Oricum nu e musai sa ia toti BAC-ul, nu e nici o rusine sa muncesti la un nivel scazut. Fiecare a luat niste decizii in viata in functie de capacitatea sa, daca omul nu poate, el se multumeste cu ce are si atat. |
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
- CT-XX-LEA Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(SorinCT @ 3 Jul 2011, 12:18) Fiecare a luat niste decizii in viata in functie de capacitatea sa, daca omul nu poate, el se multumeste cu ce are si atat. Eu zic totuși că greșești puțin. Câți au picat BAC-ul? 60% din studenți? Facultățile ce fac acum? Rămân fără studenți? Nu-mi spuneți că din ăia niciunul nu se ducea la facultate! Sunt de acord să fie examenele mai grele și pe bune, dar nu așa. Trebuie început din clasa 1. De atunci un elev trebuie învățat că la asemenea examene nu se copiază, nu din clasa a 12-a, când până și profesorii nu-și dau silința pentru că știu că se poate copia la BAC. ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Ce treaba au facultatile? Eu nu vad motiv sa le umplem pe toate in special ca majoritatea specializarilor scot someri pe banda. In ziua de azi toti au minim o facultate si nu-si gasesc de munca in domeniu.
Iti dau cazul meu concret, pe specializarea Informatica Economica e foarte greu sa mai gasesti ceva la ora actuala din cauza crizei si a contractarii economiei. Un alt exemplu tot personal, suntem 8 grupe de Electromecanici la Universitatea Maritima Constanta. Acum doi ani erau 4, din alea 4 terminau o grupa, maxim 1 grupa jumate. Acum realizezi ca din 8 grupe daca o sa iasa cu diploma 2-3 grupe e foarte mult. E in interesul universitatilor sa vina cat mai multi, sa lase bani si sa faca loc pentru altii. Profitul gros nu iese din absolventi. Asa ca mai bine mai multi fara BAC sau mai facultate decat sa le aibe degeaba. |
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Ce pretenții să ai de la un sistem de invățământ care nu te invață cel mai elementar lucru: cum să înveți.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
brigada_diverse |
![]()
|
EXACT
|
--------------------
Dacia
|
akileon |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 903 Joined: 6 March 06 From: Finland ![]() |
unde scrie ca toata lumea trebuie sa termine o facultate? inainte cine avea o facultate era destept, acum poti sa fii prost bata daca ai bani de taxa esti ca si asigurat de diploma
elevii au alte prioritati acum, li se rupe de scoala si asta se vede in rezultate |
--------------------
Honda
Accord
2009 2.0 i-vtec 156 cai
|
|
SorinCT |
![]()
|
Nu e vorba de bani ca pana la urma mi se pare normal sa iti platesti studiile, cel putin in RO, unde altfel mori de frig prin sali de clase ca nu se da drumul la caldura sau mai stiu eu ce. De obicei unde se baga bani multi de taxa se vad si unele dotari.
E vorba ca sunt primiti. Ar trebui ori sa fie BAC-ul pe bune ori sa fie o admitere serioasa. Dar pana la urma universitatile sunt SRL-uri in ziua de azi si interesul e sa stranga cat mai multi fraie... studenti. |
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
@djasu82 Sursa acestei stiri?
De curiozitate, a intrat cineva pe bacalaureat.edu.ro sa vada ca prima data s-au afisat, doar rezultatele celor care au picat bacul in sesiunile anterioare si au dat din nou acum? Rezultatele celor care au terminat acum clasa a 12-a abia de putin timp au inceput sa apara, si inca nu sunt toate. IAr in scoli abia au aparut de putin timp, 30 minute la majoritatea. Asa ca...prapadul este si nu este. Subiectele la M1 au fost mult mai usoare ca acum 2 ani. LA romana la fel, nimic senzational de greu. Asa ca povestea cu razbunarea profesorilor si etc...bullshit, prostia elevilor ![]() This post has been edited by St: 3 Jul 2011, 12:11 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
mi se pare ca unii au trecut la generalizari foarte usor pe acest topic ( cel putin cu o persoana ne-am obisnuit ).
