Aparat de spalat cu presiune, de care?
![]() ![]() ![]() |
Aparat de spalat cu presiune, de care?
Fratzica |
![]()
|
||
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
|
||
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|||
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
si pretul pentru fiecare este...
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Black & Dekker PW1300 pret sub 300 de ron. Il gasesti pe la carefour, practiker. Ai la el pe langa stutul reglabil de curatare cu presiune si un alt stut cu bidon atasat pentru detergent.
Specificatiile tehnice Masina de spalat cu presiune Black & Decker PW1300TDW Tip- Cu tambur Clasa- Compact Clasa utilizare- Semi-profesionala Model- Comercial Putere motor- 1300 W Presiune maxima- 100 pa Debit- 360 l/m Furtun- Da Maner- Ergonomic Consum- Redus Pistol spalare- Da Pistol cu furtun- Da Pompa- 3 pistoale axiale si placa oscilanta Nivel zgomot- Redus Tip alimentare- La retea Tija cu duza roto-power Il folosesc de 2-3 ani fara nici o problema. Suma respectelor, Alydor This post has been edited by Alydor: 6 Jul 2011, 16:35 |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
De curiozitate, a aflat cineva cam cati litri (sau fractiuni de metru cub) se folosesc la o spalare de masina?
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Eu as merge pe Makita.
|
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
para06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 898 Joined: 14 March 10 From: CONSTANTA ![]() |
De ce nu pe bosch?
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
2003
- CT92PAR
|
|
Fratzica |
![]()
|
QUOTE(marksman @ 6 Jul 2011, 16:31) Au amandoua cam acelasi pret, pana in 350 QUOTE(Alydor @ 6 Jul 2011, 16:32) Black & Dekker PW1300 pret sub 300 de ron. Il gasesti pe la carefour, practiker. Ai la el pe langa stutul reglabil de curatare cu presiune si un alt stut cu bidon atasat pentru detergent. Cum sta cu presiunea, e bun pentru spalat auto? Am inteles ca are si duza roto? Lancea este metalica sau de plastic? |
--------------------
Kia
Sportage
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Kärcher?
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
Alydor |
![]()
|
Lancea habar nu am din ce e nu m-am uitat ... Are duza metalica cu aplatizoare metalice. Sincer nu m-am uitat niciodata cata apa consum la un spalat de masina. Data viitoare o sa ma uit sa vad. Eu cu jucaria respectiva spal masina si nu am ce sa ii reprosez. Mai spal si dalele de beton din curte si uneori chiar si covoarele, am spalat la unchi-meu vopseaua de pe casa (era sa dau jos si tencuiala)
![]() Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Fratzica |
![]()
|
|
--------------------
Kia
Sportage
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Una
d'aia
|
|
Alydor |
![]()
|
Intr-adevar... sunt la fel de proaste...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Karcher sunt singurele aparate adevărate. Și au un preț pe măsură.
Restul sunt exact ca niște fake-uri chinezești. |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Alydor |
![]()
|
Subscriu la partea cu singurele adevarate. Bineinteles si pretul este pe masura. Pentru home use sunt ok. Daca vrei sa deschizi spalatorie auto sau ai bani sans-numero, atunci , da, Karcher. Alfel nu merita investitia.
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
G I M |
![]()
|
|
--------------------
Una
d'aia
|
|
Alydor |
![]()
|
Corect. Diferenta de 50-100 de ron o platesti doar pentru ca pe ea scrie o firma mai de "renume"
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Fratzica |
![]()
|
azi am luat un http://www.makita.ro/Masina-de-spalat-cu-p...102-p347-p2.htm
halatul a fost 330 ron, cu reducere de la 420. o sa revin cu impresii |
--------------------
Kia
Sportage
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Eu am Bosch si sunt multumit de el .
Attached thumbnail(s) S6002676.JPG ( Size: 106.98k ) Number of downloads: 3437 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
marius_rg |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 9 August 05 ![]() |
nu stiu daca mai e activ acest topic....dar si eu sunt in aceeasi dilema.
Makita, Bosh sau....modelul ieftin pe plastic de la Karcher. (ma intereseaza ceva pana in 3-4mil) Multumesc. |
--------------------
Dacia
Logan-Preference
- PH-30-ELY
|
|
Alydor |
![]()
|
Da!
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
quick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 996 Joined: 13 April 07 From: bistrita ![]() |
eu am un bosch, exact modelul lui l@u, aquatak 100...ori ce alegi peste 300 lei pt uz casnic face fata cu brio....
|
--------------------
dacia
super nova 2002/ ford focus 2007 1.6tdci90cp
/suzuki samurai 1.3 1985 numa buna de off road
|
|
marius_rg |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 9 August 05 ![]() |
Vad ca multi recomanda Bosh. Citisem pe undeva ca au fost si cu probleme, dar...de...mai tine si de noroc in zilele astea
![]() Pacat ca aquatak 100 are furtunul asa scurt, daca avea 5m era suficient pentru mine. Mie mi-au placut mult si cele Makita, dar nu prea am gasit pareri despre ele ![]() This post has been edited by marius_rg: 15 Nov 2012, 17:20 |
--------------------
Dacia
Logan-Preference
- PH-30-ELY
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
io-s f multumita de Karcher..recomand..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Valentin are presiunea scazuta..
![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
a, scuze
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
QUOTE(BlaueCorsa @ 6 Jul 2011, 18:01) avem noi la firma o jucarie dasta. da o tin inchisa sub cheie doar sefi mai spala cu el ![]() http://www.kaercher.ro/ro/Produse/Professi...re/10718510.htm This post has been edited by C@talin: 15 Nov 2012, 21:29 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Ma cam bate gandul si pe mine sa-mi iau asa ceva. Am o singura problema: presiunea apei de la retea e mica. Nu cumva un aparat de-asta are nevoie de presiune ceva mai mare? Sau, eventual, de un rezervor suplimentar de apa?
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
Alydor |
![]()
|
Din cate stiu eu, sau cel putin al meu asa face, el trage apa din retea, Stiu ca de multe ori opresc robinetul si las magaoaia sa mearga ca sa golesc putin furtunul. Am spalat si cu apa din butoi deci... nu e problema. Nu garantez ca asa face toate...
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Nu e nevoie de presiune mare pe retea, important este ca debitul retelei (fie si cu presiune mica) sa fie cel putin egal cu debitul aparatului pe la lance.
Cum aparatul scoate apa (foarte) putina dar cu presiune mare, nu ar trebui sa existe probleme daca presiunea pe retea e mica. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 23:18 |