Practica in service auto IASI, recomandari, experiente, avertizari
![]() ![]() ![]() |
Practica in service auto IASI, recomandari, experiente, avertizari
4x4 |
![]() ![]()
|
||
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
|
||
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
La Dacia Service. Vrei la masini de fitze ca sa inveti meserie de fitze? Stricaciuni adevarate la Dacia gasesti.
This post has been edited by corbex: 21 Jul 2011, 14:40 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Wolfman |
![]()
|
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
Du-te la Sandra, e plin de fauve-uri pe strazi.
|
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|
4x4 |
![]()
|
Sandra e un pic cam departe dar ramane o posibilitate deschisa.
Eu eram setat pe casa auto, dar am auzit lucruri nefavorabile despre ei dar si despre trado motors. Care e situatia acuma? QUOTE(corbex @ 21 Jul 2011, 14:39) La Dacia Service. Vrei la masini de fitze ca sa inveti meserie de fitze? Stricaciuni adevarate la Dacia gasesti. Stiu foarte bine cum se lucreaza in reteaua dacia iasi, cred ca exista maxim 3 oameni de la care ai ceva de invatat de acolo. This post has been edited by 4x4: 21 Jul 2011, 15:08 |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Cauta "Skija auto-morto" pe gugal.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
4x4 |
![]()
|
nu am gasit nimica
![]() Despre ce e vorba? |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
cristyz |
![]()
|
![]() Doar 0%... Group: Members Posts: 114 Joined: 3 December 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
Despre asta.
|
--------------------
Nu
am
1900
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
@4x4: eu zic sa cauti un service care sa te primeasca sa faci practica la ei. Altfel, toate de care spui sunt la fel.
Cu ciocan sunt dotati si cei cu garaje si cei de la BMW service. This post has been edited by Laurentziu83: 21 Jul 2011, 18:35 |
--------------------
.
.
.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Service adevarat e ala in care gasesti orice scula in afara de ciocan. Cu ciocanul se repara in dosul blocului.
This post has been edited by corbex: 21 Jul 2011, 18:56 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Victorine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.001 Joined: 20 April 05 From: Timișoara ![]() |
Ce te face sa crezi ca vreunul din service-urile alea pe care le-ai enumerat te vor accepta sa faci practica la ei? Adica de ce sa-ti formeze ei pe banii si pe timpul lor niste deprinderi practice pe care dupa aceea tu sa le aplici poate la concurenta?
LE - acum am recitit cu atentie primul tau post si am vazut ca "ai posibilitatea" - de unde deduc ca acceptul nu e o problema... This post has been edited by Victorine: 21 Jul 2011, 19:12 |
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Bre e invers, sixteen suflet crestin vrea sa impartaseasca unui service auto din nouhau lui la sudat diferentiare
This post has been edited by bion: 21 Jul 2011, 19:14 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
4x4 |
![]()
|
Am vorbit deja cu directorii si m-au acceptat, dupa cum se deduce din primul meu post.
Maine trebuie sa ma duc la unul dintre ele si sa confirm. Deci eu cu cine votez? Momentan inclin spre Trado Motors, e cel mai apropriat de mine si mi-a placut de director. This post has been edited by 4x4: 21 Jul 2011, 19:18 |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
corbex |
![]()
|
Banuiesc ca te duci acolo sa inveti meserie, nu sa te placi cu directorul. Du-te la ala care-ti promite ca te plimba prin mai multe posturi de lucru.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Victorine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.001 Joined: 20 April 05 From: Timișoara ![]() |
Inseamna ca esti descurcaret daca te-au acceptat toti, cat timp dureaza practica, de curiozitate? Si tot de curiozitate, cum i-ai convins?
This post has been edited by Victorine: 21 Jul 2011, 19:26 |
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Niste peste de la crescatorie
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
4x4 |
![]()
|
QUOTE(corbex @ 21 Jul 2011, 19:24) Banuiesc ca te duci acolo sa inveti meserie, nu sa te placi cu directorul. Du-te la ala care-ti promite ca te plimba prin mai multe posturi de lucru. Pai de aia mi-a placut de el. Am sa lucrez cat pot de mult, respectiv, pana cand incep cursurile la facultate. Le-am aratat jurnalul meu de bord ![]() |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
corbex |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bion |
![]()
|
Iese gata file. Oasele la anod carnita la catod
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Maine o sa fac si eu topic : "Chiloti negri sau chiloti rosii?", "Purtati chiloti?", "Va plac boxerii?", "Cat de des faceti sex / va masturbati ?" , "Folositi prezervative sau alte metode contraceptive?", "Sa o scot la restaurant sau in club" , "Sa cer o marire de salariu" ?
This post has been edited by FLP: 22 Jul 2011, 03:42 |
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(FLP @ 22 Jul 2011, 04:39) Maine o sa fac si eu topic : "Chiloti negri sau chiloti rosii?", "Purtati chiloti?", "Va plac boxerii?", "Cat de des faceti sex / va masturbati ?" , "Folositi prezervative sau alte metode contraceptive?", "Sa o scot la restaurant sau in club" , "Sa cer o marire de salariu" ? "A" mai fost toate, vino cu ceva nou si "originar" ![]() |
--------------------
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
|
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
4x4 |
![]()
|
Se poate inchide, multumesc de sfaturi baieti.
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
QUOTE(FLP @ 22 Jul 2011, 04:39) "Sa o scot la restaurant sau in club" QUOTE(Markos @ 22 Jul 2011, 08:06) nu conteaza, în public sa fie. e democratie asa ca poate omu' sa si-o scoata unde vrea ![]() |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 16:11 |