Pareri eforie sud, recomandare
![]() ![]() ![]() |
Pareri eforie sud, recomandare
adytym |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.172 Joined: 6 May 09 From: TIMISOARA ![]() |
|
||
--------------------
Ex Megane 3;
Volvo XC60; Toyota Yaris
- TIMISOARA
|
|||
alindrgn |
![]()
|
![]() mamut lânos Group: Members Posts: 1.347 Joined: 27 April 08 From: brasov ![]() |
a fost un prieten vara trecuta. a jurat ca nu mai calca pe acolo. acuma, fiecare cu gusturile lui.
|
--------------------
Dacia
Logan / Duster --
2008 abs plus / 2017 black touch Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
|
|
aurelyan |
![]()
|
![]() Membru cu familie Group: Members Posts: 1.280 Joined: 20 June 09 From: Iasi ![]() |
Am fost eu chiar anul trecut, depinde si ce cauti... Plaja e ok, preturi rezonabile pe plaja, in rest e ca pe tot litoralul romanesc : fiecare terasa cu muzica ei, mizerie si gunoaie (majoritatea turistilor fiind autohtoni), tiganeala, tonete cu de toate, de la mancare pana la jucarii...
Oricum mult mai linistita decat alte statiuni. Recomand pentru cei mici, sunt zone mari unde apa aste mica, cu multe golfulete unde nu bat valurile. |
--------------------
Ford
Focus Mk3
2012 - 1.6 16v Ti-VCT Imbatranesc si tot invat - Eschil
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
Aia e statiune de mosi si de babe! Si mai vine si o "duhoare" frumoasa dinspre lacul Techirghiol.
![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
alindrgn |
![]()
|
![]() mamut lânos Group: Members Posts: 1.347 Joined: 27 April 08 From: brasov ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
Logan / Duster --
2008 abs plus / 2017 black touch Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
|
|
paradox_utopic |
![]()
|
![]() solenza driver ! Group: Members Posts: 372 Joined: 1 January 09 ![]() |
e o statiune genul plictisitoare,in afara de plaja/soare/mare nu ai alte activitati in rest...
nu sunt nici manelele din eforie nord,nici balamucul din mamaia preturile sunt mici prin comparatie cu alte statiuni depinde cate zile stai daca vrei liniste si stai max 4 zile,,merge.. |
--------------------
dacia
1310, supernova 2001, solenza 2003,logan
2005
- B-99-SYS
|
|
vic24 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 509 Joined: 14 April 08 ![]() |
e liniste, dar relativ deprimant. multe vechituri, dar sunt si cateva locuri unde se haleste decent. de la cazinou inspre sud sunt cateva plaje adesea goale, foarte linistite. s-a lucrat mult la faleza (nu stiu daca e gata) si a iesit foarte frumos. daca atentia ta se concentreaza pe copil (si nu cauti cluburi, baruri, fete, etc samd) este chiar ok. un loc numai bun sa stai cu kidu si sa beneficiezi de plaja si mare.
p.s. - reclama ascunsa - si la pensiunile din navodari (ma refer la cele dintre tabara si hanul piratilor) e bine de venit cu familia. cu mentiunea ca pentru magazine si terase tre sa te deplasezi cu masina... This post has been edited by vic24: 23 May 2011, 05:11 |
--------------------
Dacia
Sandero
1.4
|
|
adytym |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.172 Joined: 6 May 09 From: TIMISOARA ![]() |
multumesc mult de informatii,
mergem mai mult pentru copil si plus de asta avem o oferta de nerefuzat pentru 6 zile. ce o fi o fi , dar macar sa stiu la ce sa ne asteptam macar . |
--------------------
Ex Megane 3;
Volvo XC60; Toyota Yaris
- TIMISOARA
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Parerea mea este ca nu se merita, clar!
