Lefkada, informatii, cazare, plaje
![]() ![]() ![]() |
Lefkada, informatii, cazare, plaje
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Dar tu poti numi ce e la Lefkada acolo "delta"?
![]() baga ochiu tau de arhitect Daca pe toate site-urile apare ca e insula las-o asa sau fa-le o reclamatie daca te deranjeaza asa tare. ![]() This post has been edited by Dan73: 27 Mar 2014, 14:15 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
QUOTE(sma @ 25 Mar 2014, 11:55) CGB , ma poti ajuta ? as vrea si eu sa stiu unde gasesc oferta " lefkada, nidri, hotel delfini, 392 euroi. 2 insi ,la jumatea lu' iulie. drum, cazare 6 nopti + mic dejun." mersi aici This post has been edited by CGB: 1 Apr 2014, 11:43 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Dan73 @ 27 Mar 2014, 13:23) Dar tu poti numi ce e la Lefkada acolo "delta"? ![]() baga ochiu tau de arhitect Daca pe toate site-urile apare ca e insula las-o asa sau fa-le o reclamatie daca te deranjeaza asa tare. ![]() conform rationamentului tau, in romania mai avem o insula, Constanta, delimitata de marea neagrea, canalul dunare marea neagra, canalul poarta alba midia navodari. legatura de/cu uscat a fost tot timpul. in secolul 7 au taiat un canal navigabil sa nu mai inconjoare uscatul. in epoca moderna au facut un drum (normal ca e pus pe dig) si un pod mobil. bafta. This post has been edited by b76bgaarh: 1 Apr 2014, 11:59 |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Dan73 |
![]()
|
canalul ala de care pomenesti e taiat unde e podul mobil. spune-le alora de fac hartile sa puna niste galben (uscat adica) dincolo, unde am incercuit eu cu rosu, ca sa-ti faca peninsula cum poftesti tu.
![]() lefkada.jpg ( Size: 924.6k ) Number of downloads: 741 eu zic sa incheiem..stricam frumusete de topic This post has been edited by Dan73: 1 Apr 2014, 20:38 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
b34uen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 12 February 07 ![]() |
insula, peninsula ce conteaza; mai e putin pana la vara...IMG_3870.JPG ( Size: 872.28k )
Number of downloads: 768
|
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
- B 92 ELL 1) Esti pe daciaclub
2) Imi citesti semnatura 4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3 5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu 6) Zambesti. |
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
...Egremni, pana in orele 12
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
b34uen |
![]()
|
daca imi spui si luna esti tare...
acum mai e si alta varianta: Egremni, inca vreo 300 de trepte, o lada frigorifica cu Mythos, cine e prost sa mai coboare... This post has been edited by b34uen: 2 Apr 2014, 22:46 |
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
2) Imi citesti semnatura 4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3 5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu 6) Zambesti. |
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
dupa numarul nu foarte mare de "participanti" de pe plaja si din apa (chiar si ptr. orele aproximativ 11?), intensitatea luminii si vegetatia usor afectata dupa o vara torida, m-as risca la un...septembrie.
This post has been edited by Kojak: 2 Apr 2014, 23:00 |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
b34uen |
![]()
|
pe aproape 11 august 2013. cu ora perfect 11:13 (cel putin asa sustine exiful pozei)
This post has been edited by b34uen: 2 Apr 2014, 23:21 |
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
|
Kojak |
![]()
|
Cam departe cu luna totusi, n-am intuit...era inca plin sezon, desi nu s-ar zice.
Pe de alta parte e stiut faptu' ca inclusiv grecii vin la plaja dupa orele 11-12 si stau sa se parleasca toata ziua la soare. Ptr. mine, personal, era o placare sa ajung pe plajele alea pe la un 9-9.30 si sa nu fie aproape nimeni...uneori am nimerit chiar sa nu fie nimeni, dar era putin inainte de 9. macar am aproximat bine ora ![]() Inteleg ca poza e facuta la sosire? Ptr. ca la intoarcere / urcare, de-atat gafaiala dupa treptele alea, parca nu mai ai pe moment chef de poze. ![]() This post has been edited by Kojak: 2 Apr 2014, 23:26 |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
b34uen |
![]()
|
Egremni nu prea e aglomerata - e foarte mare si italienii care practic invadeaza Lefkada in august sunt mai puturosi si prefera Porto Katsiki (acolo nu aveai unde sta pe la 11). Grecii sunt si ei mai puturosi si majoritatea au cate doi plozi dupa ei deci merg la plaje mai accesibile.
