Ieseala la munte, Duminica
![]() ![]() ![]() |
Ieseala la munte, Duminica
C a t a l i n |
![]()
|
||
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
roger, saltati-l
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
eu tot sunt putin socat cum am putut sa dau 64 de lei la telecabina..de persoana..in fine + coada la care am stat..in rest a fost frumos..
This post has been edited by Alex4u: 11 Jul 2011, 09:36 |
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
AmunDei |
![]()
|
![]() Fără turbo viața e pustiu... Group: Members Posts: 1.985 Joined: 8 June 07 From: Cucuveieni Deal ![]() |
Pe vremuri, cand eram tanar si frumos, am urcat de la 1400 la 2000 pe jos, "pi șentru dealului" (ca nu mergea telecabina) si am continuat spre Babele tot pi jos. Am ajuns noaptea pe ceata, cat pe ce sa ne manance ursii p-acolo. Da a fost fain
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1.0 TCe GPL 2020 Daewoo Matiz 0.8 Turbo - 140 HP
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Pai nici eu nu stiu, puteai sa o iei pe jos si faceai un traseu frumos.
Sinaia-Cota 1400-Cota 2000-Cruce-Babele-Pestera-Padina-Bolboci-Sinaia. De preferat ar fi fost sa ramai peste noapte la Padina ( ca sa nu te plimbi cu elicopterul SMURD ). |
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
mai frumos era asa:halta sinaia-poiana stanii-piatra arsa-babele-cruce-babele-piatra arsa-poiana stanii-gara sinaia.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Sau gara sinaia-poiana stanii-piatra arsa-babele-cruce-babele-pestera-padina-bolboci-cuibul dorului-sinaia. Am facut exact traseul asta acum 2 ani in 2 zile. Peste noapte am campat cu cortul la Padina.
Ca tot a venit vorba, am auzit ca DJ 713 ar fi fost asfaltat, e drumul ce leaga Sinaia de Babele. A fost cineva mai recent pe acolo? |
--------------------
Una
d'aia
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Dacă omu' merge cu piți de mână pe trasele alea, la jumătatea urcușului spre Piatra Arsă, exasperat de văicăreli, îi va face vânt în râpă, iar apoi poate medita liniștit la ce face cu cei 64 RON economisiți pentru telecabina.
|
--------------------
-
-
|
|
G I M |
![]()
|
64 de lei cartela urcare/coborare Sinaia-Cota 2000.
|
--------------------
Una
d'aia
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Zici că te cară în cârcă.
|
--------------------
-
-
|
|
G I M |
![]()
|
Chiar si asa, sambata e full, stai la coada pana te plictisesti, parca e pe gratis.
|
--------------------
Una
d'aia
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Cu gratare te lasa?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
G I M |
![]()
|
Nu, alea vin cu alta telecabina, au nevoie de transport special.
This post has been edited by Neagu Ionut: 11 Jul 2011, 13:31 |
--------------------
Una
d'aia
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
eu am luat telecabina din busteni pana la babele...si a fost o coada de nedescris..+ ca erau multi ciobani care luau bicla cu ei...pentru aia platea 18 lei dus-18 intors deci...
|
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(ydaniel @ 11 Jul 2011, 12:40) mai frumos era asa:halta sinaia-poiana stanii-piatra arsa-babele-cruce-babele-piatra arsa-poiana stanii-gara sinaia. Mai bine cobori pe Schiel daca tot mergi la Babele, eventual la urcare iei cabina de la sinaia daca esti prea bosorog, si faci 2000-piatra arsa-babele. 11 Jul 2011, 16:22: QUOTE(Alex4u @ 11 Jul 2011, 16:09) eu am luat telecabina din busteni pana la babele...si a fost o coada de nedescris..+ ca erau multi ciobani care luau bicla cu ei...pentru aia platea 18 lei dus-18 intors deci... 18 intors? Pai daca iei bicla, o iei sa cobori pe partea ailalta This post has been edited by neumann: 11 Jul 2011, 15:22 |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
G I M |
![]()
|
Pai ce crezi ma ca aia urca bicla cu telecabina si o coboara tot cu telecabina
![]() |
--------------------
Una
d'aia
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Mai ales pe Jepi, ditamai selecția naturală pe acolo.
