[VAND], PIESE DACIA 1300-1310-1410
![]() ![]() ![]() |
[VAND], PIESE DACIA 1300-1310-1410
mitica300 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 782 Joined: 22 August 10 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1100
1969 Piese OK
seriozitate OK dinamism OK inedit OK |
|||
mitica300 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 782 Joined: 22 August 10 From: Bucuresti ![]() |
anunt valabil
|
--------------------
Dacia
1100
1969 Piese OK
|
mitica300 |
![]()
|
anunt valabil
|
--------------------
Dacia
1100
1969 Piese OK
|
mitica300 |
![]()
|
ANUNT VALABIL
|
--------------------
Dacia
1100
1969 Piese OK
|
mitica300 |
![]()
|
anunt valabil
|
--------------------
Dacia
1100
1969 Piese OK
|
operator |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 13 April 11 ![]() |
salut ! doua arcuri de fata dacia gasesc la tine? ms.
|
--------------------
DACIA
1300
1974 / Standard
|
|
mitica300 |
![]()
|
In materie de arcuri iti recomand sa le iei noi.Altfel nu stii ce cumperi.
Eu mai am doar arcuri suplimentare pt spate. |
--------------------
Dacia
1100
1969 Piese OK
|
mitica300 |
![]()
|
anunt valabil
|
--------------------
Dacia
1100
1969 Piese OK
|
mitica300 |
![]()
|
anunt valabil
|
--------------------
Dacia
1100
1969 Piese OK
|
mitica300 |
![]()
|
ANUNT VALABIL
|
--------------------
Dacia
1100
1969 Piese OK
|
mitica300 |
![]()
|
anunt valabil
|
--------------------
Dacia
1100
1969 Piese OK
|
mitica300 |
![]()
|
Anunt valabil
|
--------------------
Dacia
1100
1969 Piese OK
|
mitica300 |
![]()
|
anunt valabil
|
--------------------
Dacia
1100
1969 Piese OK
|
mitica300 |
![]()
|
anunt valabil
|
--------------------
Dacia
1100
1969 Piese OK
|
mitica300 |
![]()
|
anunt valabil
|
--------------------
Dacia
1100
1969 Piese OK
|
mitica300 |
![]()
|
anunt valabil
|
--------------------
Dacia
1100
1969 Piese OK
|
operator |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 13 April 11 ![]() |
salut. Ultimul pret pt blocul de lumini 1300?
This post has been edited by operator: 13 Jul 2012, 12:45 Attached thumbnail(s) DSCN2450.JPG ( Size: 86.59k ) Number of downloads: 304 |
--------------------
DACIA
1300
1974 / Standard
|
|
mitica300 |
![]()
|
ai PM
|
--------------------
Dacia
1100
1969 Piese OK
|
mitica300 |
![]()
|
anunt valabil
|
--------------------
Dacia
1100
1969 Piese OK
|
Dacia1974 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 14 March 12 From: Bucuresti ![]() |
Salut, ma intereseaza mai multe piese din cele pe care le vinzi. Am incercat sa te sun, dar n-am reusit, mi se tot spune ca "apelul nu poate fi efectuat in acest moment". Mesaje private nu pot sa-ti trimit, pentru ca nu am destule posturi. Trimite-mi, te rog, un alt numar sau un e-mail la aceasta adresa: luciuscalpurniusbestia@gmail.com. Mersi!
|
--------------------
Dacia
1300
1974/1,3 l
|
|
mitica300 |
![]()
|
Anunt valabil
|
--------------------
Dacia
1100
1969 Piese OK
|
Dacia1974 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 14 March 12 From: Bucuresti ![]() |
Dupa cum se poate vedea si mai sus, fiind imposibil sa-i telefonez, l-am contactat pe Mitica direct pe forum si l-am rugat sa-mi scrie pe mail, fiindca ma interesau niste piese pe care le vindea. A facut-o cu promptitudine, in aceeasi zi (18 iulie), dupa numai cateva minute de la mesajul meu de pe forum. M-am interesat de barele de protectie de Dacia 1300 si de stopul stanga. Mi-a raspuns ca nu mai are decat o bara de spate, care, "curatata si spalata, va arata bine". Cum barele din pozele de pe forum erau perfect curate si in stare foarte buna, am dedus ca nu e vorba de una din astea si, pe 19, l-am intrebat daca prezinta rugina, cat de putina, si l-am rugat sa-mi trimita niste poze. Tacere! Pe 22, i-am scris ca, daca nu poate posta poze, renunt la bara, dar iau stopul, si l-am intrebat daca-i pot trimite numele si adresa mea, ca sa mi-l expedieze. Iarasi tacere, pana astazi. La telefon tot nu poate fi contactat. Sincer, nu-mi pot da seama care sunt cauzele acestui comportament, dar mi se pare lipsit de bun simt. In concluzie, nu-l recomand pe Mitica in calitate de vanzator pe acest forum! Manierele lasa de dorit!
