Bicicleta mea de 50 de cai, Suzi
![]() ![]() |
Bicicleta mea de 50 de cai, Suzi
Speedy |
![]()
|
||
![]() Membru donator Group: Members Posts: 916 Joined: 27 December 05 From: Anytown USA ![]() |
|
||
--------------------
....
...
.... Opel Astra J Innovation 2012 2.0 CDTI Ex Logan Prestige 1.6 16v
Suzuki XF650 Freewind 2001 Specialized Carve Expert |
|||
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Speedy |
![]()
|
![]() Membru donator Group: Members Posts: 916 Joined: 27 December 05 From: Anytown USA ![]() |
|
--------------------
....
...
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Eram in Bucuresti
![]() Daca ma plimbi cu motorul, dau 2 beri, nu una! Mereu mi-am dorit sa merg cu asa ceva, dar nu am avut niciodata ocazia. |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Speedy |
![]()
|
Cu cea mai mare placere. De ce nu te apuci de scoala?
|
--------------------
....
...
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
@cosmin_2300: Iti mai zic de ce?
![]() This post has been edited by MuciX: 18 Jul 2012, 16:53 |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Nu am nici timp si nici bani pentru asa ceva
![]() @Mucix: Daca zici ca nu pot sa ma scobesc in nas, gresesti! This post has been edited by cosmin_2300: 18 Jul 2012, 16:54 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Cosmine, anul ăsta promit că rezolvăm problema
![]() Mă gândesc chiar la o întâlnire a motocicliștilor de pe daciaclub. Ar fi o ocazie sa promovăm sportul ăsta și printre simpatizanti. Probabil că sunt multi ca tine care vor să încerce senzatia. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Pai vreau si eu bre. Am mancat cu lopata ca vara asta dau si eu de A, dar nu mai sunt asa de sigur
![]() |
--------------------
-
-
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Vizule, aștept cu nerăbdare să te ții de promisiune
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 18 Jul 2012, 19:03) Mă gândesc chiar la o întâlnire a motocicliștilor de pe daciaclub. Ar fi o ocazie sa promovăm sportul ăsta și printre simpatizanti. Probabil că sunt multi ca tine care vor să încerce senzatia. Undeva la sub 100kmp de Brasov. Mai departe nu sunt inca pregatit sa merg cu motorul ![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Speedy |
![]()
|
Si eu ma bag.
|
--------------------
....
...
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Cu scutere se poate?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Doar dacă au schimbător la picior
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Speedy |
![]()
|
Tentează pe cineva o plimbare in Dobrogea Duminică?
Aș vrea să vizitez cele 3 cetăți și să închei cu o baie în mare la Corbu. |
--------------------
....
...
|
MuciX |
![]()
|
Mi se pare mie sau nu e trecuta cetatea Histria in traseu. E pacat, daca tot esti in zona.
LE: Lasa, isbou! This post has been edited by MuciX: 3 Aug 2012, 00:00 |
--------------------
-
-
|
|
Speedy |
![]()
|
Înapoi acasă după 760 kmp.
DSCF2436.jpg ( Size: 381.28k ) Number of downloads: 312 DSCF2443.jpg ( Size: 669.2k ) Number of downloads: 341 DSCF2444.jpg ( Size: 525.69k ) Number of downloads: 337 |
--------------------
....
...
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Speedy |
![]()
|
În 2 zile, dar în prima zi nu am facut decât 100 km până la țară unde am ramas peste noapte.
