Frana SLZ
![]() ![]() ![]() |
Frana SLZ
CiufuMadalin |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 1 December 11 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2003
- IF 09 ULY
|
|||
alex_DNK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.795 Joined: 9 May 08 From: Slobozia ![]() |
eu ma misc destul de mult cu ea si tot se aude...asta e problema
|
--------------------
skoda
octavia
2009
- 87 dnk
|
|
talibanu |
![]()
|
![]() Membru Talibanez Group: Members Posts: 337 Joined: 15 November 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(alex_DNK @ 22 Jan 2013, 11:48) Daca zici ca te misti mereu cu masina, posibil sa fie pe duca sabotii...verifica-i, eventual schimba-i....la mine stiu ca sunt buni sabotii si este de la "stat degeaba" in parcare ![]() This post has been edited by talibanu: 22 Jan 2013, 12:12 |
--------------------
Dacia
Super Nova Clima
2001
- BZ 02 DSS
|
|
alex_DNK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.795 Joined: 9 May 08 From: Slobozia ![]() |
ii las pana la primavara..merci
|
--------------------
skoda
octavia
2009
- 87 dnk
|
|
urdavid |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 386 Joined: 11 August 12 ![]() |
Salut, am si eu o intrebare mai stupida, am primit acuma de craciun cadou o pereche de discuri de frana de solenza noi, arata bine, inca sclipesc
![]() ![]() This post has been edited by urdavid: 22 Jan 2013, 14:36 |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- BH 82 UGD
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Pai... uita-te pe "cant", acolo pe la striatii pe acolo, nu e scris nimic? Vre-un cod, ceva?
Oricum, daca sunt cado' nu te astepta sa fie Ferodo. Cel mai probabil sunt ceva chinezarii gen Klaxcar. |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 11:23 |