Un user spuena mai devreme ca 60% au picat, din ce am ascultat mai devreme intamplator la radio un liceu foarte vestit ( pentru masinile si stilul de viata al elevilor ) din Bucuresti a avut promovabilitate de 100%. Eu din asta inteleg ca tocmai clubingul/facebook/masinile scumpe au ajutat o parte din elevi sa "invete" si sa ia note mari. Glumesc! - asta e special pentru cativa care prin natura exagereaza si toaca cuvintele. Buba cred ca e in alta parte si daca acum ne dam cocosi, ma refer la colegii de pe forum care au aceasi varsta cu mine sau foarte apropiata, numai din cauza ca noi am luat bacul fara probleme... cred ca multi au uitat ce emotii aveam atunci si ce frica ne-a fost. Cele mai mari surprize apareau insa la notele finale unde se intampla ca cei mai buni sa se trezeasca cu vreo nota mica din diverse motive. E usor sa arati cu degetul catre elevi, dar mai usor cu generalizarile ca asa vorbeau si cei care au trecut prin bac sau chiar parintii despre noi si mi se pare foarte penibil "Generatiile astea noi vor distruge tara, nu mai sunt la fel de pregatiti ca noi" si personal vad exemple zilnic care imi provoaca doar scarba. A fost un examen pe care multi probabil ca l-au tratat cu superficialitate sau nu au fost coordonati suficient de bine. Isi vor invata lectia si avand in vedere ca sunt tineri nu au pierdut nici un tren. Cu exagerari si generalizari nu vom rezolva nimic, decat sa vedem mai des la stiri sinucideri cu motive din ce in ce mai tampite... avea 10 pe linie si intr-o zi .. A LUAT UN 6! Oh nu. |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Ky_Cristian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 21 July 09 From: Ploiesti ![]() |
Am auzit opinii si de la cei care au plecat in alte tari la facultate/liceu. La noi se face carte de-a binelea, pentru ca profesorii inca trag ca elevii lor sa aiba rezultate bune. Ce se face la noi in liceu, la altii se face la facultate. Voi vorbeati ca sunt prea multi cu facultate. Dupa parerea mea, sunt prea multi cu Bacul luat. In momentul de fata, singurul lucru care te opreste sa te duci la facultate este bacul. Daca il ai p-asta, te angajezi, faci rost de 2-3000 ron pe an si gata, in 3 ani ai si diploma de licenta.
Si cel mai urat este ca tot cei care au luat bacul cine stie cum fac cele mai mari figuri cand vine vorba de o angajare pe un post platit mai prost sau cu munca mai multa. Toti ar vrea sa stea degeaba si sa ia bani multi, chiar daca uita ca nu au nimic in cap. Acum diplomele nu mai inseamna nimic, adevarata valoare se vede in ceea ce stii sa faci. Din fericire, tot mai multi angajatori incep sa vada asta. Si acest lucru nu poate decat sa ma bucure. Pentru ca in "diplome", desi am iesit cu un pachet bogat de cunostinte din liceu, sunt la fel ca unul care a dat banul sau a copiat. Totul e sa te faci remarcat. Dar in sensul bun. Si nu mai dati vina pe sistemul de invatamant. Cu toate modificarile, cat timp vor mai fi profesori batrani in scoli, va fi printre cele mai bune din Europa. Chiar si asa, cu laboratoare fara dotari, fara caldura in clase si cu banci pline de gauri. |
--------------------
Renault
Megane II
2006, K4M "Prostii mor, prostia ramane." I. L. Caragiale
|
|
SorinCT |
![]()
|
Aveam eu un profesor batran care ne spunea cum sa facem si cat sa dam ca sa luam bacul
![]() Altul tot batran ne spunea sa nu venim fara o floare cu dop cand se incheie media. Mi-e deja mi-e sila de astia. Nu toti batranii au si coloana vertebrala. |
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(rtBK @ 3 Jul 2011, 12:13) Cele mai mari surprize apareau insa la notele finale unde se intampla ca cei mai buni sa se trezeasca cu vreo nota mica din diverse motive. Observi diferenta? Acu ceva vreme elevii aveau, in general, emotii ca iau o nota mica, acum, din ce in ce mai multi, au emotii daca il trec sau nu. ![]() Oricum, sunt multi elevi care au luat BAC-ul cu note mari, cel putin din cunostintele mele. Asa ca n-a fost nici un prapad la BAC-ul de anul acesta. This post has been edited by St: 3 Jul 2011, 12:27 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Din cate am auzit, acum s-au filmat salile de examen. Deci in sfarsit a trebuit sa ii dea afara pe cei care vorbeau sau copiau. Tin minte cand dadeam la fizica cum profa prezenta a venit sa imi bata in masa sa imi zica "vezi ca te striga el", el fiind la 2 randuri de mine si nu il cunosteam. Iar parca tot la proba aia, sau la alta(i-a lasat sa vorbeasca la aproape toate probele) zicea profa "sa va rugati si pentru noi ca va ajutam sa va castigati o paine!". Hai nu zau! Pe aia ii ajuti, dar mie imi iei o paine ca daca ala copiaza de ia mai mult ca mine, are mai multe sanse la facultate.
