Ce sa aleg? Super nova sau opel astra?, Sfaturi va rog.
![]() ![]() ![]() |
Ce sa aleg? Super nova sau opel astra?, Sfaturi va rog.
Tince1290 |
![]()
|
||
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
|
|||
GL 01 NJL |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 194 Joined: 16 January 11 ![]() |
La dacie trebuie sa stii putin mecanica doar atat, ma refer la astea pe carburatie.Sa nu ai pretentii ca iarna sa iti mearga ca una pe injectie totusi e carburatie
![]() |
--------------------
Audi
A4
1.9TDI/B5/1996
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
si la cea pe injectie trebuie sa sti mecanica
![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
talpaglucian |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 17 October 10 ![]() |
va rog sa ma ajutati si pe mine cu o informatie. Vreau sa cumpar maine o masina de la cineva , el nu este proprietar dar are certificatul fical, ce acte trebuie sa fac cu el? Doar act de vanzare cumparare si sa-mi dea toate actele inclusiv fiscal si apoi o pot inmatricula pe numele meu?
|
--------------------
Dacia
1310
1999
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Fiscalul ala trebuie sa fie intre tine si proprietarul din talon/carte, contractul de V/C la fel, nu lua de la samsari.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
tr04www |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.122 Joined: 13 October 09 From: Bucuresti ![]() |
@Argon nu-i adevarat, ii trebuie fiscalul dintre samsar si proprietarul masinii si fiscalul samsarului.
Trebuie sa iti de-a urmatoarele acte: --- contractul de vanzare-cumparare dintre el si proprietarul in acte al masinii. --- certificatul fiscal de la proprietarul in acte al masinii. --- fisa de inmatriculare. --- contractul de vanzare-cumparare intre tine si el. --- fiscalul lui. This post has been edited by tr04www: 16 Jul 2011, 21:04 |
--------------------
Renault
Talisman
Intense 2016
|
|
robert1991 |
![]()
|
robert1991 Group: Members Posts: 922 Joined: 13 October 09 From: pitesti ![]() |
dar daca samsarul nu a bagat-o la primarie nu are ce fiscal sa ii dea decat pe cel al proprietarului !
|
--------------------
Renault
Megane IV
2018 Business
- B -- ---
|
|
quick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 996 Joined: 13 April 07 From: bistrita ![]() |
atunci cine cumpara masina trebuie sa faca contract vanzare cumparare cu proprietaru si sare samsaru din schema:D adica el nu va mai aparea nici intr-un act
dar de obicei samsari le declara la primarie pt ca stiu legea mai bine ca noi si daca nu cumva i vreun tepar o va declara la primarie si i va da si toate actele incat noul proprietar sa nu aiba intalniri cu vechiul proprietar din cauze bine stiute adica km dati inapoi probleme la masina si accidente care ei vreau sa le ascunda .... de obicei samsari care cu asta se ocupa tot timpul stiu ce acte sa faca, am impresia ca cele mai multe "tepe" la acte se dau cand cineva este tepuit si si-a dat seama prea tarziu si vrea si el la randul lui sa tepuiasca pe cineva cu accea masina vrand sa se scape de ia, cel ce cumpara nu stie bine legile si ce acte are nevoie si da banu si dupaia se trezeste ca i mai trebuie ceva acte....... |
--------------------
dacia
super nova 2002/ ford focus 2007 1.6tdci90cp
/suzuki samurai 1.3 1985 numa buna de off road
|
|
tr04www |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.122 Joined: 13 October 09 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(robert1991 @ 17 Jul 2011, 14:09) dar daca samsarul nu a bagat-o la primarie nu are ce fiscal sa ii dea decat pe cel al proprietarului ! Dupa cum spune si colegul @quick, daca samsarul nu a trecut-o la primarie, cumparatorul trebuie sa faca act de vanzare-cumparare, cu proprietarul din acte al masinii.Ca daca face cu samsarul si asta nu are fiscal, nu o poate inmatricula.De obicei, samsarii sunt trecuti doar pe spatele talonului, la rubrica aia unde scrie ''Instrainat catre''. This post has been edited by tr04www: 17 Jul 2011, 14:36 |
--------------------
Renault
Talisman
Intense 2016
|
|
talpaglucian |
![]()
|
Baieti ce sa aleg intre Matizul asta , despre asta vorbeam cand ziceam ca e prin intermediar: http://www.autovit.ro/daewoo-matiz-C19704042.html si Cielo de la proprietar asta : http://forum.anunturi-galati.ro/index.php?..._1entry715382
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1999
|
|
mafiozzo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 760 Joined: 17 May 07 From: .::Cluj::. ![]() |
eu as merge pe cielo, da e mai vechi intradevar dar e mai fiabil ca matizu mai mult spatiu confort dotari, matizul e mai nou ciuciu dotari, si daca ai peste 1,65 cam te ia dracu la drum in acea conserva unde mai pui ca dotari nu are, decat un airbag in caz de accident cu buburuza nici 10 doctori de la maxilofaciale nu te mai pun pe`o`lalta, si pe langa asta cand te depaseste un tir iti vine sa te rogi sa ai gaura in podea si gheare de crocodil sa ti le infigi in asfalt sa nu fie prea mare balansu care ti`l provoca, mergi pe cielo parerea mea
This post has been edited by mafiozzo: 17 Jul 2011, 19:08 |
--------------------
Ex : Supernova 2001
Opel Astra G CC 2003
Coupe Now : Mondeo 2007 Limuzina
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(mafiozzo @ 17 Jul 2011, 20:06) Aiurea, e mai spatios in fata ca si Supernova, am avut Matiz, si am 1.82, si mai aveam loc, fata de Supernova in care m-am simtit ca intr-o conserva inghesuita. QUOTE(mafiozzo @ 17 Jul 2011, 20:06) unde mai pui ca dotari nu are, decat un airbag in caz de accident cu buburuza nici 10 doctori de la maxilofaciale nu te mai pun pe`o`lalta, Prostii si mai mari, Matizul e mai sigur decat Cielo si Supernova ta la un loc, are 3 stele la testele euroncap, exact ca si Loganul. http://www.euroncap.com/tests/daewoo_matiz_2000/65.aspx This post has been edited by argon: 17 Jul 2011, 19:25 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
BoR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.863 Joined: 20 October 08 From: Buzau ![]() |
De acord doar partial cu @argon.