|
--------------------
-
-
|
|
orologia |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 7 July 11 ![]() |
Si eu planific o ieseala la munte, dar s-ar putea sa se strice planurile. Avem traseu calumea: Constanta-Sibiu-Cluj-Alba Iulia-Arieseni. Vizitam tot ce este de vizitat, dormim o noapte la vila, o noapte cu cortul. Ultimele 2 zile vor fi relax total in Apuseni. As da orice sa pot pleca in excursia asta, dar s-ar putea sa se anuleze toata treaba
![]() |
--------------------
Volvo
440
1996 Turbo
- CT96MCO http://www.daciaclub.ro
http://www.daciaclub.ro |
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
De vizitat:
- Sibiu: muzeul satului, centrul vechi - Turda: cheile si salina - Cluj: mallurile, altceva nu vad ce sa merite ![]() - Alba Iulia: poate cetatea, dar si aia e obosita - Arieseni: pestera ursilor, ca e oarecum in apropiere Mai bine de la Turda o scurtezi direct spre Arieseni, esti mai castigat. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
- Răchițele, casa memoriala E.Boc
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
1/2 ore program de coasa included.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
La Turda mai poti vizita castrul roman si mormantul lui Mihai Viteazul. Plus ca daca o iei prin Copaceni inainte poti sa ajungi la Cheile Copandului. Unde iar ai ce vedea. De la Turda spre Abrud poti sa te opresti in Ocolis (faci la dreapta si vezi cheile Ocolisului) poti sa mergi la Posaga la manastire si izbuc, mai mergi un sat si la Lunca Ariesului faci la stanga si mergi pe Bedeleu si Poarta Zmeilor, mai mergi inca vo 3 -4 sate pana la Salciua si mergi la Huda lui Papara si de acolo inca 3 kilometri pana la Vanatare. Mai sus de Salciua la Lupsa poti sa vizitezi muzeul.
Pana la Salciua poti sa opresti si la cascada Sipot normal_P1030675.jpg Apoi poti sa te opresti in Campeni, si apoi Abrud - Rosia Montana, unde va recomand sa o luati prin Abrud in sus, se ocoleste dar se ajunge direct sus. normal_P1030549.jpg Undeva intre Baia de Aries- Lupsa se poate vedea in stanga cum mergi spre Campeni Fagul Imparatului . Cel mai bine se vede toamna si iarna cand brazii din jur sunt verzi si fagul este maroniu. Am copilarit acolo si cam atat imi aduc aminte, , dar locuri frumoase pe Valea Ariesului sunt destule. Suma respectelor, Alydor This post has been edited by Alydor: 12 Jul 2011, 10:50 |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(cdadan @ 12 Jul 2011, 08:08) cand ai fost ultima oara acolo? Eu am fost in 2006 si inceousera un proiect ce parea f interesant, cu tot felul de carute, tunuri si oameni imbracati in haine medievale... ma gandesc ca de atunci poate l-or fi terminat... |
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Inca se mai lucreaza, am fost in toamna, proiectul e aproape de final.
In Alba iulia mai poti vizita Muzeul unirii, Catedrala... Daca cetatea aia e obosita... lasa ca ai tu mintea odihnita ... ![]() In Cluj mai poti vedea Gradina Botanica, Muzeul de stiintele naturii din Hasdeu, Zidurile cetatii, poti sa urci pana sus la Belvedere si sa ai o panorama a orasului, poti vizita catedrala catolica (aia din fata de la Matei Corvin) poti vizita Catedrala Ortodoxa, Parcul central, Bisericuta de pe Memorandumului... De la Arieseni pana la Pestera Ursilor mai ai ceva de mers. Vo 50 de kilometri pana la Chiscau Suma respectelor, Alydor This post has been edited by Alydor: 12 Jul 2011, 10:43 |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
corbex |
![]()
|
Nu-i nevoie. Se uita omul 5 minute in oglinda si afla tot ce e de stiut despre subiect.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
orologia |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 7 July 11 ![]() |
Sunt multe de vizitat, dar o sa ma limitez la cele mai importante. Va fi greu cu deplasarea dintr-un sat in altul pentru ca suntem doar cu snail-ul in spate. Tot traseul se va face cu trenul.
|
--------------------
Volvo
440
1996 Turbo
- CT96MCO http://www.daciaclub.ro
http://www.daciaclub.ro |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 19:44 |