Ajutor! cum se traduce in engleza sculer-matriter
![]() ![]() ![]() |
Ajutor! cum se traduce in engleza sculer-matriter
Slider |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
|
||
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|||
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
Toolman-moldmaker??
![]() This post has been edited by koldun: 2 Feb 2009, 19:35 |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Tooler-matrixer ?
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
toolmaker
sau instrument mechanic uita-te in Wikipedia englezeasca la descrierea fiecaruia din cei doi termeni, ca nu-s sigur ca sunt complet echivalenti (cred ca nu) |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Da, da, Tillman Uhrmacher
![]() Uita-te la tool and die maker sau altele derivate din machinist , vezi care s-ar potrivi profilului. |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Matrix(er) erect(er)
|
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
cum se traduce ce? sculer sau matriter?
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
Desi nu este vorba de sculer-matriter ... am si eu nevoie de putin ajutor.
Pentru ca nu prea la am cu limba engleza si trebuie sa expediez um mail ... m-am gandit sa apelez la ajutorul vostru. In romana suna asa : "Cele doua atasamente pe care nu le pot expedia sun similare primelor doua pe care le-ati primit si oricum le mai aveti in documentele mele. Acestea sunt certificatele pentru tancuri petroliere si chimice." In engleza ... The two attachments that I can not send to you are similar with first two that you have allready recieve and anyhow you allready have them in my documents. This are the pappers for oil and chemicals tankers. Ii bine or not? |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Nu e 100% dar se intelege
![]() |
--------------------
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Corect e Dickmaker. Sau Dickerecter.
@Vet: Nu prea stiu engleza dar e cam imbirligata si in romana. Corecta dar imbirligata. Greu de tradus. This post has been edited by corbex: 10 Aug 2011, 18:50 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
QUOTE(vet @ 10 Aug 2011, 18:41) Desi nu este vorba de sculer-matriter ... am si eu nevoie de putin ajutor. Pentru ca nu prea la am cu limba engleza si trebuie sa expediez um mail ... m-am gandit sa apelez la ajutorul vostru. In romana suna asa : "Cele doua atasamente pe care nu le pot expedia sun similare primelor doua pe care le-ati primit si oricum le mai aveti in documentele mele. Acestea sunt certificatele pentru tancuri petroliere si chimice." In engleza ... The two attachments that I can not send to you are similar with first two that you have allready recieve and anyhow you allready have them in my documents. This are the pappers for oil and chemicals tankers. Ii bine or not? Eu as zice asa : The attachments that I am unable to send are similar to the first two you have already received and that you have among my documents. These are the certificates for chemical and oil tanks. |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Vet s-a bagat in bisnita cu petroale!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
@shush : multumesc, am expediat forma propusa de tine.
@corbex : numai cu motorina de Logan, agreata de Dacia |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Din varianta initiala se intelege mesajul, dar cea propusa de Sush suna mai bine.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Marty |
![]()
|
Cu toate ca eu as zice ca nici aia a lu' Shush nu-i ok. Parere personala, deh...
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Shush, tanks și tankers sunt chestii diferite.
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
vulcan s.a. |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 03:57 |