Italia in Masina, Cazare in Parcare
![]() ![]() ![]() |
Italia in Masina, Cazare in Parcare
ipiq |
![]()
|
![]() The transporter Group: Members Posts: 1.924 Joined: 17 December 06 From: RO ![]() |
|
--------------------
ex Renault Laguna
2
1.9dci Opel Insignia + Mercedes Vito + Audi A4
4x Peugeot Boxer 2010,2011,2011,2014 Cine nu face fata... face spate!!! |
|
dadyy3 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 21 July 11 ![]() |
CODE E o cetate foarte faina, sus pe deal. Drumul pana acolo e super, iar peisajul de sus de pe zidurile cetatii e extraordinar (mai ales noaptea) Suna interesant,sa vedem pe unde venim.Alte ponturi interesante daca ai,m-ai ales curiozitati,belvederi (si ptr Photo-Video),locuri m-ai putin aglomerate,plaje... Multumesc |
--------------------
VW
Passat
2003
|
|
CRY 79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.974 Joined: 25 April 09 From: Sibiu ![]() |
Bun! Am citit tot topicul tau si vreau sa-ti spun cateva lucruri:
1. Apreciez faptul ca la varsta ta ai reusit sa iti cumperi apartament, masina si renunti la multe pt. a reusi sa te achiti de datorii. 2. Asculta ce sfaturi iti dau coforumistii si nu te avanta fara prea multi bani in lume. 3. Pana la 29 ani trebuia sa afli si tu -daca din intamplare ai lipsit de la unele ore de limba romana- cum se scriu cuvintele ,,mai,, si ,,mi-a,, , plus alte greseli ortografice de mi-au obosit ochii. Daca o comiteai o singura data era de iertat, dar tu de fiecare data ai scris gresit, iar scuzele nu cred ca isi mai au rostul. Pt. motivele astea am citit topicul tau, nu ca m-ar fi interesat calatoria ta. Numai bine si drum bun! |
--------------------
Renault
Trafic
Iunie 2005, 74 Kw si multi cai frumosi
- SB 10 KXF With under cover face.
|
|
dadyy3 |
![]()
|
Multumesc frumos ptr atentie,nu trebiua sa te justifici,am inteles.
|
--------------------
VW
Passat
2003
|
|
ipiq |
![]()
|
![]() The transporter Group: Members Posts: 1.924 Joined: 17 December 06 From: RO ![]() |
Eu cand am fost (acum multi ani) m-am oprit la Modena la muzeul Ferrari, apoi am fost la San Marino, apoi am dormit o noapte la Ravenna (orasel frumos dar nimic special) apoi m-am oprit la Lido Adriano (statiune mica, cu plaja faina, deloc aglomerata, la 10 km de Ravenna). Daca n-ai fost niciodata la Venezia ar merita sa mergi doar ca trebuie sa lasi masina la intrare in oras si e cam scumpa parcarea... De la parcare poti sa o iei la pas pana in centru la piata San Marco, faci 3 poze si te intorci. Nu mai ai de platit nimic si cam in 3 ore termini toata tura.
This post has been edited by ipiq: 24 Jul 2011, 15:06 |
--------------------
ex Renault Laguna
2
|
dadyy3 |
![]()
|
CODE Daca n-ai fost niciodata la Venezia ar merita sa mergi doar ca trebuie sa lasi masina la intrare in oras si e cam scumpa parcarea... Am fost la Venezia,am oprit la un amic in Treviso,am parcat masina si am luat trenul. Acum sa mutat in alta parte,voi incerca sa ma opresc totusi in Mestre,caut o parcare cu plata si valea cu trenul sau autobuzul. In zona Lido Jesolo am gasit ceva cazari pe net,de genul corturi cu paturi de campanie inantru,10E parca era pretul,eu nu am intalnit asa ceva pana acum,stiti ceva despre tipul acesta de cazare? |
--------------------
VW
Passat
2003
|
|
ipiq |
![]()
|
sa fie asa ceva?
http://www.booking.com/hotel/it/camping-vi...e61e03f4ea00fX3 parcare de rulote, si tu inchiriezi rulota pe noapte? mi se pare scump oricum. la banii astia gasesti un gasthaus/hostel ceva... La Lido di Jesolo cand am fost era cam aglomerat si scump. Daca esti cu buget limitat iti recomand sa mergi la plaja in alte locuri... |
--------------------
ex Renault Laguna
2
|
dadyy3 |
![]()
|
Uitate la pozele de aici,antepenultima in speta:
http://www.campingrialto.com/it/gallery/ si preturile de aici: http://www.hostelworld.com/hosteldetails.p...88#availability This post has been edited by dadyy3: 24 Jul 2011, 18:39 |
--------------------
VW
Passat
2003
|
|
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
Nu poti sa mergi pe drumurile nationale si sa economisesti banii de taxe?