In sezon e o aglomeratie, o mizerie si o cocalarime de speriat pe acolo. Nu ai loc sa arunci prosopul pe nisip, mizeria de pe strazi e la ordinea zilei si e absolut plin de ghertoi libidinosi veniti in concediu cu pamantu pe sub unghii. Daca te duci in extrasezon s-ar putea sa merite. Uite eu de exemplu mergeam la plaja in sezon in Eforie Nord, in dreptul unor vile de pe marginea drumului. Plaja era pustie si lata, nisipul afanat si curat, apa limpede si nu depistam cocalarime sau manelism pe o raza destul de mare. Mai sunt si oaze prin statiunile astea dar cam greu sa le gasesti. |
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
- CT-XX-LEA Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(SorinCT @ 24 May 2011, 16:17) Daca te duci in extrasezon s-ar putea sa merite. Uite eu de exemplu mergeam la plaja in sezon in Eforie Nord, in dreptul unor vile de pe marginea drumului. Sorin, tu esti din Constanta, deci la o aruncatura de bat...colegul nostru e din Timisoara, deci are de facut tot atatia Km ca si cand ar merge in Grecia, Croatia, Muntenegru....deci exclus sa bati atata drum de romanica in loc sa mergi pe o autostrada intr-o tara civilizata...pana la urma "chilipirul" de vacanta se intoarce impotriva lui |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
SAVAGE |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 191 Joined: 22 June 06 ![]() |
haaaa,eu sunt din Eforie si de-abia astept sa plec in concediu in Croatia sau Muntenegru...
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA
INITIALE 2002 / PRIVILLEGE 1.5DCI 81KW 2009
- CT 81 LAG
|
|
adytym |
![]()
|
precizez inca odata ca merg pentru a mica , pentru brizele de la marea neagra pentru ca prin alte parti nu sunt si stiu pe propria exeperienta ca face foarte bine la organism, nu intru in detalii, eu unu nu am fost de acord sa merg la noi la mare pentru ca stiu ce este pe acolo , dar sotia a insistat pentru copil, ii clar ca si noi am opta pentru oricare alta destinatie dar asta ii singurul motiv ,
atata am cerut niste pareri pentru ca nu am mai fost de prin 90' la mare in romania, doar ce am vazut pe la stiri si din auzite de la cunostiinte care au fost prin zona |
--------------------
Ex Megane 3;
Volvo XC60; Toyota Yaris
- TIMISOARA
|
|
OAP |
![]()
|
QUOTE(adytym @ 25 May 2011, 13:55) atata am cerut niste pareri pentru ca nu am mai fost de prin 90' la mare in romania Intr-un cuvat: nashpa ![]() |
--------------------
.
.
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Fa rost de niste rabdare, multa de tot! Si eventual bani de cheltuiala la gramada ca sunt niste preturi de speriat. Daca te astepti sa gasesti civilizatie, curatenie si bun gust ai sa traiesti o dezamagire.
|
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
- CT-XX-LEA Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
cristianrobert |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.146 Joined: 12 February 09 From: bucuresti-berceni ![]() |
eu merg in fiecare an in eforie sud si pot sa spun ca este o statiune linistita fara galagie prea multa fata de alte statiuni de fite preturile sunt cred cele mai ieftine din tot litoralul romanesc(in afara de vama unde dormi printre boscheti),deci este o statiune pt familisti ,pacat ca s-a cam surpat faleza in cateva locuri,eu de obicei merg cu masina 5 minute in dreapta plajei spre satul de pescari unde este un golfulet cu apa mica si limpede si ferita de valuri ideal pt copii,anul trecut am vazut si delfini la 150 m de mal.