Cat despre ajunsul la 8-9... dupa ce un an ma trezesc la 7 macar in vacanta imi permit si eu sa intarzii. Iar de facut poze in vacanta eu duc berea si nevastamea aparatul foto, iar de facut poze face incontinuu, nu conteaza ca e la sosire sau la plecare. poza e facuta intradevar la sosire... IMG_4081.JPG ( Size: 951.8k ) Number of downloads: 764 asta e de la plecare pe la 2:30 si atunci veneau si grecii la plaja de parca nici nu simteau caldura. This post has been edited by b34uen: 2 Apr 2014, 23:50 |
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
abia astept sa vina iulie, sa muara bibi. am vorbit cu unii ptr scuter si mi-am rezervat un x-max de 400cmc la 100 ieuro 5 zile.
vreau sa fiu zmeu in plm ptr 6 zile. iau toata insula la puricat, taverne la greu, bere cat cuprinde, ma duc la d-alea cu seara greceasca sa bag dans. ce plm o viata am. dupa ce-am strans din kur in florenta, ma dezlantui la greci. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Yutcaru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 August 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(CGB @ 14 Apr 2014, 12:32) abia astept sa vina iulie, sa muara bibi. am vorbit cu unii ptr scuter si mi-am rezervat un x-max de 400cmc la 100 ieuro 5 zile. vreau sa fiu zmeu in plm ptr 6 zile. iau toata insula la puricat, taverne la greu, bere cat cuprinde, ma duc la d-alea cu seara greceasca sa bag dans. ce plm o viata am. dupa ce-am strans din kur in florenta, ma dezlantui la greci. Foarte optimist colegu nostru,asta e bine. |
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16 valve 120 CP
2001 Expression
- TM 24 GBY
|
|
b34uen |
![]()
|
QUOTE(CGB @ 14 Apr 2014, 12:32) ma duc la d-alea cu seara greceasca sa bag dans. ce plm o viata am. dupa ce-am strans din kur in florenta, ma dezlantui la greci. daca gasesti seara greceasca in lefkada sa imi spui si mie. eu in trei ani nu am gasit in schimb se poate sa gasesti doi romani sa iti cante la masa la taverna muzica greceasca. |
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
|
drrond |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 329 Joined: 8 June 07 From: Ramnicu Valcea ![]() |
Mie mi se pare ca fiecare seara in Grecia la o taverna pe malul marii e o seara... greceasca!! Aaa, ca nu intotdeauna iti canta aia sirtaki si nu-ti danseaza niste grecoaice focoase in brate, asta e alta poveste (la care sigur nevasta-mea ar avea ceva de comentat!!
![]() Altfel... vorba colegului nostru simpatic: "sa muara bibi", sau sa nu moara, chiar ca nu mai am rabdare pana atunci!! Si mai e atat de mult!... |
--------------------
BMW X2, 2018
(fost proprietar de Dacia Logan,
2005, Ambition) NIHIL SINE DEO!
CARPE DIEM! |
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
drrond |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 329 Joined: 8 June 07 From: Ramnicu Valcea ![]() |
Ei, ma luase si pe mine valul... Marii Ionice! Dar sa stii ca eu am vazut unele...
![]() |
--------------------
BMW X2, 2018
(fost proprietar de Dacia Logan,
2005, Ambition) NIHIL SINE DEO!
CARPE DIEM! |
|
b34uen |
![]()
|
la mine nu se leaga grecoaice cu focoase. majoritatea sunt cam mari pentru a dansa in poala...
|
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
|
stefan85 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 21 January 14 From: Bucuresti ![]() |
@ DragosG din pacate nu am destule posturi ca sa trimit PM
![]() Noi o sa plecam pe 5 sau 7 iulie depinde de ceva factori de ultim moment. Cu cea mai mare placere ne-am fi alaturat voua insa si calatoria in sine e si ea sub semnul intrebarii. |
--------------------
Nissan
1.5dci 106hp
2009
-
|
|
stefan85 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 21 January 14 From: Bucuresti ![]() |
Intre timp s-a schimbat si data si cazarea (din Agios Nikitas in Drymonas @ Panorama Villas) si am ceva intrebari dupa ce am mai citit pe diverse bloguri.
