Infiintare Service Auto, cu licenta Monomarca
![]() ![]() ![]() |
Infiintare Service Auto, cu licenta Monomarca
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Gurmanjilor!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Ma duc sa-mi fac un senviș cu bere, brb.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Pofta buna!
|
--------------------
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
io mananc cu o salata de semintse nutline
|
--------------------
...
..
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
QUOTE(Markos @ 21 Jul 2011, 21:46) Ma duc sa-mi fac un senviș cu bere, brb. Eu mi-am facut o bere fara senvis. |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Meaj pla, am fost in Carfur si nu mi-am luat si io un berganbir cu lamiie.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Nici obositii astia de la "alimentara" nu mai aveau Bergenbier nefiltrata.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ala-i sport? trei echipe cu totul? sa n-ai cu cine face un blat?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
neumann |
![]()
|
radler cu gust de apa tonica? aide capu meu
da hoegaarden cu gust de zmeura bea careva? This post has been edited by neumann: 21 Jul 2011, 21:42 |
--------------------
...
..
|
|
Marty |
![]()
|
Ce Radler, ma? Io vorbeam de berganbir, cea mai infecta bere normala si cea mai pixda bere la gust (FA si Lemon).
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
neumann |
![]()
|
|
--------------------
...
..
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
Liviu M |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 14 September 04 From: Germania ![]() |
|
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
QUOTE(Marty @ 21 Jul 2011, 22:44) Chiar ca cea normala e de cacao rau, dar probabil depinde de gusturi. Fara alcool am baut chiar alalteieri vreo doua. Nu pot sa zic ca a rupt gura targului, parca mai buna mi s-a parut mai demult Ursus fara, dar asta nu era nici foarte rece, si genul asta ce "ceai" cum se incalzeste un pic, devine pisat... Totusi mai zic odata, aia nefiltrata, alba cu grau in ea e chiar buna. Si maine o sa incerc si p-asta cu lamaie sa vedem ce-i de capul ei. Ce am mai incercat, adica Becks parca, acum vreo doi ani, nu mi s-a parut deloc cine stie ce. Prefer combinatie de Sprite/7Up jumate, si bere jumate, oricand in fata acelui Becks. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Markos |
![]()
|
Singura bere FA pe care pot s-o beau fara s-o elimin tot pe gura e Stella.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
neumann |
![]()
|
cel mai tare radler e de la kaiser si e proaspat, servit la 3000m
![]() cea mai tare bere normala e stiegl servita tot la 3000m si tot pruaspata. |
--------------------
...
..
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Cooorbeeeexx!! Ia stoarce neuronu . Cum se chema ce pileam prin anii 70-73 aka bere la halba+romcubanez sau coniaczarea 5 stelute 50 ml+ o sticla pepsi mixate in halba. A dreac combinatia, te fura usor
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Carcalete.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Dupa mine singura bere fara alcohool care are gust de behehere este Ursuzu. Daca vrei bere cu gust de lamaie fa ca mine. Iei o bere, storci un sfert de lamaie si o torni in sticla. Mai pui si un varf de cutit de sare si voala...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
|
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
gata ma baieti... m-am lamurit... vreti sa fac distilerie... ca prea le dati subtil asa...
oi putea lua fonduri pentru distilerie? ma ajuta base? |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
ady77 |
![]()
|
La vanzari?
|
--------------------
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
la vanzari, la obtinere de fonduri, la testare...
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 10:57 |