25 May 2011, 21:39: uite si poze sa te convingi. 25 May 2011, 21:43: este un pic mai salbatic locul unde merg eu nu la plaja principala unde este aglomeratie mizerie si apa tulbure,iar aici nu am ramas vreodata fara camera video,bani ,telefoane etc. This post has been edited by cristianrobert: 25 May 2011, 21:43 Attached thumbnail(s) IMGP2278.JPG ( Size: 2.37mb ) Number of downloads: 2546 IMGP2280.JPG ( Size: 2.38mb ) Number of downloads: 2743 IMGP2450.JPG ( Size: 2.37mb ) Number of downloads: 2595 IMGP2451.JPG ( Size: 2.4mb ) Number of downloads: 2489 IMGP2452.JPG ( Size: 2.34mb ) Number of downloads: 2425 IMGP2453.JPG ( Size: 2.37mb ) Number of downloads: 769 IMGP2447.JPG ( Size: 2.37mb ) Number of downloads: 826 IMGP2426.JPG ( Size: 2.37mb ) Number of downloads: 829 |
--------------------
dacia
solenza scala
2004
- b
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Am fost si eu acum doi ani in Eforie Sud si am fost multumit, destul de linistita statiunea. Mergeam la plaja in acelas loc ca si cristianrobert. Daca te duci sa te bucuri de mare vei fi multumit.Negative0_30_26_1_.jpg ( Size: 140.8k )
Number of downloads: 2843
This post has been edited by CGDBZ: 25 May 2011, 22:02 |
--------------------
-
-
-
|
|
Razvan_Ionut |
![]()
|
![]() Distrigaz Jr. Group: Members Posts: 1.497 Joined: 31 March 09 From: Bucuresti ![]() |
eu in fiecare an merg in eforie sud , imi place ca e o statiune linistita fata de altele , preturile sunt chiar super ok (daca cunosti statiunea gasesti preturi si mai mici) , plaja nu este perfecta dar merge , berea la halba este multa si ieftina
![]() ![]() CGDBZ mi se pare ca poza care ai postat-o este chiar jos la camping , zona unde mereu sunt valuri , dar din pacate s-a surpat faleza si plaja a fost inghitita de pamant. This post has been edited by Razvan_Ionut: 25 May 2011, 23:08 |
--------------------
Dacia / Daewoo
Nova GT / Cielo Executive 8v
1999 / 2005
- B 62 MHL / B 989 XXX Mai bine fiare vechi decat plastice de ultima generatie.
"Un pacient bine fixat nu necesita anestezie." Respecta-ma si te voi respecta! |
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Mizerie multa si boxe cu manele la discretie pe plaja
![]() ![]() Dai un ban in plus si te duci la Portita. Merita. Am eu niste poze la galerie: http://www.reno.ro/galerie/thumbnails-2146.html |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
adytym |
![]()
|
multumesc inca odata de sfaturi si pareri , cand ma voi intoarce am sa scriu si parerea mea despre aceasta statiune, asta undeva prin iulie, dar oricum orice recomandare este binevenita
|
--------------------
Ex Megane 3;
Volvo XC60; Toyota Yaris
- TIMISOARA
|
|
OAP |
![]()
|
|
--------------------
.
.
|
|
vioar |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 272 Joined: 10 September 07 ![]() |
Daca te duci strict pentru fata si pentru curenti de aer de acolo atunci ok daca nu alege alt loc.
Din 83 cand aveam doar vreo 8 luni si pana in 92 (eforie sud si eforie nord)au fost statiunile unde stateam cel putin 12 zile pe an ,aveam ceva probleme la plamani si la cum erau asezate coastele iar recomandarea doctorului au fost cele doua statiuni pentru briza lor. |
--------------------
Dacia
Nova
1998 1,6 L
|
|
adytym |
![]()
|
am revenit din concediu si am zis sa va spun cateva detalii cu privire la eforie sud, pot spune ca este o statiune linistita, fara prea mult balamuc, plaja ok fata de ce am vazut pe la mamaia la televizor chiar in perioada in care am fost eu, hotel ok chiar daca nu au fost nu stiu cate stele (clima, televizor,minibar), aproape de plaja, mancarea buna si foarte ieftina, la fel si bauturile fata de mamaia, tin sa precizez ca am fost o zi si la aqua magic cu micuta unde ia placut foarte mult . per total destul de multumiti pentru cea ce ni sa oferit, voi pune si cateva poze
|
--------------------
Ex Megane 3;
Volvo XC60; Toyota Yaris
- TIMISOARA
|
|
cristianrobert |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.146 Joined: 12 February 09 From: bucuresti-berceni ![]() |
ma bucur ca ti-a placut.
![]() |
--------------------
dacia
solenza scala
2004
- b
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 21:15 |