- Merita inchiriata barcuta si plimbat cu ea in jurul insulei @ 70 euro pe zi sau sunt multe plaje si nu poti sa le acoperi pe toate (doar partea de vest) - Mai e valabila treaba cu 10/20 euro in talon pt Bulgaria? - Cum se face taxarea in Grecia pe autostrada? Old classic way ca la noi sau e un sistem mai usor si inteligent, merge cu cardul sau trebuie marunt. - A folosit careva cardurile de asigurare 9695 (gen ACR) e ceva de capul lor? |
--------------------
Nissan
1.5dci 106hp
2009
-
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
2-daca sunt rutieri minim 10 euro,daca sunt locali merge si cu 10 leva
3-eu am platit cu marunt,e posibil sa mearga si cu cardul dar pe mine nu m a interesat amanuntul. |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
stefan85 |
![]()
|
3 - stai la coada ca pe A2 sa inteleg?
|
--------------------
Nissan
1.5dci 106hp
2009
-
|
|
gotty |
![]()
|
Eu n am prins coada niciodata .Am fost de 2 ori in August si o data in Iulie.
Stiu ca era si o banda speciala pentru cei cu abonamente sau carduri preplatite. |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
b34uen |
![]()
|
QUOTE(stefan85 @ 23 Apr 2014, 10:58) Intre timp s-a schimbat si data si cazarea (din Agios Nikitas in Drymonas @ Panorama Villas) si am ceva intrebari dupa ce am mai citit pe diverse bloguri. - Merita inchiriata barcuta si plimbat cu ea in jurul insulei @ 70 euro pe zi sau sunt multe plaje si nu poti sa le acoperi pe toate (doar partea de vest) - Mai e valabila treaba cu 10/20 euro in talon pt Bulgaria? - Cum se face taxarea in Grecia pe autostrada? Old classic way ca la noi sau e un sistem mai usor si inteligent, merge cu cardul sau trebuie marunt. - A folosit careva cardurile de asigurare 9695 (gen ACR) e ceva de capul lor? 1.e mult 70E- in nidri inchiriezi cu negociere si cu 30-40 + combustibilul dar nu poti vizita partea vestica din cauza curentilor. 2. da, dar mai bine nu da talonul din mana. 3. nu stiu cu cardul dar poti sa dai si 500E ca iti da restul. nu sunt cozi. legat de cazare cred ca esti cam in varful muntelui This post has been edited by b34uen: 23 Apr 2014, 16:58 |
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.188 Joined: 29 May 06 ![]() |
QUOTE(stefan85 @ 23 Apr 2014, 11:58) - Mai e valabila treaba cu 10/20 euro in talon pt Bulgaria? Pe langa bancnotele mici de 5, 10, 20 Euro, orienteaza-te dupa cum conduc bulgarii. Adica, daca vezi ca o lasa mai moale intr-o anumita zona, fa si tu la fel ca ei. In plus, bulgarii nu mi s-au parut egoisti si fac semn cu farurile tot timpul. Drum bun. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
Yutcaru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 August 08 From: Timisoara ![]() |
Pt cei care ati fost in Lefkas,cum este plaja din Nikiana,si unde sunt locuri bune de
papa,ceva locatii,nume de taverne si mai vreau sa fie si mancare fresh,pt ca merg cu fetita mica si nu vreau sa face vre-o alergie sau intoxicatie,mersi. |
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16 valve 120 CP
2001 Expression
- TM 24 GBY
|
|
b34uen |
![]()
|
Daca mergi in Lefkada si stai la plaja in Nikiana ai mers cam degeaba.... plaja e ingusta si situata in estul insulei. Localitatea nu e mare dar cred ca gasesti destule taverne unde sa mananci, iar de calitate probabil ca te orientezi la fata locului. Esti destul de aproape de Nidri de unde poti pleca in croaziere sau inchiria o barca. Insa pentru a vizita mai bine insula pregateste-te de drumuri pe partea vestica.
Sincer Lefkada nu e o destinatie pentru familiile cu copii mici |
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
|
Dan73 |
![]()
|
Eu m-am descurcat cu 2 copii mici (fetita de 5 ani si cel mic de 9 luni la vremea aia)
![]() @yutcaru Din propriile constatari se mananca mai bine la tavernele mici, afaceri de familie, mai ales prin satele alea din interior (de ex. Kolivata, Karya). Nu mai tin minte cum se cheama dar, unde se desparte drumul de coboara la Egremni, e un restaurant unde am mancat de vreo 3 ori...servire, atmosfera si mancare excelenta. Daca ajungi la Agios Nikitas, ai de unde alege..sunt o gramada de taverne. Pe drepta cum cobori la mare, e o taverna tinuta de o moldoveanca. Manci sarmale daca poftesti. ![]() Daca vrei sa fii boier si sa mananci cot la cot cu proprietarii de yahturi de duci in Lefkas, pe chei, sau mai degraba in Vasiliki, in sud. Desi pare departe, merita. This post has been edited by Dan73: 10 May 2014, 16:32 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
b34uen |
![]()
|
cred ca taverna de care zici se numeste Avra, aveau in 2013 si meniuri in romana.
|
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 20:07 |