oglinda sparta
![]() ![]() ![]() |
oglinda sparta
cosmin_2300 |
![]()
|
||
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|||
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Acum ai vrea sa ne vorbim pe forum cu "Dumneavoastra" ?
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Nu, dar nu poți să spui "taci", "fă-ți topicul tău", "hai gata", unor persoane care au de cel puțin 2 ori vârsta ta, mai ales când încă nu ți s-a uscat cerneala pe buletin!
This post has been edited by cosmin_2300: 11 Aug 2011, 13:49 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
QUOTE(yhattori @ 11 Aug 2011, 10:35) da, dar sint 4, nu 7 si sint de noroc si prosperitate, nu de ghinion si incep de cind spargi o rozeta, nu o oglinda. eu asa stiu. QUOTE(buntom @ 11 Aug 2011, 10:37) Pana spargi tu rozetele mai este, daca esti boboc fericirea celor mai mari ![]() QUOTE(buntom @ 11 Aug 2011, 14:21) Asa de mica e incheietura? ![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
|
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Voi folositi cuvinte si expresii de oameni batrini (rozete, vaseline, cwaie, deste), e normal sa nu le inteleaga copchilu' pe toate. Caz in care nu intelege nici gluma. Da' creste el si v-o zice p'aia dreapta!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Pai sa joace prinsa in fata blocului cu ceilalti kinderi, nu sa posteze pe forumuri de pe contul lui taica-su.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(cosmin_2300 @ 11 Aug 2011, 12:57) Apropo, oglinda din poza e de la un set tipic madeinchina pentru toaleta papusi.(cine stie cunoaste). Cum subiectul e prea june ca sa aiba proprii copii, banuiesc ca setul de papusi e propietate personala sau ceva coproprietate cu vreo sora absolventa recenta de gradinita. |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Na că la asta nu m-am gândit! ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
buntom |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 4 May 11 From: Bucuresti,Militari ![]() |
bine, o sa imi revizuiesc atitudinea fata de membrii forumului:
Doamnelor, Domnisoarelor si Domnilor, Vreau sa va cer scuze pentru comportamentul meu nepoliticos, pentru ca nu am folosit pronumele personal de politete, va cer scuze ca nu am aratat cei sapte ani de acasa (pe care ii iam, nu cum spun altii). De astazi, o sa folosesc pronumele personal de politete ( pe care trebuia sa il folosesc de la inceput) la fiecare adresare. Domnule Cosmin_2300, sa stiti ca am fost constient de cand am facut cont pe forum ca o sa vorbesc cu adulti, cu persoane mult mai mari decat mine. @Alydor:Domnule Alydor unde credeti pot gasi in Bucuresti, zona Militari 7 "balegi" de cal/vaca/bou? |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala dec. 2004 "When in doubt... C4"-Jamie Hyneman
LG Optimus G ex. Samsung Wave 723 cu Bada 2.0, |
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
daca nu gasesti si nu gasesti incearca cu rahatei de catei.
![]() p.s. daca nu gasesti nici din aia, fa si tu treaba mare pe o foaie, arunci pe strada si zici ca e de catzel ![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
cristyz |
![]()
|
![]() Doar 0%... Group: Members Posts: 114 Joined: 3 December 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
Acolo unde e un politist e si o balega!
|
--------------------
Nu
am
1900
|
|
buntom |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 4 May 11 From: Bucuresti,Militari ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza
|
Alydor |
![]()
|
Poti sa faci o vizita intr-unul din satele apropiate bucurestiului sau in Ferentari.
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
buntom |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Solenza
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
io nu sparg oglinzi
![]() deja ghinioanele tale se manifesta, nu gasesti balegar si trebuie sa dai o fuga prin ferentari ![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
buntom |
![]()
|
QUOTE(Alydor @ 11 Aug 2011, 17:48) Poti sa faci o vizita intr-unul din satele apropiate bucurestiului sau in Ferentari. Suma respectelor, Alydor Imi este frica sa merg prin FerenTexas cu bicicleta , motivul:sunt prea multe ciocolate ROM. 11 Aug 2011, 17:53: QUOTE(kato @ 11 Aug 2011, 17:51) io nu sparg oglinzi ![]() deja ghinioanele tale se manifesta, nu gasesti balegar si trebuie sa dai o fuga prin ferentari ![]() Sa ne imaginam ca ati spart o oglinda, ati proceda cum ati spus? This post has been edited by buntom: 11 Aug 2011, 17:53 |
--------------------
Dacia
Solenza
|
kato |
![]()
|
la mine in oras se gaseste balegar
![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Alydor |
![]()
|
Noi suntem mai de la tara...
