informatii la cumpararea unei sn
![]() ![]() ![]() |
informatii la cumpararea unei sn
trompy400 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 13 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Click Symbol
2004
|
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
1. Au fost mai multe modele de scris;
2. La roțile din spate ar fi trebuit să aibă, parcă toate aveau. La alea din față eu la Clima n-am avut. Oricum, nu-i un cap de țară să dai maxim 50RON pe o pereche. 3. Nu, de ce? Dacă o cumperi, un lucru înțelept ar fi să-i schimbi toate fluidele, să știi sigur pe ce picior dansezi. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
BOGDAN DSN |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 248 Joined: 18 October 04 From: Bucuresti ![]() |
eu am DSN Rapsodie si am luat optional presuri pe spate - nu intrau in dotarea standard.
|
--------------------
Toyota
Aygo
2006 - masina de servici
- fost posesor de DSN
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.727 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
Cred ca cel mai important este sa aiba intr-adevar 23.000 km. Pentru ca se poate umbla la km. Daca are intr-adevar atat, e o afacere excelenta...
|
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
nik1965 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 365 Joined: 17 June 05 ![]() |
|
--------------------
dacia
logan , duster
2005, 2017
- xx-xx-xxx
|
|
mihail75 |
![]()
|
![]() mihail Group: Members Posts: 466 Joined: 12 October 03 From: Iasi ![]() |
depine cine o vinde? a mea are chiar 23000 si in mai o scot la vinzare. as vrea eu sa o dau inainte de a ajunge cu ea in tirg.
nici eu nu am presuri, iar antigelul inca mai are culoarea verde, dar mult spalacit (nu mai e ca atunci cind tocmai am pus). |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.4 MPI
- Is-YY-XXX mihail, fost cu Logan Laureat 1.4, acum cu Opel Astra Sedan 1.6
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
yo unul n-as da DSN-ul meu pe un Logan!!! asa ca fratioare, daca e bun DSN-ul pe care vrei sa il cumperi, baga-te la interes. intr-adevar, ideea e sa aiba km reali cei pe care tu ii spui ca ii are; mai mult, du-te cu ea la un service autorizat Dacia inainte sa o cumperi sa se uite un mecanic la ea; daca poti, du-te la service-ul la care proprietarul spune ca a facut reviziile; asa vei putea verifica daca minte sau nu si vei sti si tu sigur daca a avut probleme sau nu intre timp.
multa bafta! |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
- GL I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
Highlander |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 65 Joined: 26 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu unul as analiza f atent ofertele din targ. Nu de alta, insa s-a cam umplut targul de "bishnitzari" . Oamenii "prepara masinile" le dau un polish sa-ti ia ochiul ... ba chiar le si radiaza ... doar sa le cumperi. Sunt multe criterii dupa care ar trebui sa analizezi o supernova inainte sa o cumperi. Sfatul meu e sa te duci cu cineva care are asa ceva de multi ani ... pentru ca este o masina cu tot felul de probleme. Totusi daca esti hotarat te sfatuiesc sa o duci la centrul de testare din incinta Autovit. Cred ca 2mil te costa sa-ti verifice fiecare surub , sa ti-o puna pe calculator, etc. ... eu unul zic ca merita.
P.S.-> Majoritatea problemelor care mi-au aparut la DSN-ul meu ... au fost rezolvate, cu exceptia la una ![]() |
--------------------
Dacia
SN Clima
- B-20-DLN
|
|
thunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 22 April 04 From: Pitesti ![]() |
E ceva cam riscant sa iei o masina din targ cu nr. putin de km, foarte multe sunt "aranjate" la kilometraj. Trebuie verificata bine de tot, incearca sa te uiti la ea la diferite aspecte: scaunul (nu husa) de la sofer sa vezi in ce stare e, usa de la sofer cat de usor se inchide/deschide ... si orice alte semne care ii tradeaza vechimea. Vezi daca mai are cartea de garantii cu revizile. Pana la urma trebuie sa o duci la un service sa-si dea si aia cu parerea relativ la problemele masinii ... si daca per ansamblu esti multumit de ea ... o cumperi
|
--------------------
Opel
Astra H
2006
- B-50-WSE Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
|
|
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
SN cu 23.000km in targ?