This post has been edited by Dacia1974: 25 Jul 2012, 13:13 |
--------------------
Dacia
1300
1974/1,3 l
|
|
mitica300 |
![]()
|
Nu stiu cine ar lua in serios "recomandarile " tale ... avand in vedere vechimea si "popularitatea" de care te bucuri.
Ti-am raspuns de exact 3 ori cu acelasi raspuns : nu mai am piesele cerute cu exceptia unei bari care nu este in stare foarte buna. Insistentele "copilaresti" m-au facut sa fac pasul inapoi si imi rezerv acest drept cu orice user care nu-mi inspira incredere . La cerere pot publica e-mail-urile trimise de acest user... . Apropo : aceasta adresa va inspira incredere ?? luciuscalpurniusbestia@gmail.com Amice toate aceste elemente , poate marunte pentru tine, creaza bonitatea unui user, imi rezerv dreptul de a face afaceri doar cu anumiti useri. |
--------------------
Dacia
1100
1969 Piese OK
|
Dacia1974 |
![]()
|
N-am timp de pierdut certandu-ma pe forumuri, dar vreau sa scriu urmatoarele:
1. Vechimea si popularitatea pe forum nu conteaza. Nu m-am inscris aici ca sa fiu "popular", dar, pana acum, nici nu m-am certat cu nimeni. M-am inscris pe forum pentru sfaturi si achizitii de piese. Vechimea si popularitatea sunt, deci, irelevante; 2. Scrii: "Ti-am raspuns de exact 3 ori cu acelasi raspuns : nu mai am piesele cerute cu exceptia unei bari care nu este in stare foarte buna". Minti! Nu mi-ai scris ca nu mai ai piesele cerute (barele si stopul), nu mi-ai scris nici macar ca ai o ALTA bara, in stare nu foarte buna, ci ca nu mai ai "decat una". Deci despre stop nu mi-ai scris daca-l mai ai sau nu (desi te-am intrebat de doua ori), iar in legatura cu bara, ai incercat sa ma faci sa cred ca e una din cele doua ale caror poze le-ai postat pe forum. Apoi, dupa ce te-am intrebat clar: "In ce stare este? Poze puteti sa-mi trimiteti?", ai disparut in ceata, fara raspuns si fara poze; 3. Insistentele mele nu au fost "copilaresti". Ele s-au datorat faptului ca nu mi-ai raspuns pe mail nici pana azi daca mai ai stopul ala sau nu (desi ti-am scris din capul locului ca pe ala il iau sigur) si ai refuzat sa-mi spui in ce stare este bara. Abia acum aflu ca "nu e un stare foarte buna"; 4. Adresa mea de e-mail este iarasi irelevanta. Nu sunt nici primul, nici ultimul user care posteaza sub un pseudonim si foloseste pe forum o adresa cu nume fictiv. Cei mai multi fac asta si e perfect firesc. Nimeni nu e dispus sa-si dea numele si adresa reale, poate si pentru ca este posibil oricand sa dea peste indivizi nefrecventabili, ca tine. Daca e sa ne luam dupa tine, nici adresa ta - crai05@yahoo.com - nu inspira incredere. Asa ca chestia asta cu adresa e o simpla abureala de-a ta, o diversiune, ca sa abati atentia de la problema reala; 5. Nu e prima oara cand incerci sa inseli lumea. Pe mine ai incercat sa ma inseli incercand sa ma determini sa cumpar o bara despre care ai refuzat sa spui in ce stare este si sa-mi trimiti poze, incercand sa ma faci sa cred ca e una din cele doua postate pe forum. Un alt user s-a plans in acest topic ca i-ai trimis o pompa (de apa, parca) stricata. E clar: asta e mitica. Pseudonimul il defineste. Iar faptul ca nu mai poate fi contactat la numarul de telefon postat pe forum spune multe. Probabil il sunau prea multi ca sa se planga; 6. Nu-mi spune "Amice". Nu suntem amici, slava Domnului! This post has been edited by Dacia1974: 25 Jul 2012, 16:15 |
--------------------
Dacia
1300
1974/1,3 l
|
|
anton11 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 411 Joined: 16 January 11 ![]() |
Pretene cu Dacia din "74 ... uitate in pantaloni inainte sa vorbesti aici, ai inghesuit repede 25 de postari si te tragi de sireturi cu lumea, vad ca ai gargarita la gura , oi fi vreun poiet ...
