DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Bandou zgariat, Se poate repara?

galeo
post 22 Dec 2008, 09:13
Post #31

Membru

Group: Members

am fost pana la urma la casco iar sa le zic ca spoilerul are zgarieturi mari pe zona unde nu e vopsit si ca vreau sa mi-l inlocuiasca, si nu doar revopsire cum scrie in fisa de constatare de la ei.Ei au spus sa merg la service si aia sa constate ca trebuie inlocuit si sa ceara ei lucrul asta la firma de casco.Am fost apoi la cei de la service care mi-au spus ca atunci cand voi veni cu masina, mai exact in ianuarie cand sunt programat vor face caeasta constatare si vor cere si bara.Voi ce ziceti, ma duc astia cu zaharelul,sau imi vor da pana la urma spoilerul?

--------------------
dacia 1310 1984
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
strumfy
post 30 Jan 2009, 20:21
Post #32

Membru incepator

Group: Members

partea aceea neagra de care spuneti voi ca nu e vopsita ...e de fapt vopsita si ea cu bumper exact asa se numeste si se gaseste la policolor si e foarte bun trebuie un pic luate cu smilgher destul de fin incat sa nu o zgarii si mai tare si vopsit cu bumper care e special pentru barile,bandourile nevopsite in nuanta masini

--------------------
- - - - -
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 6th May 2025 - 13:06
Forum Renault