Condusul prin Turcia, inchiriez masina sau iau hautocaru'?
![]() ![]() ![]() |
Condusul prin Turcia, inchiriez masina sau iau hautocaru'?
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
N-ai gasit si tu o jupaneasa sanatoasa pe acolo?
![]() |
--------------------
|
Ampt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.597 Joined: 25 July 10 From: București ![]() |
@Marty : Insanatosire grabnica prietenei tale !
![]() Despre romanii aflati in concediu, numai de bine ! ![]() |
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
2000/Rapsodie/Laureate 1,5 dCi 75 CP, Euro 5/2011 Este mai ușor să previi, decât să remediezi !
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Merci!
Ideea e ca erau niste jeguri de romani in acelasi hotel cu noi. Ideea e ca nici eu nu-s bagacios, eventual zic "buna ziua" si atit. Ei bine, p-astia mi s-a parut ca i-am auzit vorbind romaneste, da' nu eram ferm convins. In schimb ei ne-au auzit pe noi foarte clar vrobind in romana, moment in care n-au mai suflat o vorba. Asta se-ntimpla la un mic dejun. La cina, intimplarea a facut ca ne-am asezat la o masa imediat in spatele lor, drept pentru care si-au luat mincarea si s-au mutat la alta masa. De atunci gaseau numai mese ascunse sau inghesuite, sa nu ne asezam linga ei. Mai erau si plini de ei, minca-mi-ar vreju', parca ei stateau la Burj Dubai si noi eram cu cortu-n curte la Costinesti. Am vrut sa ma pun cu caterinca pe ei, da' m-a rugat gagica-mea sa stau potolit. Ah, la sfirsit, ca sa fie tacimu' complet, au scris in guest book in romana, de rau, evident, ca n-aveau kwae-n ei sa scrie-n engleza. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(Marty @ 5 Sep 2011, 13:34) Apropos, daca aveti nevoie de transfer de la iroport la undeva anume si invers, chiar si-n Romania, recomand calduros Viajes Alameda/Shuttle direct! La dus, desi platisem pentru transfer cu microbuzul, ne-au dus cu un Megane 2.1. La intors ne-au adus cu microbuzul, dar in niste conditii cel putin decente. Preturile sunt mai mici chiar si decit la fata locului. Ma uitai de curiozitate, cel putin pentru ski in Austria (transfer din Innsbruck sau Munchen), au preturi egale sau mai mari decat ce poti gasi pe alte siteuri, sau la fatsa locului. |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Domnu` Marty matale te -ai dat cu bucile de pamant ca ce si cum e la arkadasi ca-i sucita ca-i invartita.Parca te carase cineva cu flinta-n ceafa acolo. Puteai sa nu te calicesti si s-o duci pe domnisoara la un doftor pe-acolo,dar mai bine ai tinut banii pentru bere si multimetru.Esti un un ala... Esti un dinamovist
![]() Sanatate la domnisoara. Pentru recuperare dupa bneumonie e nevoie de o cura la Davos. ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(bion @ 6 Sep 2011, 12:41) Domnu` Marty matale te -ai dat cu bucile de pamant ca ce si cum e la arkadasi ca-i sucita ca-i invartita.Parca te carase cineva cu flinta-n ceafa acolo. Mbre, am primit pentru ce am platit, asumindu-mi niste riscuri dinainte cunoscute. Una peste alta mie mi s-a parut decent!QUOTE Puteai sa nu te calicesti si s-o duci pe domnisoara la un doftor pe-acolo,dar mai bine ai tinut banii pentru bere si multimetru.Esti un un ala... Esti un dinamovist Dac-ai stii cit am tras de madmuazel doctor sa merem la doftor si ea nu si nu. Chiar am mincat intr-o zi vis-a-vis de un cabinet medical si i-am propus macar sa intram sa-ntrebam. Nu am gasit intelegere de nici o forma si de nici o culoare.![]() Banii de buzunar nu erau afectati, doar am plecat cu asigurare, ce plm. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Mi se pare corect din partea ei. Cum i-ar fi stat? Ar fi fost ca si cum s-ar fi dus Laurentziu83 cu masina la un atelier, sa-i spuna ce defect are.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nu se stie, pina nu-l pune pe multimetru.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(Marty @ 6 Sep 2011, 12:50) Mbre, am primit pentru ce am platit, asumindu-mi niste riscuri dinainte cunoscute. Una peste alta mie mi s-a parut decent! Dac-ai stii cit am tras de madmuazel doctor sa merem la doftor si ea nu si nu. Chiar am mincat intr-o zi vis-a-vis de un cabinet medical si i-am propus macar sa intram sa-ntrebam. Nu am gasit intelegere de nici o forma si de nici o culoare. Banii de buzunar nu erau afectati, doar am plecat cu asigurare, ce plm. Trebea sa ceri sfat aici pa fuorum, ce medicamente sa ia, ne spuneai ce simptome are... nu ne pricepem, da o privire puteam arunca si noi.. Nu, nu e un apropo ca tu cereai sfaturi medicale pa fuorum cu medicu la tinea casa ![]() |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Putea sa ia Kosmodisku ala cu el ca doar nu-l cara in brate. Cica e bun la toate ala.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
marty cenzurat asigurare.. te duci si platesti acolo si dupa aia iti dau astia banii acasa...
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
corbex |
![]()
|
Sau citeai prospectul ala cu multe Medical Unit International, pus de Markos, te lamureai ce si cum. La nevoie il mai pune o data.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
De fapt a fost asa:
- Ma Martinica, ma simt rau.. - Da' ce-ai? - Pai am febra, frisoane, nu vezi ca tremur toata? - Pai si io ce sa fac? - Pai deschide lectoaca si cauta un doctor prin zona! - Aibine... ia sa vad... fuck, moare bateria ![]() - Pai si eu ce fac? - Rezista pana la Bucuresti ca rezolv eu, promit! Asa ca, odata ajuns la Bucuresti, si-a comandat instant baterie noua. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 6 Sep 2011, 13:22) De fapt a fost asa: Te-am corectat un pic.- Ma Martinica, ma simt rau.. - Da' ce-ai? - Pai am febra, frisoane, nu vezi ca tremur toata? - Pai si io ce sa fac? - Pai deschide lectoaca si cauta un doctor prin zona! - Aibine... ia sa vad... fuck, moare bateria ![]() - Pai si eu ce fac? - Rezista pana la Bucuresti ca am aparat de masura nou |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
La ora actuala sunt in Antalya, intr-un hotel unde 70% din turisti is romani. Observ insa ca pana si genul "ceafa groasa-ras in cap-lant la gat" sunt destul de cuminti, si nu s-au facut remarcati. Oare s-au civilizat romanii asa de usor???
In rest odihna, soare, plaja cu nisip f fin si extrem de curata, haleala extraordinar de variata, ospatarii dupa cum ti-e norocul : unii brici, altii tolomaci..., tobogane, ma rog tot ce ofera astia la *****UAI. Apropos de condusul in Turcia, noi suntem cu masina, si desi e un drum de 1500 de km, nu l-am simtit asa de tare. Suntem doua masini, noi intr-un peugeot 407 si niste amici intr-un Ford fusion (astia s-au resimtit mai mult dupa drum). Autostrada a fost moka, cred ca din cauza de bayram. |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 21:26 |