Cutie de viteze (din 4 in 5), Probleme dupa montare
![]() ![]() ![]() |
Cutie de viteze (din 4 in 5), Probleme dupa montare
0000 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 338 Joined: 18 June 08 From: Rm Sarat ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310
1990
|
|||
perfinox |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 27 May 11 ![]() |
QUOTE(GL 01 NJL @ 14 Aug 2011, 15:35) ai uleiul din fabrica ? si cati km are masina? e foarte rau ce zici tu ! uleiul se completeaza la fiecare 5000 km si se face schimb complet la fiecare 20000 km, nu i-ar strica un schimb si nu puneti t90 romanesc este o mare teapa, de la el apar multe probleme, iar la cutiile de dacie apar probleme ca nu se schimba uleiul deloc, nu stiu de ce spun altii ca uleiul nu se schimba ci se completeaza, un ulei este stabil la forfecare maxim 25000 km , dupa isi pierde calitatile de ungere si apare uzura in angrenajele cutiei, si drept urmare nu mai schimba cum trebuie vitezele, problema des intalnita la dacie, deci un sfat schimbati uleiul cu unul de calitate (castrol axxle, mobil1 etc.) si asta la fiecare 20000 km. |
--------------------
renault
clio v6
2010
- NT 05 WVR
|
|
anghelcatalin1992@yahoo.com |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 195 Joined: 17 January 11 ![]() |
QUOTE(iulica89 @ 4 Aug 2011, 21:46) Salut! Am cumparat o cutie 365-11 si am o problema la vitezele 1 si 2 adica intra doar daca ridic de maneta si o imping pe undeva pe unde ar trebui sa fie treapta 3.Astazi dupa ce am achizitionat o timonerie de la o alta dacie la care selectionarea vitezelor se facea perfect dar la demontare am desfacut si suruburile care tineau de doua bucsi pozitionate in cruce...Posibil de la asta sa fie? Daca da spuneti'mi cum as putea regla bucsile acelea ca sa.mi intre si mie in vieze cum trebuie. Multumesc anticipat! ![]() Am rezolvat ![]() Merge ceas ...La 85km/h am doar 2500 rpm in treapta 5 ![]() poi si la 140km/h cate rpm ai ? |
--------------------
dacia
1300
1982
- ph07bgy catalin-alexandru
|
|
silesax |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 26 November 09 ![]() |
cum scot bila de interblocare a vitezelor 4 si 5 pe care binenteles am scapato in cutie ??
dar daca pun alta si merg cu aia in cutie am mari sanse sa stric cutia? am bagat apa cu presiune in cutie dar nu a vrut sa cada pe gaura aia de scurgere a uleiului.... de ce marime este bila ?,ca sa caut alta |
--------------------
dacia
break
1997 motor 1400
- br 03 ufg
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 21:49 |