Duminică am plecat pe la 7. Cei 50 km până la Călărași au trecut repede. Mi-am permis un mers susținut deoarece drumul era liber și asfaltul bun. În Călărași aleg drumul prin comune până la Fetești pe malul brațului Borcea dar nu a fost o soluție prea bună deoarece se cam aglomerase cu căruțe și oameni care traversau aiurea. Până la Fetești era sa fac și prima victima. O pisică a traversat șoseaua fix în fața mea. Am pus frână și am reușit să o evit, coada trecându-i la o palmă de roata mea. Înainte de asta chiar mă gândeam că în aceste cazuri nu e bine să pui frână ci din contră să accelerezi, dar în secunda aia nu mai judeci ci acționezi din instinct. Am ajuns în Fetești unde am facut plinul, babuța reclamând un consum de 3,4%. Nu e rău în condițiile în care sâmbătă am tras tare de ea pe drumul de la Sărulești-Valea Argovei, de vină fiind asfaltul foarte bun și curbele ca la munte. Am achitat taxa de 8 lei la stația de taxare și până în Cernavodă 130 constant. Pe drum mi-am adus aminte că am uitat actele acasă. Puțin cam târziu totuși. Vechiul drum spre mare e aproape pustiu, rar întâlnesc vreo mașină. Ajung și la intersecția unde trebuie să fac stânga spre Mihail Kogălniceanu. Părăsesc DN-ul și deja căldura incepe să iși facă simtită prezența. Drumul până la Cheile Dobrogei e destul de bun, cam vălurit dar merge. Opresc la chei să fac câteva poze, deja caldura ma termină.DSCF2403.JPG ( Size: 297.35k ) Number of downloads: 280 DSCF2405.JPG ( Size: 129.64k ) Number of downloads: 260 DSCF2407.JPG ( Size: 446.2k ) Number of downloads: 60 Unii oameni erau cu corturile acolo, nu prea înțeleg de ce pentru ca soarele bate 90% din timpul zilei și nu prea ai cum să te ascunzi de el.DSCF2408.JPG ( Size: 490.17k ) Number of downloads: 61 Pun geaca și mănușile în ghiozdan și plec mai departe la mânecă scurtă. De aici începe "distracția", 20 km de drum bombardat cu absolut nimic de văzut, sate sărace și uitate de lume. Abia reușesc să merg cu a2a iar furca mea plânge la propriu, ba mai mult ceasurile incep să zdrăngăne probabil din cauza unor șuruburi slăbite de la vibrații. După mult timp și multe înjurături ajung la intersecția cu DN-ul ce merge la Tulcea. Ajung repede în Babadag și evident ca ratez drumul la dreapta spre Enisala. Reușesc fără să-mi dau seama să o iau pe o stradă unde aveam interzis (să mor de-am văzut vreun semn) și imi iau o înjurătură de la unul cu un Mercedes. Inițial nu știam ce vrea de la mine dar abia după ce am parcurs toată strada am văzut că defapt venisem pe contrasens. Găsesc intr-un final și drumul spre cetate, dar până să ies din oras un papucar se hotărăște să nu mai aștepte să trec eu și imi iese în față. Îl ocolesc pe stânga îi trag o înjurătură pentru că mi-a dat emoții și merg mai departe. Ajung la cetatea Enisala, plătesc 3 lei biletul fac câteva poze și plec spre comuna Jurilovca unde se afla cetatea Argamum.DSCF2415.JPG ( Size: 385.21k ) Number of downloads: 65 DSCF2417.JPG ( Size: 501.5k ) Number of downloads: 53 DSCF2426.JPG ( Size: 456.41k ) Number of downloads: 45 Asfaltul foarte bun, face să ajung foarte repede acolo, dar drumul de la Jurilovca până la cetate este splendid, în afară de ultimul kilometru care este neasfaltat. Pe malul lacului Razim o grămadă de lume cu mașini și corturi. DSCF2429.JPG ( Size: 403.39k ) Number of downloads: 51 DSCF2432.JPG ( Size: 519.02k ) Number of downloads: 54 DSCF2446.JPG ( Size: 544.89k ) Number of downloads: 47 DSCF2449.JPG ( Size: 692.68k ) Number of downloads: 53 DSCF2435.JPG ( Size: 268.86k ) Number of downloads: 65 o lupta interesantă între un șarpe și o pasăre. După ce am vizitat cetatea, am continuat alergarea spre a 3a si ultima Cetatea Histria. Pe drumul E87 se lucra la asfaltare circulația făcându-se numai pe un sens pe o portiune de cativa km. În fața mea erau 2 camioane care faceau un praf de nu puteam nici să respir și îmi vine o idee să îi depășesc repede pe asfaltul nou, ceea ce am și făcut. Când să revin pe sensul neasfaltat, pe axul drumului erau niște țăruși din 10 în 10 metri legați printr-o sârmă. Sârma aia avea rolul să ghideze utilajul care turna asfaltul. Dacă treceam peste ea le stricam alora socotelile așa că am mers pe asfaltul nou până am ajuns chiar acolo unde turnau ei asfalt. Mi-am luat și de data asta o înjurătură de la muncitori, am lăsat capul jos și am mers mai departe. Am ajuns într-un final și la cetatea Histria. Aici biletul de intrare a costat 7 lei. N-am stat prea mult pentru că soarele devenise aproape insuportabil. Foarte frumos și curat restaurantul de acolo.DSCF2453.JPG ( Size: 291.41k ) Number of downloads: 68 DSCF2458.JPG ( Size: 656.98k ) Number of downloads: 53 De aici am plecat cu gândul să fac o baie în mare așa că la Corbu am făcut stânga spre Vadu. Interesantă senzația de mers cu motorul pe nisip, chiar mi-a plăcut. Baia a fost superbă dar mi-as fi dorit o mare mai agitată cu valuri mari.DSCF2466.JPG ( Size: 413.7k ) Number of downloads: 68 DSCF2469.JPG ( Size: 454.06k ) Number of downloads: 67 DSCF2468.JPG ( Size: 383.1k ) Number of downloads: 102 Zuzuka cu șlapii în nisip. Pe la 15:30 am lăsat marea în urmă și m-am indreptat spre casă. Am mai facut o oprire în Năvodari unde am alimentat 9 litri pentru 300 km. Autostrada a fost destul de aglomerată până în București dar s-a mers bine am ținut 120 constant si ceva mai mult în depășiri. Urmează sa-i schimb maine simeringurile și uleiul din furcă. This post has been edited by Speedy: 6 Aug 2012, 11:47 |
--------------------
....
