HTC Sensation, Pareri legate de aceasta jucarie ...
![]() ![]() ![]() |
HTC Sensation, Pareri legate de aceasta jucarie ...
skorpio_bog |
![]()
|
![]() Sports cars are difficult to justify, but easy to love Group: Members Posts: 4.368 Joined: 6 September 06 From: UK/RO ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 4 RS Trophy 300 EDC
2019 VW Tiguan R-Line 2023
Fiat 500 0.9 Twinair 2012 Renault Megane 2 1.5dci 2007 |
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
l-ai facut sa iti si mearga ?
|
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
![]() Sports cars are difficult to justify, but easy to love Group: Members Posts: 4.368 Joined: 6 September 06 From: UK/RO ![]() |
da, l-am instalat si merge perfect, full screen.
|
--------------------
Renault
Megane 4 RS Trophy 300 EDC
2019 VW Tiguan R-Line 2023
Fiat 500 0.9 Twinair 2012 Renault Megane 2 1.5dci 2007 |
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.336 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
skorpio -
![]() Merge si la mine ![]() In rest ce sa mai zic despre telefon ... butonez zilnic pe el ca in prima zi ![]() Se misca mai bine ca si Desire HD, dar un mare - ar fi ca folosindu-l cateva zile fara folie de protectie au aparut cateva mici zgarieturi ... foarte greu vizibile ... dar sunt ... pe cand HD-ul dupa 6 luni de utilizare fara nici un fel de protectie pe ecran si dupa o scapare pe jos in care a alunecat vreo cativa metrii pe ecran ... nu avea nici o zgarietura .. This post has been edited by cj98czh: 20 Sep 2011, 22:40 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
eu il folosesc de 3 sapt fara folie si fara husa si nu am inca zgaraieturi pe ecran
o intrebare : cum stati cu receptia GPS pe telefon in zona de munte ? ps : cine face un pustiu de bine si urca fisierul IGo gata depus pe telefon cu limba si harta romaniei si dupa imi da si mie link-ul ? |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
azi mi-am comandat la voda un Sensation... 6mil, cu punctele din dotare si cu nush ce oferta... ma rog...
Trec de la Desire la Sensation, si am vaga banuiala ca o sa-mi lipseasca track-ball-ul... ajunge la mine luni... si voiam sa va intreb daca aveti un rom mai bun decat originalul... |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
L!nuX |
![]()
|
eu meg pe stock , Interfata Sense mi se pare cea mai tare ...
|
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
primele impresii...
e al dracului de mare, si are bateria al dracului de mica... nu ma tine mai mult de o zi, cu Wi-Fi, 3G, Gmail, Exchange, ceva net surf si cateva apeluri... adica.. cele pentru care mi-am luat smarphone. am stat cateva zile cu softul original, apoi am pus LeeDroid-ul... Nu am observat nicio imbunatatire majora... La modul asta de folosire, Desireul ma tinea o zi si o noapte lejer... La sensation am la ora 17.00, 30% baterie... |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.336 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Nu am avut Desire ci doar Desire HD si ca autonomie ... Sensation este tot cam acolo ... deci pentru mine nimic nou .... ma tine 1 zi in timpul saptamanii tot asa ... cu WiFi, Exchange, Gmail, navi, vorbit la greu, etc ... si 2 zile in weekend cand mai mult sta ..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
L!nuX |
![]()
|
deja se fac cateva luni fara nici o protectie pe ecran , nici o zgaraietura pe el
merge impecabil , sense da clasa la toate interfetele posibile ma uit la galaxy s2 , daca la ecranu ala ii puneau si o interfata de doamne ajuta iesea super telefon |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
cj98czh |
![]()
|
Intradevar Sense 3.0 isi merita toti banutii ... oricum eu zic ca Sensation si Galaxy 2 sunt cam pe acolo ambele ...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
L!nuX |
![]()
|
sunt asemanatoare ca perfoarmante vizual n-au nici o treaba atat tactil (feeling-ul cand ti telefonul in mana ) cat si interfata
|
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
cj98czh |
![]()
|
Sunt de acord ... le-am testat pe ambele si am continuat traditia cu HTC
![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Recomandati-mi va rog o husa si o folie buna pentru telefonul asta.
