Problema Climatizare Dacia 1310Li, Supape vid blocate
![]() ![]() ![]() |
Problema Climatizare Dacia 1310Li, Supape vid blocate
Mircea27D |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 10 September 10 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Break
2001 injectie
|
|||
nikuniku |
![]()
|
![]() Nu ne tragem din maimuță,dar ne îndreptăm cu pași repe Group: Members Posts: 2.862 Joined: 14 January 11 From: bucuresti ![]() |
citeste postu 8 de pe http://www.daciaclub.ro/Musama-la-calorife...ml#entry3654634 sunt detalii
|
--------------------
opel zafira
f75
1.6-16valve
|
|
sorinlupu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 24 January 13 From: Bucuresti ![]() |
salut!eu am gasit in capsula dubla membrana rupta si am schimbat capsula vacuumatica dubla cu totul dar nu-mi baga aer prin mijloc deloc.baga doar pe sus la parbriz si jos la picioare.ma poate ajuta cineva?multumesc.
|
--------------------
dacia li
1310
2000
|
|
Mircea27D |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 10 September 10 From: Brasov ![]() |
Vezi ca in bord sunt 3 capsule. Una chiar la prizele de aer de pe consola, una sub parbriz, si una deasupra pedalelor. Fiecare capsula o poti verifica prin strangularea furtunului. Daca ele sunt bune si fara probleme si furtunele nu sunt coapte pe undeva, atunci distribuitorul este de vina. Cel de la care reglezi circulatia aerului. Dar ala e putin probabil sa se strice. Verifica celel 3 capsule. Este deajuns una sa scape ca iti baga aer pe circuit si iti anuleaza alta, in loc sa iti mentina vacuumul necesar
|
--------------------
Dacia
Break
2001 injectie
|
|
sorinlupu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 24 January 13 From: Bucuresti ![]() |
cea de la pedale e noua am verificat-o dar pe celelalte trebuie neaparat sa dau bordul jos?ma gandesc ca cea de la parbriz e buna daca baga pe sus.
|
--------------------
dacia li
1310
2000
|
|
ghitza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.806 Joined: 23 April 08 From: ARAD ![]() |
nu trebuie sa dai bordu jos,dai cutia cu acte si pe acolo ai acces,la ea,poate a iesit doar furtunasu de vacum
|
--------------------
Dacia/BMW 316i an 99
1310 li
2003 Berlina
- Ar-07-GIB/BG
|
|
sorinlupu |
![]()
|
am inteles.ma ocup maine si revin.ms baieti.
|
--------------------
dacia li
1310
2000
|
|
TRK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 451 Joined: 30 April 10 From: Constanta ![]() |
|
--------------------
ex DACIA 1310
Li 2004/
OPEL ASTRA G-CC 16v
|
|
sorinlupu |
![]()
|
ms.ma ocup maine de ele si revin.
|
--------------------
dacia li
1310
2000
|
|
sebymesteru |
![]()
|
![]() Membru rigid Group: Members Posts: 782 Joined: 31 May 09 From: Sfantu Gheorghe-Covasna ![]() |
Salutare,nu avea rost sa deschid topic nou,problema mea e urmatoarea: Unde anume se monteaza sarma aia de comanda de la robinetul "instalatiei" de climatizare pe distribuitorul din bord ca am stat azi si m-am uitat ca prostu' la el si n-am reusit sa-mi dau seama. Ma gandeam ca imi lipseste mie ceva de pe el,gen cleme de prindere a cablului sau asa ceva,dar nu vad nici macar ce parghie ar putea actiona sarma aia... La mine sarma era scoasa de pe distribuitor ca robinetul era dus,socru-miu(ca a lui a fost masina
![]() LE: Am gasit cum se monteaza.... This post has been edited by sebymesteru: 23 Oct 2014, 11:01 Attached thumbnail(s) 37109477_5_644x461_bord_cn_aro_10_arges.jpg ( Size: 31.87k ) Number of downloads: 124 |
--------------------
Dacia/Mazda
1310/1410 M6
1988/1996/1999, 2007
- CV 15 REA Mecanica e la fel ca muzica. Muzicanti sunt multi,artisti...mai putini.
|
|
cudry |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 14 August 09 From: tulcea ![]() |
pe repartitoru de caldura pe unu din brate ai o gaura mica pentru cablu ce actioneaza robinetu acesta are un fel de carlig care intra in acea gaura sitot acel da se prinde cu o clema care sare cand fortam cu robinetu blocat, in loc de clema poti lega cusarma am incerecat merge.
|
--------------------
dacia
1310 cl
1999
- TL 52 leo
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 21:12 |