...
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.193 Joined: 29 May 06 ![]() |
@ Speedy
Frumoasa plimbare. Insa, pe caldurile astea, parca nu merita mers prin campie, spre mare. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
Speedy |
![]()
|
Da, a fost groaznic. Parcă mergeam printr-un cuptor încins. Poate că de-asta m-am întâlnit decât cu 2 motociclisti, unul în Călărași iar celălalt pe autostrada spre București.
Inițial vroiam sa merg pe Transfăgărășan dar acolo numai în weekend să nu te duci. |
--------------------
....
...
|
Speedy |
![]()
|
Ieri am fost cu mobra la doctor și i-am făcut o servisare la furcă pentru că brațul stâng începuse să plângă.
Costuri: 25 lei-simeringuri, 50 lei-ulei, 100 lei manopera. IMG111.jpg ( Size: 625.42k ) Number of downloads: 133 IMG112.jpg ( Size: 550.18k ) Number of downloads: 128 |
--------------------
....
...
|
Speedy |
![]()
|
Dupa aproximativ 550 km și 11 ore de stat în șa, am bifat un lucru destul de important, zic eu, in "cariera" mea de motociclist și anume Transfăgărășanul. Am avut și 2 parteneri de drum, Cătălin cu al lui KTM și Iulian călare pe un Hornet albastru. În jurul orei 9 ne-am întâlnit la benzinăria de la Miorița și am plecat la drum. La Brașov am ajuns repede pentru că drumul pe Cheia a fost aproape pustiu. La Cârțișoara am făcut plinul la mobre și ne-am aventurat pe "World's best driving road", care din păcate a fost mai aglomerat ca Bucureștiul. Dar nu am lăsat acest mic inconvenient să ne strice distracția și am inceput depășirile. Cătălin este în fată și dictează ritmul, cam rapid pentru gusturile mele, dar suntem încă în pădure și n-avem ce peisaje sa admirăm. La ieșirea din pădure ne mai domolim și observ cu tristețe un incediu de vegetație destul de mare pe unul din versanți. La vreo 2 km de vârf ne intersectăm cu o turmă de oi iar mai apoi cu o coloană de mașini ce se întindea până la Bîlea Lac. Un prieten aflat în acea coloană mi-a spus ca ultimii 2 km i-a parcurs intr-o ora. Mă strecor ușor printre mașini și imi râd în barbă, ce bine că sunt cu motocicleta. La Bâlea n-aveai loc să arunci un ac, dar noi aveam gânduri mari și anume să ne potolim foamea la cabană. Când am văzut ce aglomerație e înăuntru, oamenii stăteau la coadă să prindă un loc la masă, ne-am pus mobrele între picioare și am coborât la cabana Capra. După o porție de cartofi prăjiți, un șnițel și o bere fără alcool numai chef de motociclit n-aveam, dar cum se făcuse deja ora 5, ne-am urnit cu mari eforturi din loc. Pe lângă lac, Cătălin s-a dus în față depășind coloana de mașini una câte una. Inițial am vrut să-l urmez dar după ce am depășit câteva mașini și am văzut că este o coloană interminabilă mi-am luat loc la rând și am mers așa până la cetatea Poienari, unde ne aștepta vitezomanul. Până la autostradă am mers în grup, apoi ne-am despărțit, eu punând cruise controlul pe 110km/h. Pe la 20:30 când am ajuns acasă, băieții m-au sunat să ma întrebe dacă am ajuns bine și le mulțumesc pentru asta. Îi mulțumesc si fierătaniei că m-a adus cu bine acasă și n-a făcut nici un moft când am solicitat-o din plin la urcare. Cam asta fu peripeția mea de Duminica trecută, iar până la următoarea, când sper că se vor înmulți participanții Dacia Club, vă spun la revedere și vă las în compania câtorva filmulețe. Și o parte din coborâre |
--------------------
....
...
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
E vorba despre Catalin Onedin?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Speedy |
![]()
|
E vorba despre catala2k
Nu-i știu numele de familie. |
--------------------
....
...
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Imi place cum ati mers. Vara asta era sa iau 2 rideri pe capota multumita felului lor cretin de a taia curbele oarbe. Tot felul de prosti pe drumul ala, de aia e periculos.
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Cu ce dracie ai filmat?
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Shush |
![]()
|
Parca din-asta are el : http://www.pcgarage.ro/camere-video/prestigio/pcdvrr500/
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Supermișto
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Frumoasa iesirea, dar va lipseste notiunea de linie continua
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th June 2025 - 14:23 |