Un mic ajutor
![]() ![]() ![]() |
Un mic ajutor
sinaxis |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 388 Joined: 30 March 04 ![]() |
|
||
--------------------
tohan
stas
2012 full "as fi de parere ca ar trebui interzisi copiii din locurile publice (...). Un sugar stie doar sa manince, sa se cufureasca si sa urle" by Marty
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
argon, ai legătura.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Parinte, te ajuta Argon, dar sa stii ca la slujbe nu vine, el e greco-matolic.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
S-a umplut forumu' de greci...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Sint mai multi ca ungurii. In curind vor cere parcari autonome.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(sinaxis @ 25 Jul 2011, 20:22) Caut pentru cineva care doreste sa cumpere o masinuta care sa se incadreze in limitele astea: peste 2001, clasa mica, diesel, pana in 150 000 km, pretul in jur de 3000 eur, Hunedoara sau imprejurimi. Va rog sa ma ajutati. Va multumesc anticipat. Parinte, are argon un Megane cu motor mic, masina îngrijita (a mers numai pe autostrazile din Europa), cred c-o lasa în 3000 de euroi. Problema e ca nu-i dizăl ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
la Emag nu e nimic la oferta ?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Padre, vezi ca gasesti pe net destule Citroen Saxo diesel, inmatriculate in Romania, preturi pina in 3000 de iepuri.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
pai îi trebuie doar una.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
sinaxis |
![]()
|
Multumesc Corbex si Markos. Megane e cam mare, si respectivul vrea diesel. L@u din pacate la Emag nu are ce caut eu. Marty, multumesc de sugestie. Am cautat tot felul de marci, cat ma pricep eu, da la Saxo nu m-am gandit. Ma apuc de sapat. Astept in continuare sugestii...
|
--------------------
tohan
stas
2012 full "as fi de parere ca ar trebui interzisi copiii din locurile publice (...). Un sugar stie doar sa manince, sa se cufureasca si sa urle" by Marty
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Vezi ca gasesti si pejouri sau ford fiesta...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
corbex |
![]()
|
Saxo e potrivita ca marime. Dupa mine, e si frumoasa. I se poate trece cu vederea ca e catolica.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
sinaxis |
![]()
|
Alyodor, Peugeot 206? sau mai e si alt model mic?
|
--------------------
tohan
stas
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
107 e prea mic, 106 e prea vechi. Eu as merge pe 206.
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
corbex |
![]()
|
Daca doritorul o vrea mica-mica, cit trailerul de furnica, un Fiat Panda e perfect. Versoiunea diesel are si majoritatea dotarilor.
This post has been edited by corbex: 25 Jul 2011, 20:59 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Si motor 1.3 jtd, recomand! (ramaneti uniti!)
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
corbex |
![]()
|
Distributie pe lant, ulei care se scimba rar, consum sub 4.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
La cin'spe mii de kilometri e rar? Ca la Corsa din asta am si intervalul de service e 15k.
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
corbex |
![]()
|
Tineam minte ceva cu 30k. poate fac confuzie.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
corbex |
![]()
|
sa stii ca as dormi linistit cu o distributie pe lant! Normal ca-s invidios.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
sinaxis |
![]()
|
Se poate inchide, sterge. M-am lasat pagubas. Se pare ca inclina spre Vw Lupo sau Pj 206. Nu am gasit oferte prin zona. Multumesc celor care au incercat sa ma ajute!
|
--------------------
tohan
stas
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
Nu stiu sa umblu cu lanturi la femei. Se poate si fara?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cristyz |
![]()
|
![]() Doar 0%... Group: Members Posts: 114 Joined: 3 December 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pai lantu il folosesti ca sa nu derapezi.
|
--------------------
Nu
am
1900
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Se vede ca ninge-n Cluj...
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
cristyz |
![]()
|
![]() Doar 0%... Group: Members Posts: 114 Joined: 3 December 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
Nu ninge.
|
--------------------
Nu
am
1900
|
|
Markos |
![]()
|
sa mori tu?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
Atunci de ce derapezi?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 15:41 |