Viitoarea sh fiabila pana in 7000 euro, ce sa-mi iau?
![]() ![]() |
Viitoarea sh fiabila pana in 7000 euro, ce sa-mi iau?
corbex |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|||
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
QUOTE(C a t a l i n @ 15 Nov 2011, 21:35) Are si functioneaza, nu am intentia sa il dezactivez vreodata. Eu nu am sustinut sus si tare ca are 170hp, eu doar v-am povestit ce am vazut eu, dupa cum am spus eu sunt impotriva resoftarilor si un mare sceptic, insa masina trage destul de bine si asta e de ajuns pt mine, fie ca are 150 ori 170 eu sunt multumit. Am fost cu el cand a dus noul audi la softat. In curte la firma aveau niste masini frumoase printre care un opel opc si un civic typer r. Au scos laptopul au bagat softul, (ei il au gata facut pt mai multe masini) au facut dyno inainte si dupa, au dat factura si garantie, pareau seriosi. cdadan m-am uitat si la focus, aveau dupa cum spui km putini, si consum mic. dar nu imi placeau, aia e masina perfecta pt parintii mei, eu vreau o masina pt varsta mea. QUOTE(Andy_ACS @ 15 Nov 2011, 22:10) Daca in urma resoftarii pe foia de rezultate apar 170 de cai si 200 Nm atunci mie mi se pare ceva ciudat. Din mai multe motive: 1. E foarte greu sa obtii 27 de cai in plus doar prin resoftare la un motor aspirat. Cred ca in cazul fericit obtinea 10-12. 2. Cuplul a ramas exact acelasi dnainte de resoftare - avea 200 Nm, acum are tot 200 Nm. Asta e foarte ciudat. In fine, plecam de la ideea ca una peste alta (uzura si resoftare) ramane la cei 143 de cai. E foarte bine, nu e o masina sportiva, dar e o masina absolut onorabila, placuta la condus, deloc puturoasa. ![]() This post has been edited by 4x4: 16 Nov 2011, 12:41 |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(4x4 @ 16 Nov 2011, 12:37) m-am uitat si la focus ... dar nu imi placeau, aia e masina perfecta pt parintii mei, eu vreau o masina pt varsta mea. ... nu e masina sportiva, e "executive" saloon. ![]() Deci un Focus hecibec nu-i masina pentru un tinerel de dooj' d-ani, e batraneasca, perfecta pentru babaci. In schimb pe varsta asta frageda merge ca unsa un "executive saloon". ![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
QUOTE(4x4 @ 16 Nov 2011, 12:37) Are si functioneaza, nu am intentia sa il dezactivez vreodata. Eu nu am sustinut sus si tare ca are 170hp, eu doar v-am povestit ce am vazut eu, dupa cum am spus eu sunt impotriva resoftarilor si un mare sceptic, insa masina trage destul de bine si asta e de ajuns pt mine, fie ca are 150 ori 170 eu sunt multumit. Am fost cu el cand a dus noul audi la softat. In curte la firma aveau niste masini frumoase printre care un opel opc si un civic typer r. Au scos laptopul au bagat softul, (ei il au gata facut pt mai multe masini) au facut dyno inainte si dupa, au dat factura si garantie, pareau seriosi. cdadan m-am uitat si la focus, aveau dupa cum spui km putini, si consum mic. dar nu imi placeau, aia e masina perfecta pt parintii mei, eu vreau o masina pt varsta mea. ![]() Multi carcotasi bre...daca ti-ai fii luat logan primeai 1000 de felicitari...oricum nu se compara...Sa il stapanesti sanatos! ce motor ai pe el? |
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
|
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
4x4 |
![]()
|
QUOTE(cdadan @ 16 Nov 2011, 13:48) ![]() Deci un Focus hecibec nu-i masina pentru un tinerel de dooj' d-ani, e batraneasca, perfecta pentru babaci. In schimb pe varsta asta frageda merge ca unsa un "executive saloon". ![]() Fiecare cu gusturile lui, recunosc fordul nu e masina urata, nici proasta, dar nu o "simteam" QUOTE(Alex4u @ 16 Nov 2011, 13:49) Multi carcotasi bre...daca ti-ai fii luat logan primeai 1000 de felicitari...oricum nu se compara...Sa il stapanesti sanatos! ce motor ai pe el? N46B20 |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Sunt si destul de multi romanasi cu executive saloon care isi fac reviziile la reprezentanta din spatele blocului, baga consumabilele cele mai ieftine si anvelope de top modele cu profil cu sarme si e asigurata full casco in varianta cruci fara numar in geam.
This post has been edited by DMP: 16 Nov 2011, 14:21 |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Acilea la mine în bătătură e plin de vrăjitoare și mame omizi. Da' în ultima vreme se vede treaba că cel puțin una s-a mutat, că prea îmi citești gândurili....
|
--------------------
-
-
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
QUOTE(4x4 @ 16 Nov 2011, 12:37) Au scos laptopul au bagat softul, (ei il au gata facut pt mai multe masini) au facut dyno inainte si dupa, au dat factura si garantie, pareau seriosi. Nu ca oi fi eu expert in resoftari, dar ultima data cand l-am auzit vorbind pe un nene din asta de la o firma de resoftari zicea ca hartile se fac pentru fiecare motor in parte in functie de rezultatele de la dyno si de ce spun senzorii de prin agregatu' de sub capota. Nu vine Dorel cu o harta luata de pe torente si o pune acolo ca s-ar putea sa faca poc sau sa mearga mai prost ca inainte. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Se mai barbieresc si ei, cit vrei sa munceasca pentru 400 de euro?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Nu "s-ar putea", ci sigur merge mai prost.
