intrebare -sistem ventilatie/incalzire
![]() ![]() ![]() |
intrebare -sistem ventilatie/incalzire
adriano2br |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 16 April 12 From: braila ![]() |
|
||
--------------------
ex dacia
1310 LI
(2000) Fiat Bravo 1.4 12v an 1995
|
|||
BN64FLO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 674 Joined: 23 April 12 From: Bistrita ![]() |
Trebuie sa reglezi unde sa dea aer dar mie la acelasi model de bord fabricatie dec.99 nu imi baga aer de la aeroterma pe margini doar in consola centrala si acol destul de slab fata de partea de la parbriz
|
--------------------
Dacia
1310 TX/Li
1986/1999
- BN 02 PZA/BN 64 FLO
|
|
adriano2br |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 16 April 12 From: braila ![]() |
Am reglat din acel buton pe unde sa bage aer...dar nici un rezultat...numai pe la parbriz. Oare trebuia sa astept mai mult? eu nu am lasat-o decat 1-2 minute.
|
--------------------
ex dacia
1310 LI
|
|
nikuniku |
![]()
|
![]() Nu ne tragem din maimuță,dar ne îndreptăm cu pași repe Group: Members Posts: 2.862 Joined: 14 January 11 From: bucuresti ![]() |
adriano2br ai distribuitoru de la ventilatie defect(nasol de schimbat,se lasa cu zgarieturi pe maini)sau furtunelu care vine de la furtunu de servo este scos,sau supapa de pe acel furtun este pusa invers
|
--------------------
opel zafira
f75
1.6-16valve
|
|
BN64FLO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 674 Joined: 23 April 12 From: Bistrita ![]() |
incearca sa desfaci bucata de plastiv din consola unde ai aerisirile si poate vreo clapeta de acolo nu deschide.succes!
|
--------------------
Dacia
1310 TX/Li
1986/1999
- BN 02 PZA/BN 64 FLO
|
|
aliceman |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 31 August 10 From: mures ![]() |
Salut , pe gurile alea din lateral iti baga numai aer rece atunci cand se afla masina in miscare, in rest aceiasi problema o am si eu i-mi baga caldura numai pe la parbriz, de vina sunt niste capsule vacumatice care dirijeaza aerul, iar capsulele alea au niste mambrane de cauciuc care se sparg si trebuiesc inlocuite,
uite aici http://www.daciaclub.ro/-page-t4812-s90.html http://forum.4tuning.ro/306-zona-tehnica-d...cie-1410-a.html trebuie sa ma apuc si eu de ea , ca ma enerveaza! |
--------------------
dacia
1310
1989 break cn
|
|
adriano2br |
![]()
|
Folositoare link-urile... DAr se pare ca este mult de munca .
Cand o sa am timp , o sa ma uit pe acolo..momentan nu este nici o urgenta. |
--------------------
ex dacia
1310 LI
|
|
r3d |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 576 Joined: 5 October 11 From: buzau ![]() |
cele din lateral nu au nici o treba cu ventilatoru.cele din lateral sa alimenteaza cu aer din exterior prin patrunderea aerului printr-un tub.astea din lateral baga doar aer de afara.alea din jumate baga aer cu ajotoru ventilatorului,dar poti seta sa iti bage aer si liber fara ventilator.problema o poti rezolva prin montarea unei plase de tantari sub grila de langa capota.dar vezi ca un pic mai reduci din debitu de aer foarte putin dar se simte.
|
--------------------
dacia
1310
1999
- bz 03 gat
|
|
IONEL87 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 21 April 13 From: Arad ![]() |
Salut, o mica problema am si eu cu radiatorul de incalzire, l-am schimbat acum un an eu personal si de atunci tot imi cloncane apa in el (ca si cum ar fi pe jumate gol) cand iau viraje sau franez mai tare. Trebuia sa il umplu cu antigel inainte de sa-l pun pe masina sau nu? sau ii ceva smecherie ce trebuie facuta la aerisire cand se schimba radiatoru acesta de climatizare???
![]() |
--------------------
Dacia
1310Break
2003 CLI
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Singura "smecherie" e(ra) sa faci aerisirea corect, cu caloriferul deschis la maxim si vasul de expansiune ridicat sus, cand ai schimbat amestecul antigel, dar asta o poti face si acum.
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
IONEL87 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 21 April 13 From: Arad ![]() |
” cu caloriferul deschis la maxim”
adica sa comut de la maneta de climatizare pe caldura??.. pai asa am facut aerisirea, am deschis robinetu de purjare de pe furtun si il lasam putin sa curga dupa care opream, sau ar trebui sa las sa curga mai mult antigel?, sal las sa se scurga cam un vas de expansiune, oare asa ar fi bine??? |
--------------------
Dacia
1310Break
2003 CLI
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Pe aici te-ai uitat ? Sunt o gramada de topicuri deschise pe tema asta (sau incearca cu "search", "aerisire").
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
ghitza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.806 Joined: 23 April 08 From: ARAD ![]() |
supape vacum pentru bord am eu cine doreste la fel si distribuitor, mi-a ramas de la masina
|
--------------------
Dacia/BMW 316i an 99
1310 li
2003 Berlina
- Ar-07-GIB/BG
|
|
mstaniloiu |
![]()
|
Membru entuziast :) Group: Members Posts: 448 Joined: 17 February 05 From: DN1 ![]() |
salut, stiu ca e un rely tarziu - dar ma intereseaza si pe mine niste supape si un distribuitor - multumesc
|
--------------------
Dacia
(SupeR)Nova, 1310
- SN 2001
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 09:16 |