Imi pare bine ca n-au luat atatia, poate s-or trezi la realitate si macar or incerca sa si citeasca toate comentariile pe care le-au tot copiat. Rezultatele reflecta acum pregatirea elevilor. Are si statul partea lui de vina ca nu se poate hotari cum anume sa fie bacul si trebuie sa tot fuga copiii dupa 50 de iepuri. Insa nu e o scuza pentru faptul ca multi nu incearca macar sa invete. This post has been edited by spy_oh_joy1389: 3 Jul 2011, 13:19 |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
quick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 996 Joined: 13 April 07 From: bistrita ![]() |
spy_oh_joy1389 are dreptate, cu camerile montate in sali ie mai greu de copiat si nici profesori nu mai lasa sa se copieze.... fac pariu ca in liceile unde a fost o rata a promovabilitati scazuta au fost montate camere in sali, asta ar putea fi un reportaj foarte bun daca l-ar face un reporter din romania asta.
si anul asta a fost ca o sperietoare pt profesori care nu au lasat sa se copieze pt ca au fost si anul trecut ceva probleme pt profesori si poate s-au invatat minte sa nu mai lase sa se copieze.... ce sa zic, sitemul scolar este praf in romania, profesori nu-si fac treaba directori de scoli la fel parlamentari si ministri la fel pt ca schimba legile si programa scolara de 10 ori intr-un an, elevilor nu li se poate face nimic adica aproape nimic daca sunt indisciplinati, sistemul a cazut de la an la an tot in jos, profesori mai slabi pregatiti elevi mai indisciplinati ca niciodata. poate ca ie bine ce se intampla acuma poate la anu sau peste alti 5 ani va fi mai bine.... toate astea le zic pt ca nu mai sunt la scoala si nici nu sunt profesor... poate daca eram elev aveam alta parere poate daca eram profesor aveam alta parere dar cam asta este adevarul ce se intampla la scoala acuma, legi aberante programe scolare prea grele, progreme scolare schimbate de la an la an de elevi nici nu mai stie ce sa invete, elevi foarte indiciplinati si fara gand de a invata pt ca stiau si stiu ca la scoala nu li se poate intampla nimic si bacul este ceva asa ca un examen care daca nu il iei in vara o sal iei in toamna si este permis copiatu doar putin noroc sa ai. |
--------------------
dacia
super nova 2002/ ford focus 2007 1.6tdci90cp
/suzuki samurai 1.3 1985 numa buna de off road
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Prapad la bac, prapad si pe topicul asta.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Mi se pare logic.
|
--------------------
|
rino |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 838 Joined: 9 December 07 ![]() |
ne ducem p....ii de suflet!
|
--------------------
Renault
Megane
2005, 2009 DIY / open source fan.
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
E haos in sistem profesorii nu sunt platiti marea majoritate a profesorilor nu sunt buni sa predea , copii sunt invatati sa bage la cap multe care in viata de zi cu zi nu le folosesc .
Copii nu mai invata , multi sunt cu nasul pe sus si exemple pot continua. Oricum interesant e ca in bucuresti gradul de promovati e de 47%. |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
QUOTE(SorinCT @ 3 Jul 2011, 11:18) Oricum nu e musai sa ia toti BAC-ul, nu e nici o rusine sa muncesti la un nivel scazut. Fiecare a luat niste decizii in viata in functie de capacitatea sa, daca omul nu poate, el se multumeste cu ce are si atat. corect ! ![]() cat despre facultati care nu mai au studenti, n-aveti grija, sunt licentiati destui care au terminat cu miile in anii trecuti si stau pe bara, deci nu este o nevoie acuta de noi specialisti pe diverse domenii !! generatia feisbuc frate ! ![]() This post has been edited by Alexu7: 3 Jul 2011, 14:12 |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
St |
![]()
|
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Ca in multe locuri bacul era o formalitate se stie de ani buni. Eu sunt de acord cu faptul ca trebuie pus piciorul in prag. Dar, actiunile de genul asta n-au nici un efect cand se actioneaza intr-o singura directie. Adica nu-i mai lasam pe elevi sa copieze. Actiunile ar trebui sa fie generalizate pentru tot sistemul de invatamant. Incepand cu cei de la varf (ca doar pestele de la cap se impute nu?) , cu programa, cu modul in care se face scoala samd. Altfel este egal cu zero.
|
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
apropo de camere si de banii care se scot de pe bac.
se da lege:in fiecare sala in care se desfasoara probele trebuie montata o camera.incepe nebunia,licitatiile,instalatorii isi freaca mainile,scot camerele de la naftalina,se simte mirosul banilor.cu o saptamana inainte ,vine directiva de la minister:un singur model de camera,care era un amarat de webcam a fost autorizat la montare in toata tara.Cine avea pe stoc miile de bucati necesare va las pe voi sa aflati. |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 12:34 |