Aplicații utile pentru Smartphone-uri, ce aplicații folosiți frecvent?
![]() ![]() ![]() |
Aplicații utile pentru Smartphone-uri, ce aplicații folosiți frecvent?
S4b1n |
![]()
|
||
![]() Membru Symbolist Group: Members Posts: 937 Joined: 27 February 10 From: Craiova/Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault Symbol
1.5 dCi 62 kW
2007
- ~ 155000 km
|
|||
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Pentru Nokia 5230 (Symbian OS v9.4, Series 60 rel. 5) eu folosesc urmatoarele:
- Level: boloboc pe telefon, e destul de util pe la mestereli dar nu foarte precis - Anglemeter: raportor digital si el folosit prin diverse proiecte - Seismograph: numele spune tot, masoara vibratii - YouTube: pot vizualiza clipuri direct din aplicatie fara a folosi browserul - GoogleMaps: de cand cu cartografierea tarii noastre a devenit util pentru strazi - GMail: il folosesc pentru a accesa contul de email - Garmin MobileXT: solutie deidcata pentru GPS, mai cuprinzatoare decat Google Maps, ofera o acoperire destul de bune pe Romania - Compass: busola - Opera Mobile: browser peste cel implicit - Pader Sync SSH: acces telnet/ssh de pe telefon pentru terminale linux - Altimeter: altimetru - Sports Tracker: abia astazi l-am instalat, ofera printre altele distanta parcursa, numarul de pasi, viteza medie, timp, altitudine, puls, si o gramada de alte statistici despre diverse activitati sportive zilnice. |
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
- CT-XX-LEA Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
Bagam aici la gramada aplicatii de symbian, android, windows mobile si blackberry?
|
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
S4b1n |
![]()
|
![]() Membru Symbolist Group: Members Posts: 937 Joined: 27 February 10 From: Craiova/Bucuresti ![]() |
Cam asta intenționam prin acest topic, să văd ce pot face și alte telefoane, cu alte sisteme de operare, dacă au instalate aplicațiile dorite de posesori. Mi se pare interesant de văzut partea lor de practicabilitate în special. Adică poate că după ce văd că Blackberry-ul permite nu-știu-ce aplicație și Nokia nu, poate ca urmatorul telefon nu va mai fi Nokia. Sau ceva pe Android sau nu știu. Deocamdată sunt mulțumit de ce poate face N95-ul, si ma avantajează telefonul. Dar încă n-am avut ocazia să văd ce poate face si un Android sau ceva pe WindowsMobile, pe care proprietarul și-a băgat ce are el nevoie.
|
--------------------
Renault Symbol
1.5 dCi 62 kW
2007
- ~ 155000 km
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Teci Google Googles ruleaza! Laser frate!
|
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Ce mă?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
|
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Sa vezi cum face sudoku
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Dolphin HD, ca browser. Pe androizi.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.512 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Nu, dar pot încerca, daca recomanzi
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Mie nu mi-a placut Dolphinul, raman fidel Opera Mini, enervant uneori (probleme cand linkurile sunt ascunse), dar in general isi face treaba cu brio.
Duckhunt (ala de stateam in fata televizorului o zi intreaga cu pistolul in mana): rulz ![]() This post has been edited by bmwh548: 16 Sep 2011, 20:49 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
jocuri ce le joc in prezent
pumpkins vs monsters drag race Gem Miner Air Control |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Android 2.3.5:
- Opera mobile - 3G Watchdog (tks Optus) - DroidWall (tks Optus, again) - FM Radio - Sipdroid - Antutu CPU Master & Power saver |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th May 2025 - 10:10 |