Motor calat!?!
![]() ![]() ![]() |
Motor calat!?!
mariuscbn |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 6 May 09 ![]() |
|
||
--------------------
Logan CDI
Ambition
2007
|
|||
mariuscbn |
![]()
|
A venit motorul SH acasa!
K9K-K7 la 16.000Km (cica) Poze: https://picasaweb.google.com/10999736928692...SH16000KmK9KK7# Mai ramane sa vorbesc maine cu mecanicul sa vad cat imi i-a la montaj. This post has been edited by mariuscbn: 15 Aug 2011, 18:41 |
--------------------
Logan CDI
Ambition
2007
|
|
mk2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 5 August 06 From: Bucuresti ![]() |
Doar blocul motor?
Cat ai dat pe el? |
--------------------
Dacia Logan
1.5 dci
2006 Laureate
- BxxXXX Our enemies are never as evil as we imagine them to be. And maybe we're never quite as good.
|
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
daca te uitai atent observai ca are si pistoanele prin el
![]() |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
mariuscbn |
![]()
|
500E tot motorul cu pistoane, arbore, segmenti smd
Tot motorul chel. This post has been edited by mariuscbn: 16 Aug 2011, 09:09 |
--------------------
Logan CDI
Ambition
2007
|
|
mariuscbn |
![]()
|
Revin cu stiri noi...
Masina se afla acum pe mana la al 3-lea mecanic (ce-l putin asta am vazut ca-si da interesul si stie ceea ce face si se pricepe). A demontat chiuloasa, surpriza mare pe supapele de la pistonul unu, mi-a tras pe admisie conespanul de aluminium topit de la piston si blocul motor. Acum trebuie rectificata si chiuloasa pe pistonul 1 pret 100 Ron dar, la sfatul mecanicului o fac toata la pretul de 250 Ron. Surpriza si emotiile ce le-am trait ieri, Injectorul 1 ramasese blocat din cauza temperaturilor inalte si nu iesea neam (am inteles ca este 400 Ron doar capul tot injectorul are un pret de 1500Ron) cu ajutorul baietilor de la rectificari care au o scula speciala facuta la strung pt asfel de cazuri au reusit sa-l soata intreg. Am mai cumparat garnitura de chiuloasa si curea de distributie. Acum trebuie sa stau cumintel cateva zile pana ma suna mecanicul si per sa fie totul ok. |
--------------------
Logan CDI
Ambition
2007
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
incet incet o rezolvi. Hai succes
|
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
dodo_998 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 107 Joined: 10 June 11 ![]() |
Pana la urma cum ai rezolvat, ca parca nu te lasau sa schimbi motorul ? Si ai luat bine motorul in banii astia, eu am gasit numai gioarse la preturi de peste 800 de euro
|
--------------------
Dacia
Logan
2010 Laureate 1.6 MPI@ GPL
|
|
mariuscbn |
![]()
|
@Dsign, multumesc frumos.
@dodo_998 Le bag pe gat si ii pun in fata faptului inplinit. Sa fi avut eu norocul asta??? Acum mai stau cu sufletul la gura pana il monteaza mecanicul si sa-l aud cum merge.(dureaza cateva zile ca mai are o lucrare si merge cu 2 concomitent) ![]() This post has been edited by mariuscbn: 17 Aug 2011, 18:11 |
--------------------
Logan CDI
Ambition
2007
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Asta nu e bine. Zi-i sa termine ce are de facut si sa se apuce in liniste de al tau.
|
--------------------
D
Logan
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
mariuscbn spor la treaba
![]() Ai gasit bine motorul la 500E cu totul cred ca te duce pe la 600-700E. |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
mariuscbn |
![]()
|
Doamne Ajuta sa-l aud cum merge.
Acum ma duc sa cumpar antigel si ulei, maine ii fac o vizita mecanicului. PS: Am sa revin cu lista de cheltuleli la sfarsit. LE: Sper sa fie ultimele cheltueli. |
--------------------
Logan CDI
Ambition
2007
|
|
mariuscbn |
![]()
|
Am fost astazi sa-mi i-au cotetu de masina de la mecanic.
Inca 2 belele pe capul meu: 1 - Un injector mort (nu mai merge) 2 - Capac de plastic de la culbutori (este cam topit si deformat) Masina merge'n 3 ![]() Daca stie careva unde as putea gasi un injector si un capac de culbutori, va rog frumos sa nu ezitati sa ma jutati. As aprecia extrem de mult! PS: Nici macar nu stiu cat costa asa ceva! ![]() |
--------------------
Logan CDI
Ambition
2007
|
|
mk2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 5 August 06 From: Bucuresti ![]() |
Capac de plastic?
Vorbesti de cutia filtrului de aer? Injectorul poti sa-l repari cu 250 de lei sau sa iei unul nou cu 400-500 de lei de pe piata "gri". This post has been edited by mk2: 20 Aug 2011, 18:59 |
--------------------
Dacia Logan
1.5 dci
2006 Laureate
- BxxXXX Our enemies are never as evil as we imagine them to be. And maybe we're never quite as good.
|
|
mariuscbn |
![]()
|
Vorbesc de capacul de la culbutori care se afla exact sub filtru de aer, capacul de la culbutori este deasupra chiuloasei.
|
--------------------
Logan CDI
Ambition
2007
|
|
mariuscbn |
![]()
|
Cu capacul de la culbutori am rezolvat-o, mai sunt si oameni cu caracter pe lumea acesta.
Baiatul de unde am cumparat motorul avea una de la motorul lui de 85 cai si nu numai ca mi-a dat-o gratis, mi-a adus-o si acasa, MARE boier, MARE caracter. Am montato si e perfacta. Deci...nu prea mai stiu ce sa fac! ![]() Am fost astazi pe str. Mosoaia nr.33 Sec. 4 la Auto Quick , am verificat toate injectoarele merg perfect si au o uzura de 10%, nu este de la injectoare. Mecanicul de acolo mi-a zis sa-i dau talpa ca masina merge perfect dar are acea bataie de la chiuloasa ca a fost rectificata si pana se aseaza. Ca sa fiu linistit maine ma duc sa o pun pe coputer sa vad ce si cum. Revin cu... 23 Aug 2011, 11:13: Am fost astazi la Meridian pe Splaiu Unirii, mi-a vazut-o un mecanic si baiatul cu softarea. Mi-au spus sa masina e perfecta si sa-i dau talpa (cu alte cuvinte sa o alerg unpic) si va disparea acel zgomot cu timpul. Sper sa aiba dreptate. Mi-au mai zis ca nu e necesar o diacnoza a masinii decat daca nu am ce face cu banii. This post has been edited by mariuscbn: 23 Aug 2011, 11:13 |
--------------------
Logan CDI
Ambition
2007
|
|
Dsign |
![]()
|
Pai? N-ai fost pana la Constanta si inapoi inca?
|
--------------------
D
Logan
|
|
mariuscbn |
![]()
|
Stie cineva unde pot gasi injectoare SH Euro4, dezmembrari ceva???
Am unul bulit pe partea electronica. ![]() |
--------------------
Logan CDI
Ambition
2007
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Benzina, diesel?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
mariuscbn |
![]()
|
|
--------------------
Logan CDI
Ambition
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 13:08 |