Intr-adevar,spatiul interior din Matiz este ok,in special pentru cei din fata.Portbagajul in schimb este fff mic. Din punct de vedere al sigurantei nu ma pronunt. @mafiozzo are dreptate spunand ca este destul de instabila.Cel putin in comparatie cu Supernova,balansul este pronuntat.Caroseria este insa ceva mai ''legata'' fata de Dsn. Motorul este destul de lenes,dar puncteaza la consum.Zgomotul motorului din habitaclu este mai mare decat in Dsn. Nu scriu din auzite,ci sunt constatari personale.Am in familie si Matiz pe care il conduc periodic. Dintre cele mentionate,as alege Cielo.Succes! |
--------------------
Dacia SuperNova/
Opel Astra Sports Tourer/
Lada 1200 Combi
|
|
tr04www |
![]()
|
Dintre cielo si matiz, as alege cielo.Matizul mi se pare prea mic, chiar daca o fi el spatios in interior.
Ambele masini au avantaje si dezavantaje.Matizul fata de cielo, castiga prin consum. Oricum, matizul lui argon nu avea 3 stele, avea 5 clar.Doar era limuzina. This post has been edited by tr04www: 17 Jul 2011, 19:54 |
--------------------
Renault
Talisman
Intense 2016
|
|
mafiozzo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 760 Joined: 17 May 07 From: .::Cluj::. ![]() |
[quote=argon,17 Jul 2011, 19:19]
Aiurea, e mai spatios in fata ca si Supernova, am avut Matiz, si am 1.82, si mai aveam loc, fata de Supernova in care m-am simtit ca intr-o conserva inghesuita. Prostii si mai mari, Matizul e mai sigur decat Cielo si Supernova ta la un loc, are 3 stele la testele euroncap, exact ca si Loganul. Se explica si aiureala posturilor tale la inaltimea ta, dar vezi tu ca unii mai au si kilograme care sa le compenseze inaltimea, de ai 1,82 si vreo 100 kg n-ai loc nici sa scrumezi linistit, aici e matiz vs cielo, nu matiz vs supernova vad ca iti place mult sa adaugi posturi altfel nu te-ai baga aiurea in seama esti constient ca la fiecare post ai cate o carne in frigider bagata de la membri? inca umpic si ai 25.000 ala ospat |
--------------------
Opel Astra G CC 2003
|
|
talpaglucian |
![]()
|
Am fost sa vad matizul azi, cauciucuri piele, ruginita pe la praguri, pe la geamuri si omu zicea ca e impecabula.Raman fara cuvinte cat vad atata nesimtire :|
|
--------------------
Dacia
1310
1999
|
|
mafiozzo |
![]()
|
da o geana la cielo iti garantez ca il vei lua:)
|
--------------------
Opel Astra G CC 2003
|
|
talpaglucian |
![]()
|
am luat matiz pana la urma, an 2000 de la o doamna, crate service, merge bine
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1999
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
De la opel la matiz, cam lunga calea... in orice caz felicitari. Insa un minus de la mine pentru faptul ca ai luat-o de la o tanti. Daca tanti nu avea abilitati de sofer, as zice sa faci o verificare amanuntita la ulei, filtre, ambreiaj, schimbator, placute, discuri.
Matizul este o masina surprinzator de fiabila cu costuri minime de exploatare. Stiu asta pentru ca am condus ceva vreme un matiz. Era chel insa nu voi uita prea curand ce acceleratie si ce frana putea sa aiba masinuta aia! Si nici macar nu era ingrijita (masina de firma). Daca ai prins una cu aer, te felicit. Spor! |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
talpaglucian |
![]()
|
E clasica, dar are toate reviziile facute la zi, am fost cu ea la mecanic si era surprins de pretul si de calitatea ei
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1999
|
|
argon |
![]()
|
Pacat de an, are 11 ani masina, cu cat l-ai luat?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
tr04www |
![]()
|
Pfoa, limuzina ta(Espero) era mult mai veche ca matizul asta si ziceai ca nu e alta ca ea.Acum de asta e pacat ca are 11 ani?
![]() |
--------------------
Renault
Talisman
Intense 2016
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
se inchide.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 14:41 |