DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Sfat achizitie: Dacia Logan vs Audi A2, Posed Logan, as dori sa-l schimb cu A2

zeusreddog
post 8 Jul 2011, 16:10
Post #31

Membru

Group: Members
From: Bucuresti

QUOTE(bobo77 @ 7 Jul 2011, 21:48)
@zeusreddog sa anunti si aici deznodamantul acestiu topic...de curiozitate.
*

O sa raman cu golanu' meu si gata. Asa masini accesibile sunt destule.. Golf, Octavia, etc dar cred ca nu are rost sa ma leg la cap daca nu ma doare. N-am avut probleme cu Loganul pana acum. C-o fi datorita faptului ca am mers corespunzator (adica schimbat la 2500-3000, motorina doar de la Mol si uneori de la OMV) sau o fi pur si simplu noroc ca nu s-a stricat pana acum, nu stiu.

--------------------
Dacia Logan 2007 Laureate 1.5 dCi
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
iulian'71
post 10 Jul 2011, 14:26
Post #32

membru uneori batut in cap

Group: Members

Asta inseamna ca l-ai exploatat corect. Socrul meu a sarit de 100k si motorul trage de zici ca-i Mig in decolare. Secretul e filtrul de motorina si acela sa fie original schimbat la maxim 20k, restul sunt povesti inclusiv turbina care pica la unii si la altii nu, motorina Petrom, OMV sau Rompetrol. Eu am 46k cu Megane si sunt foarte multumit cu cei 87 cp si tocmai am dat 560lei la revizie.

--------------------
Renault Megane sedan/ Kadjar Expr. 1.5dci85cp.2009/Business 2018 1.5dci 110cp - GL-07-***
Mersul pe jos face piciorul...peste 45.
Grabeste-te incet.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 14th May 2025 - 12:53
Forum Renault