![]() Ne bucuram sa avem un nou eminescu printre noi dar aici nu-i bre forum literar. dute la Universitate si cearta-te cu vanzatorii de carti ca asa pari sa ai mancarime pe limba... cine stie poate ai si-n alta parte. ![]() I-ati cele 25 de posturi si dute pe strada nu aici.. ![]() ![]() ![]() |
--------------------
dacia
1410
2004
|
|
Dacia1974 |
![]()
|
Si, ca sa-l scutesc pe mitica de osteneala de a publica pe forum schimbul nostru de mesaje, asa cum a promis, le reproduc eu, in intregime, cu copy/paste:
Crev Dac <crai05@yahoo.com> 18 iulie 2012, 18:48 Către: luciuscalpurniusbestia@gmail.com Răspundeți | Răspundeți tuturor | Redirecționați | Printați | Ștergeți | Afișați originalul Despre ce piese este vorba ? Enumerati aici si vad ce am Lucius Calpurnius Bestia <luciuscalpurniusbestia@gmail.com> 18 iulie 2012, 18:52 Către: Crev Dac <crai05@yahoo.com> Răspundeți | Răspundeți tuturor | Redirecționați | Printați | Ștergeți | Afișați originalul Ma intereseaza cele doua bare de protectie de Dacia 1300 si stopul complet de Dacia 1300 pentru partea stanga. Crev Dac <crai05@yahoo.com> 18 iulie 2012, 19:43 Către: Lucius Calpurnius Bestia <luciuscalpurniusbestia@gmail.com> Răspundeți | Răspundeți tuturor | Redirecționați | Printați | Ștergeți | Afișați originalul Salut. MAi am doar o bara spate de DAcia 1300. Trebuie curatata si spalata si va arata bine. Lucius Calpurnius Bestia <luciuscalpurniusbestia@gmail.com> 18 iulie 2012, 21:27 Către: Crev Dac <crai05@yahoo.com> Răspundeți | Răspundeți tuturor | Redirecționați | Printați | Ștergeți | Afișați originalul Niste poze cu ea se poate? Are pete de rugina? Stopul il iau sigur, il mai ai? Lucius Calpurnius Bestia <luciuscalpurniusbestia@gmail.com> 19 iulie 2012, 18:56 Către: Crev Dac <crai05@yahoo.com> Răspundeți | Răspundeți tuturor | Redirecționați | Printați | Ștergeți | Afișați originalul Deci, pana la urma cum ramane? Crev Dac <crai05@yahoo.com> 19 iulie 2012, 20:08 Către: Lucius Calpurnius Bestia <luciuscalpurniusbestia@gmail.com> Răspundeți | Răspundeți tuturor | Redirecționați | Printați | Ștergeți | Afișați originalul Ramane ca la inceput. Asa cum am mentionat in primul mail , am doar bara spate. Lucius Calpurnius Bestia <luciuscalpurniusbestia@gmail.com> 19 iulie 2012, 21:23 Către: Crev Dac <crai05@yahoo.com> Răspundeți | Răspundeți tuturor | Redirecționați | Printați | Ștergeți | Afișați originalul Bine, dar in ce stare este? Rugina are, cat de putina? Niste poze puteti sa-mi trimiteti? Stopul stanga il mai aveti? Ca pe asta il iau sigur. Astept niste raspunsuri, multumesc! Lucius Calpurnius Bestia <luciuscalpurniusbestia@gmail.com> 22 iulie 2012, 13:52 Către: Crev Dac <crai05@yahoo.com> Răspundeți | Răspundeți tuturor | Redirecționați | Printați | Ștergeți | Afișați originalul Daca nu puteti sa faceti poze la bara aia, nu-i nimic, iau numai lampa spate stanga. Pot sa va trimit numele si adresa mea, ca sa mi-o expediati? @ anton11 