Scoate pronumele de politete cand mi te adresezi ca ma simt batran... ![]() Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
QUOTE(buntom @ 11 Aug 2011, 13:21) Cosmin, simt ca s-a incins putin spiritul in tine!In regulament spune ca la Cafenea se accepta offtopic in limita bunului simt , iar cand cineva spune ca o sa ajungem la "masurarea a tot felul de subansamble corporale", parerea mea este ca a trecut de limita bunul simt deoarece pe acest forum cand cineva spune de "masurarea a tot felul de subansamble corporale" utilizatorii nu se gandesc la maini, degete... etc. (sti la ce ma refer) Recunosc , a fost greseala mea ca am zis "oglinda cu argint", dar cand se ajunge la "masurare" nu mai imi place. si zici ca vrei sa mi-o masor pentru tine? ![]() |
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
buntom |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Solenza
|
cosmin_2300 |
![]()
|
buntom, nu fă pe prostul că se vede că nu ești. Spre deosebire de alții, tu folosești corect "gramatica rumâniei".
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(buntom @ 11 Aug 2011, 18:28) Domnisorule buntom, in caz ca domnul coleg Alydor nu reuseste sa va ajute, va recomand o deplasare pana la Gradina Zoologica. Sunt ferm convins ca ingrijitorii de acolo, contra unei "atentii" lichide, vor fi foarte incantati sa va serveasca cu un numar impresionant de sortimente. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
buntom |
![]()
|
QUOTE(cosmin_2300 @ 11 Aug 2011, 17:59) buntom, nu fă pe prostul că se vede că nu ești. Spre deosebire de alții, tu folosești corect "gramatica rumâniei". Domnule Cosmin_2300 la 13:36 imi spuneai ca nu am bun simt (adica sa nu ma faci prost direct) si acum imi spui ca nu stiu sa fac pe prostul. <span class='edit'>11 Aug 2011, 18:05:</span> QUOTE(bucatzel @ 11 Aug 2011, 18:01) Domnisorule buntom, in caz ca domnul coleg Alydor nu reuseste sa va ajute, va recomand o deplasare pana la Gradina Zoologica. Sunt ferm convins ca ingrijitorii de acolo, contra unei "atentii" lichide, vor fi foarte incantati sa va serveasca cu un numar impresionant de sortimente. Domnule/Moderatorule Bucatzel sa stiti ca la Gradina Zoologica nu m-am gandit.Multumesc de sugestie. <span class='edit'>11 Aug 2011, 18:06:</span> QUOTE(Alydor @ 11 Aug 2011, 17:55) Noi suntem mai de la tara... Scoate pronumele de politete cand mi te adresezi ca ma simt batran... ![]() Suma respectelor, Alydor Alydor, am inteles, o sa scriu numele tau pe o hartiuta si o s-o lipesc pe calculator. LE:Domnule Cosmin_2300 de cand mi-ati scos ochii asupra gramaticii in topicul Sugestie Cadou, citesc de "n" ori textul de la reply ca sa nu fie cava gresit. This post has been edited by buntom: 11 Aug 2011, 18:10 |
--------------------
Dacia
Solenza
|
Alydor |
![]()
|
QUOTE(buntom @ 11 Aug 2011, 19:03) Domnule Cosmin_2300 la 13:36 imi spuneai ca nu am bun simt (adica sa nu ma faci prost direct) si acum imi spui ca nu stiu sa fac pe prostul. Nu ai inteles nimic... la 13.36 spunea ca esti nesimtit nu ca esti prost... e o diferenta. Este doar o lamurire nu o parere personala Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
buntom |
![]()
|
Stiu, dar dupa parerea mea, "nesimtit" este la un pas foarte mic de "prost".
|
--------------------
Dacia
Solenza
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 06:02 |