Schimbat bani, maruntis
![]() ![]() ![]() |
Schimbat bani, maruntis
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Dragosele ai PM, iti dau un kg de maruntis sa-mi dai un kg de bancnote.
|
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
catalin-g3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 26 August 04 From: BaileGovora ; BUCURESTI ![]() |
Am patit-o si eu cu maruntisul. Am intrebat la vreo 4-5 banci daca doresc sa ii schimbe, dar nu au vrut pe motiv ca nu stau sa numere atata maruntis (140ron in monede de 1, 10 si 50 de bani), ca nu au aparat....
Cum am rezolvat-o?? Simplu, am mers la mai multe benzinarii si am bagat benzina de cate 20-30 de ron (asta prin 2007). Doar la Petromul de la Aurel Vlaicu a facut ceva figuri vanzatoarea, dar i-am zis ca daca nu ii ia o sa trebuiasca sa imi scoata benzina din rezervor ca alti bani nu am la mine ![]() |
--------------------
AsconaC/AstraF
BERLINA
85/96 "Esti prost si vrei să te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceată!" - MAERSK |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th July 2025 - 20:18 |