Dupa cum am scris mai sus, numarul de posturi e irelevant. Poate viata ta sociala si a altora lasa de dorit in lumea reala si o supliniti socializand pe forum. Nu e cazul meu. Eu am o viata reala si nu am timp de pierdut. Insistentele cu numarul de posturi sunt de un infantilism si de o stupiditate dezarmante: "Tu sa taci, ca n-ai posturi destule!". Pueril! Cat despre faptul ca m-ai "mirosit" PDL-ist, du-te si desfunda-ti nasul!!! Sunt bucurestean si, de cate ori a candidat Baseaua la primarie sau la presedintie, nu l-am votat NICIODATA! Putini se pot lauda cu asta. Inclusiv tu, antoane, sunt convins! 25 Jul 2012, 17:39: @ anton11 Si inca ceva, antoane: vezi ca "uitate in pantaloni" se scrie cu cratima intre "uita" si "te" si "dute la Universitate" cu cratima intre "du" si "te". Stiu, e tipic pentru orice individ pueril, care habar n-are sa scrie corect limba tarii sale, sa se dea mare cu numarul de posturi ![]() ![]() Si nici macar nu esti consecvent in idei. Te contrazici de la o fraza la alta. Mai intai, ma acuzi (ce tampenie!) ca n-am scris destul pe forum ("ai inghesuit repede 25 de postari si te tragi de sireturi cu lumea"), apoi, ca scriu prea mult ("Inca unu care a confundat Dacia Literara cu Dacia Forum"). Si nici macar nu-ti dai seama ce te contrazici... Inteligenta nu e punctul tau forte, nu-i asa? (Nici gramatica, de altfel...) Altminteri, ce sa-ti mai spun, antoane? Cu fraza asta: "uitate (sic!) in pantaloni inainte sa vorbesti aici" m-a convins ca esti un barbat adevarat! Atat de adevarat, incat sunt convins ca-ti esti suficient tie insusi ca sa te satisfaci singur. Ce barbat esti, antoane! Ce multe posturi ai, antoane! Brrr! Hai, te las, ca mi s-a facut pielea de gaina! ![]() This post has been edited by Dacia1974: 25 Jul 2012, 17:39 |
--------------------
Dacia
1300
1974/1,3 l
|
|
mitica300 |
![]()
|
1974......problemele tale sunt de alta natura.
Propun Moderatorului sa opreasca acest "vulcan" dezlantuit si sa stearga interventiile fara rost. Multumesc |
--------------------
Dacia
1100
1969 Piese OK
|
Dacia1974 |
![]()
|
@ mitica
"Amice", TU ai probleme, nu eu. Am vrut sa cumpar un stop si o bara. Te-am intrebat in ce stare e bara si ai zis ca e in stare buna ("trebuie doar curatata si spalata si va arata bine"). Cind am cerut poze, ai tacut chitic. Dupa care ai mintit pe forum, scriind ca mi-ai scris in mail ca bara NU e in stare buna. Si acum vrei sa se stearga mesajele astea, ca sa nu se vada cum ai incercat sa ma prostesti. Pai e frumos? Si se mai baga si anton aiurea, intr-o chestie care nu-l priveste. Propun sa fie lasate mesajele, ca sa vada si alti potentiali clienti cu cine au de-a face. |
--------------------
Dacia
1300
1974/1,3 l
|
|
mitica300 |
![]()
|
Anunt valabil
|
--------------------
Dacia
1100
1969 Piese OK
|
mitica300 |
![]()
|
anunt valabil
|
--------------------
Dacia
1100
1969 Piese OK
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 09:42 |