Vopsea interior, culoare grile aer
![]() ![]() ![]() |
Vopsea interior, culoare grile aer
kid88 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Bicicleta
Shimano
- No Nr Dacă unu e mai prost ca tine fă-te că nu-l vezi !!!
|
|||
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Cauta la sectiunea de Logan, pentru ca acolo sunt mai multi care au vopsit aerisirile si sunt si poze si detalii despre materiale.
Parere estetica: daca te hotarasti sa le vopsesti, sa nu le faci albe |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
lar |
![]()
|
![]() Agent Smith Group: Members Posts: 456 Joined: 27 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Fa-le un gri sidef (metalizat). Cred ca s-ar potrivi mai bine la culoarea alba a masinii si la interiorul de DSN. Dar in locul tau eu nu le-as vopsi. Caci daca vor incepe sa se exfolieze vor arata aiurea rau.
|
--------------------
Seat
Leon
1P 2009 Sport Pack
- B xx xxx Curiozitatea omoara pisica !
|
|
kid88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
back....ieri am incercat sa dau grilele afara....si bineinteles ca m`am chinuit vre`o juma de ora si tot n`am reusit....cum plm se dau alea afara???? le`a dat cineva jos? se dau usor? mi`e frica sa nu le sparg
![]() ![]() |
--------------------
Bicicleta
Shimano
|
|
B 32 BUG |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 10 September 04 From: Bucuresti ![]() |
baga ceva suptire si tare pe marginea exterioara si fortezi putin m-ai mult .sistemu este in genul telescopului de la ceas in mare !
|
-------------------- B 32 BUG
|
|
kid88 |
![]()
|
ms 10x BUG`ule...am sa incerc azi
![]() ****************** am reusit sa le desfac si sa le vopsesc maine le montez pe masina, sper sa fie frumos daca nu schimb bordul:D:)) ****************** bineinteles ca se vede ca un drac... ![]() |
--------------------
Bicicleta
Shimano
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th July 2025 - 13:26 |