amenda pentru permis aflat la preschimbare, amenda pentru lipsa dovada permis
![]() ![]() ![]() |
amenda pentru permis aflat la preschimbare, amenda pentru lipsa dovada permis
liviuprd |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 4 May 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan Laureate plus
2006
- vl61luc
|
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Pai simplu - mergi mai incet, nu te mai opreste radaru, nu se mai prinde militianu' ca n-ai plastic
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Si daca spunea ca era filtru ce pilda ii mai ofereai?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Este adevarat ca nu se elibereaza dovada. Pe de alta parte, atunci cand eu l-am preschimbat pe al meu, de la ghiseu mi s-a spus ca pot circula in baza copiei si sa precizez ca e la preschimbat. Daca ti s-a spus acelasi lucru, atunci mi se pare firesc sa incerci sa-ti cauti dreptatea.
Ce poti tu sa faci este sa contesti procesul verbal. Acum nu stiu cum e legea, banuiesc ca ti s-a facut unul singur (asta tu sa spui), iar de contestat vrei sa contesti doua chestii diferite. Nu stiu daca se contesta tot procesul, sau poti contesta numai o parte din ce e in el, cineva care e in bransa poate te lamureste. Nu de alta, dar la partea cu radarul nu stiu ce ai putea contesta, inteleg ca acolo chiar ai calcat pe bec ![]() |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Procesul verbal de lipsa act poate fi contestat si castigat.
Ala de viteza, fiecare cu norocul lui. Insa ultima oara cand am trecut pe la permise auto, mi s-a dat pe loc (ma rog, dupa vreo 2 ore). |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
@Klaus, colegul nostru vad ca are numar de Valcea
![]() Nu peste tot le primesti asa repede ![]() Pe de alta parte, spune ca s-a intamplat in Timisoara. Probabil are domiciliul acolo. Nu putem sti in cat timp se preschimba la ei, poate ne spune el (asa, informativ). This post has been edited by clr: 11 Oct 2011, 20:52 |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Mie mi s-a spus ca pot circula fara probleme in interiorul judetului de resedinta. Asta era acum trei ani.
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
aurelyan |
![]()
|
![]() Membru cu familie Group: Members Posts: 1.280 Joined: 20 June 09 From: Iasi ![]() |
Eu cred ca puteau verifica foarte usor spusele tale prin statie, dar nu au vrut s-o faca, au preferat sa te arda...
|
--------------------
Ford
Focus Mk3
2012 - 1.6 16v Ti-VCT Imbatranesc si tot invat - Eschil
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(liviuprd @ 11 Oct 2011, 19:52) Iata ce mi s-a intamplat : am fost oprit pe bd. Cetatii din Timisoara de un radar.Ok am depasit viteza .Dar cand mi s-a cerut permisul, nu-l aveam pentru ca era la preschimbat iar cei de la serviciul preschimbari nu elibereaza dovezi (pe bune). Asa ca politaiul mi-a dat amenda si pentru permis.Dupa incident am solicitat o adeverinta de la serviciul mentionat care sa adevereasca faptul ca nu elibereaza Dovezi De Circulatie. Cu aceasta am fost la politia Circulatie . Ei mi-au confirmat ca toti stiau despre dovezi si au admis ca nu e corect dar asta e. Ce pot face mai departe? Contest sau nu ? Pot anula si amenda pentru viteza laolalta cu cea pentru permis? Ce am de facut? Mersi pt. ajutoare si sfaturi Daca ai depasit viteza, las-o moarta. Contesta insa linistit chestia cu permisul. La fel i-au spus surorii mele cand a trebuit sa-si preschimbe permisul, ca nu-i nevoie de dovada, pentru ca SE VERIFICA DACA E LA PRESCHIMBAT. In cazul tau au fost niste magari. Erau baietii cu EEA-ul sau cu MCV-ul? |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
cielo99 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 478 Joined: 21 November 10 ![]() |
La Cluj cand mi-am schimbat permisul mi-a cerut o copie dupa el pe care au pus cei de la serviciul permise o stampila si au scris pana cand e valabila.Avea valabilitate cam 2 saptamani iar permisul nou se elibera intr-o saptamana dar trebuia sa predai respectiva copie la ridicarea noului permis.
|
--------------------
Daewoo/Peugeot
Cielo/307
1999/gle 2003/break
- de cluj [COLOR=blue]Banii in lipsa inteligentei sunt foarte periculosi.[/COLOR]
|
|
janos |
![]()
|
![]() User Group: Members Posts: 613 Joined: 24 January 11 From: Tg Mures ![]() |
La Tg Mures trebuia rupt personal, nu il mai cerea inapoi, asta fiind acum 4 luni.
|
--------------------
CMF-C/D
Renault–Nissan–Mitsubishi Alliance
2015
- MS 2 cifre 3 litere Life is a bitch. Arguing with the mods is allowed, winning an argument against the mods will get you banned.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 22:14 |