Ar trebui sa fie vreo 50 euro. Intreb, din pacate nu stiu cum sunt drumurile nationale. Din economii ai putea plati o noapte de cazare. Mie personal mi-ar fi mai frica sa opresc intr-o parcare de pe autostrada decat undeva aiurea. This post has been edited by testike: 24 Jul 2011, 18:38 |
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
dadyy3 |
![]()
|
CODE Nu poti sa mergi pe drumurile nationale si sa economisesti banii de taxe? Da, 56E este autostrada de la Napoli la Trieste,m-am referit mai sus la acest aspect,o noapte in sine nu ar reprezenta o problema ca si cost,cand trebuie sa aduni celelalte cheltuiele zilnice x4zile,obiective turistice,mancare,parcari,...iti dai seama ce mult conteaza. Parcarea pe autostrada nu este o problema daca esti discret,nu ramai in acelasi loc mai mult de o noapte,nu trebuie sa fi ostentativ. Am nevoie de un mic ajutor,sant destul de criptice pentru mine ofertele la campingurile de pe net,nu deslusesc total cheltuieli/2pers/zi. Pun un link ptr exemplificare:http://www.ecvacanze.it/it/prezzi.php Multumesc PS.Nu stiu de nu se insereaza Hyperlink This post has been edited by dadyy3: 24 Jul 2011, 23:39 |
--------------------
VW
Passat
2003
|
|
mih_mlv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 432 Joined: 17 September 10 From: Calarasi(CL)/Sicilia (CT) ![]() |
Salut din nou:
Daca eviti autostrada "platesti"la capitolul motorina in cazul tau si nervi fiindca este foarte aglomerat.Inca ceva:una este pe net, alta este la fata locului referitor la preturi etc. |
--------------------
Renault
Megane 2.2 bicorp 1.6 115cp 2006 CL 79 MLV/
Clio III 1.5 dci 2008 CL 04 LAV
|
|
dadyy3 |
![]()
|
Salut,
Experienta pe Adriatica(Mestre-Pescara) a aratat un consum mai mic decat pe autostrada,undeva 5.1%pe Nationalele lor si 5.9% pe Autostrada.Sant de acord ca este inebunitor pe Statale cand te grabesti,ai impresia ca se pun dinadins in calea ta,acum nu ma grabesc,am sa caut sa vad cu alti ochi locurile pe unde umblu. Referitor la preturi,explicate te rog,mai mici,mai mari sa ma stept,oricum am plecat de la premiza "CAZARE IN MASINA". |
--------------------
VW
Passat
2003
|
|
mih_mlv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 432 Joined: 17 September 10 From: Calarasi(CL)/Sicilia (CT) ![]() |
Pai atunci daca stii cum este de ce mai lungesti treaba ca nu inteleg,vad ca stii si termeni,chestii.Fara suparare,daca ai mai fost si stii nu vad rostul!!
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 bicorp 1.6 115cp 2006 CL 79 MLV/
Clio III 1.5 dci 2008 CL 04 LAV
|
|
dadyy3 |
![]()
|
M-am explicat deja,
Rezum,am fost in Italia de mai multe ori,todeauna cu treaba,acum ptr prima oara incerc sa imbin utilul cu placutul,cu bani foarte numarati,putini. |
--------------------
VW
Passat
2003
|
|
schluppi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 11 June 07 ![]() |
Oriunde in Europa este legal sa dormi in parcare, dar nu sa campezi (adica sa scoti scaune, etc). Se evita astfel multe accidente care s-ar produce de cei ce conduc obositi. Sa te gandesti bine (de acasa), cum aranjezi patul in masina pentru dormit, altfel dormi rau. Campingurile in Italia sunt scumpe, dar nu as ezita sa iau cu mine un cort.
La nord de Pisa (La Spezia, parca) este un loc, Cinque Terre, care trebuie vizitat (cu piciorul si trenul) neaparat. |
--------------------
renault
clio B 1,5dci
2001
|
|
dadyy3 |
![]()
|
Multumesc frumos,
Auzisem de acest loc,ai idee un as putea parca cat mai aproape,sa merg cu trenul sau autobuzul,sa scap de grija masini,trebuie sa dureze ceva turul asta (Cinque Terre). Referitor la cort,m-am tot gandit la el,nu stiu ce sa fac,daca il iau cu mine sant tentat sa campez pe unde-mi place,de la Roma la Livorno am vazut pe google earth in zona Piombino,Ortobello corturi si rulote pe plaje izolate,in Italia stiu ca este interzis camparea in locurile publice,totusi asa apar ge google. Ati mers careva de la Roma la Livorno pe coasta,cum este aceasta zona! |
--------------------
VW
Passat
2003
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
Eu inca iti recomand sa-i lasi pe oamenii care nu vor sa fie modesti, desi nu au bani si sa intri pe www.couchsurfing.org, acum am dat un search pe acest site si iata cate persoane (6932 !!!) care ti-ar putea oferi cazare am gasit in Italia:
http://www.couchsurfing.org/search?locatio...couchstatuses=Y Vezi ca la unii figureaza semnul "Verificat", exista recomandari din partea altor persoane care au fost cazate acolo, scrie-le cateva e-mail-uri, da cateva telefoane, unii iti ofera si mic dejun si va ofera cazare chiar pentru mai multe zile. Si nu uitati sa-i invitati si voi in Romania! ![]() Mai cunosc un site, dar e mai mult pentru biciclisti: http://www.warmshowers.org/ . Poate te "lipesti" de vreunul care sa va inteleaga. Drum bun si sa va intoarceti cu bine! ![]() D. This post has been edited by dragoselu: 20 Aug 2011, 15:48 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
amsterdam |
![]()
|
![]() no member Group: Members Posts: 181 Joined: 25 July 07 From: sb ![]() |
Urca si pe Vezuviu daca ajungi la Napoli |
--------------------
renault
megane
2007 expression
- 58-TRZ It is better to beg for forgiveness than to ask for permission
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 21:09 |