Multam. |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
L!nuX |
![]()
|
Eu nu folosesc folie insa am grija ca in buzunar sa fie doar el , si acasa la fel am grija . Deja am 3-4 luni fara folie si nu are nici macar o zgaraietura , ecranul e bun
Ca husa folsesc : asta Mi-a placut design-ul , are un mic minus , vezi comentariul de pe amazon , in rest e perfecta si aratoasa ![]() |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
cj98czh |
![]()
|
http://androidandme.com/2012/02/devices/of...-now-available/
Oare stricam ceva daca facem update-ul inainte de a fi disponibil la noi? Eu l-am dat jos de aici: http://www.sendspace.com/file/nqzlg0 ... si recunosc ca tare ma mananca degetele ... ![]() ![]() This post has been edited by cj98czh: 9 Mar 2012, 11:06 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Mă, dacă nu e pentru al tău mai bine stai calm.
Să nu plangi după aia a pagubă. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
hmm, am vazut ca cica e update-ul disponibil pentru xe in germania, mie nu-mi zice nimic de update nou
![]() |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Înseamnă că n-ai ROM WWE, ești la mâna operatorului de la care ai cumpărat telefonul.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
nu-i de la nici un operator
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
L!nuX |
![]()
|
cica pe 29 martie da drumu vodafone la update-ul la ICS si pt Sensation
acum vedem |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
L!nuX |
![]()
|
Am facut update-ul la 4.0 si sense 3.6
Pana acum se misca bine , interfata e un pic mai curata Ma joc de 15 minute , revin cu pareri . |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
cj98czh |
![]()
|
Am facut si eu azi update, da versiunea este 4.0.3 cu Sense 3.6, au aparut destule chestii noi, butonez de zor
![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
L!nuX |
![]()
|
Da , au aparut
Ce am obs eu : Scene noi si imbunatatie la camera foto , plus optiunea de auto-upload a pozele doar pe fliker sau FB In dropbar la meniul cu retele a disparut GPS-ul fiind mutat la Locations , iar wireless-ul are tab separat care iti deschide toate setarile de la wireless Hold prelungit pe home arata ultimile aplicatii si daca dai stanga pe ele le posti scoate S-a adaugat la partea de setari posibilitatea sa iti setezi data plan-ul de la operator si cat a consumat fiecare aplicatie in parte La baterie acum vezi cat a consumat si cat a folosit fiecare aplicatie bateria . Cam atat am oservat cat l-am folosit . This post has been edited by L!nuX: 29 Mar 2012, 23:16 |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
L!nuX |
![]()
|
A facut cineva ultimul update OTA ?
|
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
cj98czh |
![]()
|
Adica 3.33.401.6? Atunci da, l-am facut eu de vreo saptamana ..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
L!nuX |
![]()
|
da , acela 4.0.3 software number 3.33.401.6 ... de la acest update bateria se suge cu o rata de 50 % mai raid , practic fara sa fac mai nimic seara ajung cu 40 % cand ajungeam chiar si cu 80 % Innainte si de atunci telefonul se misca foarte lent cu delay la aplicatii ...
|
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
cj98czh |
![]()
|
Mie mi se pare ca dimpotriva bateria ma tine putin mai mult ...
![]() ![]() In rest nu am observat nimic din cele spuse de tine ... merge tot la fel, nu am de ce sa ma plang. This post has been edited by cj98czh: 24 Jul 2012, 12:05 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
L!nuX |
![]()
|
din pacate la mine si la altii se pare ca dupa update telefonul a devenit foarte lenes si defectuos in a rula chiar si functii de baza ca raspuns la telefon , si aici ma refer la faptul ca atunci ca ma suna cineva se intampla sa raspund sa nu se intample nimic si sa imi zica de o eroare si sa transmit la HTC ...
am facut proba cu galaxy S+ si Sensationul se misca mult mai lent in a deschide acelaesi aplicatii... voi fi nevoit sa revin la 4.0.1 intrucat 4.0.3 pentru mine inutilizabil |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
skija |
![]()
|
display futat... o bucatica nu mai functioneaza deloc... (ce e cu rosu).
Sunt curios daca or sa mi-l schimbe pe garantie... Attached thumbnail(s) display.jpg ( Size: 43.07k ) Number of downloads: 489 |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 07:50 |