problema egr-ului
![]() ![]() ![]() |
problema egr-ului
sizo |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 25 July 11 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005/1.9D
|
|||
mk2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 5 August 06 From: Bucuresti ![]() |
Daca l-ai curatat si tot face cel mai probabil este stricat.
Egr-ul a fost introdus din motive de poluare, pentru a reduce nivelul de NOx asa ca daca-l dezactivezi vei polua un pic mai mult. Din pacate/fericire statiile ITP nu au echipamente care sa detecteze aceasta problema, asa ca ramane la latitudinea constiintei tale. Alte efecte adverse nu prea exista sau sunt prea mici pentru a fi evidentiate. A mea are aproape 50 de mii de cand merge cu el scos, iar daca ai fi citit celelalte topicuri cu egr ai fi vazut ca sunt user-i care au mai mult de 100 de mii cu el scos. Practic dezactivarea egr-ului este o masura standard la acest motor datorita faptului ca electrovalva aia tampita se strica repede si costa al naibii de mult. |
--------------------
Dacia Logan
1.5 dci
2006 Laureate
- BxxXXX Our enemies are never as evil as we imagine them to be. And maybe we're never quite as good.
|
|
melomanuu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 600 Joined: 10 March 07 From: Timisoara ![]() |
Chiar si cei de la Dacia Service ii scot muf, stiu de cand am mers cu papucul de la lucru
|
--------------------
dacia
super nova
2001 clima
- TM86SRG
|
|
sizo |
![]()
|
itp ul l am facut acum 2 saptamani si cei drept au iesit gaze cam multe
![]() ma gandeam daca nu cumva ar putea aparea alte probleme la motor.. am mai citit pe alte forumuri.... cu scurgeri de ulei,moartea motorului..etc.. This post has been edited by sizo: 26 Jul 2011, 06:03 |
--------------------
dacia
solenza
2005/1.9D
|
|
mk2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 5 August 06 From: Bucuresti ![]() |
nu, n-are nici o treaba
|
--------------------
Dacia Logan
1.5 dci
2006 Laureate
- BxxXXX Our enemies are never as evil as we imagine them to be. And maybe we're never quite as good.
|
|
sizo |
![]()
|
dar stie cineva cam cati cm se deschide "usa" la egr?
This post has been edited by sizo: 28 Jul 2011, 05:55 |
--------------------
dacia
solenza
2005/1.9D
|
|
marius c |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 156 Joined: 13 October 10 ![]() |
egr-ul nu face nimic altceva decat sa'sugrume " motorul singurul motiv pentru care este pus este pentru a indeplini norma de poluare
|
--------------------
dacia
solenza 1.9 diesel
2004
|
|
TibY |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 6 May 09 From: Oradea Bihor ![]() |
nu stiu dar alaltaieri m-am confruntat si eu cu problema asta pe drum lung iti dai seama...nu stiam ce naiba are masina de tot zmuceste...am deschis capot am scos mufa si m-am dus mai departe..eu oricum peste 2 sapt ma duc la mecanic sa il curete...iti spun de ce...o mai facut masina asa si mai demult...dar si-a revenit...nush dak asta era cauza si data trecuta...dar decat sa cumpar una noua incerc sa remediez situatia cum pot...
30 Jul 2011, 00:04: iti dau atunci un raspuns...is curios dak o sa mearga dupa curatare sau nu... This post has been edited by TibY: 30 Jul 2011, 00:04 |
--------------------
Dacia
Sandero Stepway
2021
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 11:59 |