Bai ma leeesi? |
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
bobalex |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 15 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Salut, recomand si eu evitarea targului , sunt foarte multe metode sa faci o masina sa arate excelent. Mai bine de la anunturi din ziar , mai bine sa ai rabdare. Asta nu exclude verificarea masinii , sa mergi cu cineva care se pricepe. Eu asa am cautat , ce-i drept cateva luni, dar sunt multumit . Sa intrebi de la inceput daca este primul proprietar, etc. Multa bafta si rabdare!
|
--------------------
Dacia
SNova
- .
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.127 Joined: 11 February 04 ![]() |
Eu am incercat sa vand o NOVA 1,6 carburator in targ cu fix 28 000 km reali la bord. In targ erau numai samsari care cautau masini ca asta, faceau suveica, clienti neseriosi veniti la privit.
Masina se vedea pe ea ca are kilometrii aia, era curata, aranjata, vopsea originala, nelovita, mergea bine. Rezultat? ZERO, bani aruncati pe intrare, spalare, etc. Am vandut-o prin ziar pe bani buni. Cand o sa mai vand o masina, nici nu ma gandesc sa calc prin targ! |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
dadu221 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 726 Joined: 11 March 04 From: Ploiesti ![]() |
in principiu de holbezi dupa : tocirea pedalelor, volanului , scaunul soferului . apoi casti bine ochii la praguri , in partea din spate unde au adancitura aia ca acolo se abreaza de obicei vopseaua cand ai kilometraj la greu. Te uiti si pe cartea service a masinii si cel mai bine ceri factura de la ultima revizie ca pe aia e trecut numarul masinii si data. nu e imposibil ca masina sa aiba kilometrajul intocmai. totusi sa nu te incalzeasca vopseaua polishata sau motorul spalat. Vezi cauciucuri. Musai montana sau matador ca astea fura din fabrica si vezi cat de uzate is. Te poti uita eventual la bujii daca mai sunt alea originale pentru ca nu ar trebui sa aibe motiv sa le schimbe pana la 30 000. Iar in final , fiecare masinuta are un sigiliu pe la bord din cate stiu eu ... mergi la un service dacia autorizat ca sa verifice starea lui. S-o stapanesti sanatos in cazul in care o cumperi.
|
--------------------
DSN rapsodie
-
2002
- ph-22-unu Ie doar o amarata de dacie
|
|
vladutz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 2 January 06 ![]() |
Tre sa ai rabdare ca si eu mi-am luat o sn acum trei saptamani si am cautat-o inainte de Craciun si daca vrei sa iei ia din ziar de la om.Si ca sfaturi care m-au ajutat si pe mine ar fi:
1.Te uiti la cauciucuri sa nu fie tocite pe margini(iei volanul de tot si te uiti si pe interior si pe exterior) daca sunt tocite inegal-probleme cu pivotii 2.Ia-o la un test drive si lasa volanu liber sa vezi daca trage (dr. sau st.) asta daca nu e asistata directia 3.Uita-te pe margine la usi si pe partile interioare ale caroseriei sa vezi dak sunt revopsite 4.La filtrul de ulei sa nu fie ulei curs sau prin zona cu "mana cu X"=>probleme la chiuloasa 5.fereste-te de sn "alb-nova" pt ca e cel mai usor de reprodus culoarea si cele din targ sunt d'alea de la parlament frecate de aia. CEL MAI IMPORTANT!! Zi-le ca vrei sa o vada un service ales de tine si vezi ce atitudine are (cand le spuneam asta o dadeau in barcute ca nu poate, ca a racit etc,etc) Si sa ai bafta de masina buna! This post has been edited by vladutz: 15 Mar 2006, 21:41 |
--------------------
Dacia
1300
- PH-xx-BIC
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 13:15 |