Neoane, leduri, stikere, De unde le-ati procurat si la ce pret?
![]() ![]() ![]() |
Neoane, leduri, stikere, De unde le-ati procurat si la ce pret?
eXistenZ_Tg |
![]()
|
||
![]() Membru Mijloc Amputat Group: Members Posts: 338 Joined: 29 December 07 From: Timisoara , Timis ![]() |
Attached thumbnail(s) DSC00076a.jpg ( Size: 63.57k ) Number of downloads: 469 DSC00077a.jpg ( Size: 124.93k ) Number of downloads: 541 DSC00078a.jpg ( Size: 143.47k ) Number of downloads: 522 DSC00079a.jpg ( Size: 109.54k ) Number of downloads: 515 030320091220a.jpg ( Size: 75.96k ) Number of downloads: 492 030320091221a.jpg ( Size: 112.26k ) Number of downloads: 303 |
||
--------------------
dacia
Super Nova
2002 Eu mi-am luat Dacie , tu ti-ai luat trotuar
|
|||
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
In interior sunt de acord, eu am albe si albastre si lumina pe care o genereaza led-urile este net superioara celor 2 becuri chioare pe care le are ea din fabrica. Si nu le aprind noaptea de tampit cum fac altii de isi pun neoane pe sub tetiere si merg cu ele aprinse.... sunt legate direct de plafonoera, asta inseamna ca se aprind doar cand deschid usile sau cand apas pe pozitia cealalta de la plafoniera.
Dar la exterior.... daca era un pic "modificata" un spoiler, un prag ceva parca mai era cum era, dar asa pare dubios. Cat despre stropitorile cu leduri.... cate injuraturi o sa iti iei pentru ele pe forum... tine-te bine ![]() Ca nota informativa, era frumos sa spui cat te-a costat, cate leduri ai folosit, cat a durat operatiunea, etc... PS ce sunt matele alea iesite din prima poza de sub proiectorul dreapta? Cumva alimentarea proiectorului?? Si schimba sticla la cel stang....... This post has been edited by Maskatu: 21 Apr 2009, 09:19 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
eXistenZ_Tg |
![]()
|
![]() Membru Mijloc Amputat Group: Members Posts: 338 Joined: 29 December 07 From: Timisoara , Timis ![]() |
In primul rand , vreau sa zic ca le-am facut din dorintza de a avea lumina sub rosie , din cauza ca ce am gasit in piatza sant albastrea si de dimensiuni mai mici , cele de pe piatza sant 2x90 si 2x120 , iar cele de pe masina sant 2x120 si 2x180 , nici eu nu le aprind de nebun ca sa ma incord , doar din cand in cand , nu mi-am permis sa puns spoilere si praguri , din cauza baniilor si din cauza ca nu prea vad ce imi place , instalatzia este facuta de mine , fiecare led , si l-am izolat cu pistol cald cu baghete de lipici , si silicon , si din decembrie de cand le am inca nu s-au stricat si au luat apa cu caru , deci cred ca le-am izolat bine , ledurile sant bagate in pat de cablu electric si este flexibil , deci nu imi fac griji ca s-ar rupe , ca materiale am bagat vreo 20 de metri de cablu si vreo 7 metri de pat de cablu , 160 de leduri aprox , cablu de retzea vreo 5 metri si niste cositor nus cat exact , ca nu mai stiu sigur , iar la pretz , patul de cablu a fost 16 lei , cablu 10 lei , ledurile am facut rost deci aicea am recuperat banutzi , iar durata constructie pt tot a fost cam o saptamana cate 5 ore pe zii depinde , plus montatul care a durat vre-o 5 ore , dar trebuie sa refac montajul ca am fost in graba , iar matzele acelea care le vexi tu acolo sant firele de la fostul far de ceatza care de la accident , am ramas fara si nu am avut timp sa le schimb , la fel si celalalt care am luat cu el o tzeava de gaz , vreau sa le schimb pe amindoua
|
--------------------
dacia
Super Nova
2002 Eu mi-am luat Dacie , tu ti-ai luat trotuar
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 19:26 |