2 Civic-uri identice (model, motor, greutate, anvelope etc), cu aceleași modificări - admisia schimbată, una cu soft original și 140 CP, alta resoftată de un tip cu ditamai firma în domeniu (avea topic și pe aici, nu-i greu de găsit) s-au duelat în liniuțe. Întrucât modelul nesoftat câștiga mereu, au făcut schimb de șoferi rezultatul rămânând neschimbat. |
--------------------
-
-
|
|
cdadan |
![]()
|
Poate ca la liniute lua bataie, dar in rest mergea bine optimizat. Si cu consum mai mic.
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Aiurea. Și oricum el nu în ideea de consum a făcut resoftarea. "Povestea" e documentată din belșug pe așa zisul forum al mărcii.
This post has been edited by C a t a l i n: 16 Nov 2011, 15:09 |
--------------------
-
-
|
|
4x4 |
![]()
|
QUOTE(C a t a l i n @ 16 Nov 2011, 14:13) Și, ca orice om cu executive saloon, îi faci reviziile la reprezentanță, folosești consumabile și anvelope de top, o ai asigurată full la cea mai bună firmă de asigurări. Așa e, nu? Normal! Doar nu a bagat omul atatia bani in ea ca sa o iau in conditie excelenta si sa imi bat joc de ea apoi! Am avut casco si la papuc, pneuri am avut continental cu anti acvaplanare* noi la restul masinilor, la toate am facut reviziile in service, cu piese de origine si cele mai bune consumabile, (de ex la papuc puneam ulei castrol gtx, filtre renault, nu luam niciodata piesele mai ieftine), eu tin la masini. Doar pt ca am luat un sh nu inseamna ca sunt un scartar. -- *sa inteleaga si bunica This post has been edited by 4x4: 16 Nov 2011, 19:18 |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.522 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
pe de alta parte nu prea are haz nici sa o iei noua, si in doo zile sa valoreze 80% din cat ai dat pe ea, hai sa fim corecti.
|
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
cdadan |
![]()
|
Pai 16 a luat-o ieri. Maine crezi ca primeste 80% din cat a dat pe ea?
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.522 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
nu fiti rautaciosi,
+ ma refeream strict la masina noua (cu 0 km chiar daca unii zic ca 120k doar ce a iesit din rodaj), nu la saloon de care zice el. |
--------------------
Reno,
dizel,
|
|
corbex |
![]()
|
Iti iei o masina sa o folosesti. Cit timp te tine. Daca te gindesti la devalorizare, iei numai mina a doua. Mai ieftin, dar la mina norocului.
Acu' o sa vina un proaspat casatorit sa ne spuna ca nevasta-sa s-a devalorizat, in ultimul an, cu 30%! Nu se poate! O sa ajungi sa mergi numai cu taxiul si numai la curve. This post has been edited by corbex: 16 Nov 2011, 15:49 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
pishky |
![]()
|
ma refeream ca la faptul ca l-ati apostrofat repede ca ii pune continental cu acvaplanare si ciorapi flausati in loc de filtru de aer si / sau ulei.
edit: da sunt balbait a dejste si mai scap aiurea unele litere / taste si trebuie sa ma mai corectez din cand in cand. This post has been edited by pishky: 16 Nov 2011, 15:56 |
--------------------
Reno,
dizel,
|
|
xjc0c0 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 830 Joined: 4 April 08 From: Brasov ![]() |
QUOTE(R19/16v @ 16 Nov 2011, 16:32) ![]() Asteapta modelul cu derapare ![]() P.S.: Sa o stapanesti sanatos! This post has been edited by xjc0c0: 16 Nov 2011, 16:03 |
--------------------
Ex: Megane I
----
----
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
|
--------------------
-
-
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
valeuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Daca ploua, a belit-o.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
pai si ce nu e mai bine daca e umeda la belit?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
QUOTE(R19/16v @ 16 Nov 2011, 16:32) ![]() Astea e model unicat, special concepute pentru saispe. Pe balta trebe sa acvaplaneze, ca altfel se scufunda si se curenteaza si el, nu doar pestii. |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
nsmoga |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 361 Joined: 27 August 09 From: prahova ![]() |
![]() @4x4, asa se intampla, daca ai avut afaceri cu ztv, s-a luat microbul de colo colo |
--------------------
opel agila
daewoo tico
2001&1999 |
|
4x4 |
![]()
|
Asa le zic eu, cand scriu un post in graba nu mai stai sa scrii tot felul de cuvinte, se intelegea ca erau pentru a impiedica acvaplanarea de oricine care are masina.
![]() M-am uitat azi la gumele de pe bemefeu, sunt de 17 iar indicele e ZR. |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 15:06 |