Intrebare
![]() ![]() ![]() |
Intrebare
sinaxis |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 388 Joined: 30 March 04 ![]() |
|
||
--------------------
tohan
stas
2012 full "as fi de parere ca ar trebui interzisi copiii din locurile publice (...). Un sugar stie doar sa manince, sa se cufureasca si sa urle" by Marty
|
|||
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Umpic de bunsimt, parinte. Doar umpic.
![]() <span class='edit'>13 Aug 2011, 16:14:</span> QUOTE(sinaxis @ 13 Aug 2011, 15:59) ![]() Da sa am io 10% din cat ai jumulit matale babele? PS. Esti cam aprig la manie, parinte. Esti cam aprig. Alt PS. Ai o fata de popa facut din convingeri religioase de s-a sculat paru' pe mine. This post has been edited by Victoras2001: 13 Aug 2011, 15:20 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
bogdanelkva |
![]()
|
![]() /\____/\____/\____/\ Group: Members Posts: 1.147 Joined: 4 November 09 From: reghin ![]() |
Parinte,am am probleme cu distributia,mecanicul tot lucreaza la ea si inca mai are de lucru.Adevarul e ca nu m-am mai spovedit demult si masina am sfintit-o la Lainici acu vro 7 ani.Poate ar trebui s-o iau de mana...pardon,volan si sa ne spovedim sa ne mai usuram de pacate...Care e parohia matale,ca la mine in spatele garajului se construieste inca o biserica,dar mai dureaza pana cobor din biserica direct in garaj...
![]() Glumesc,ia-o ca atare... ![]() |
--------------------
ford
focus facelift tot cu benzina
2009
- MS**--- In goana dupa posturi.
|
|
sinaxis |
![]()
|
Mai frate, treaba cu distributia e groasa rau. Trebuie post si rugaciune. Fugi la popa de langa garaj si roaga-l sa-ti mai sfinteasca odata masina. In timpul ala o poti spovedi, pe masina, la ea ma refer. Apoi te poti si tu spovedi. In primul rand sa spui ca desi garajul tau da in biserica nu sti cine-i popa acolo. Si eu glumesc, ia-o cum vrei
![]() |
--------------------
tohan
stas
2012 full "as fi de parere ca ar trebui interzisi copiii din locurile publice (...). Un sugar stie doar sa manince, sa se cufureasca si sa urle" by Marty
|
|
bogdanelkva |
![]()
|
![]() /\____/\____/\____/\ Group: Members Posts: 1.147 Joined: 4 November 09 From: reghin ![]() |
|
--------------------
ford
focus facelift tot cu benzina
2009
- MS**--- In goana dupa posturi.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(sinaxis @ 13 Aug 2011, 15:59) 1 Nu-i ceream sa-si riste locul de munca, toate actele legate de masina sunt la ei, in baza de date. La fiecare masina controlata intr-o statie ITP autorizata RAR trebuie sa existe de fata Cartea de Identitate a masinii. Tot asa, la fiecare masina controlata intr-o statie ITP, RAR are dreptul sa opreasca masina in statia respectiva si sa nu o elibereze pina la verificarea masinii efectuata de o echipa de ingineri-inspectori de la RAR. Cam d-aia esti pus sa astepti 20 de minute, sa zica RAR-ul daca trimite pe cineva sau nu. In eventualitatea in care aparea echipa RAR la fata locului si-l gasea pe ing. Neica Nimeni cu masina domniei tale pe rampa si fara CI in original, iti garantez ca nu mai tinea nici cu "Doamne miluieste!", nici cu "Doamne ajuta!", respectivul isi pierdea imediat licenta si dreptul de a profesa intr-o statie ITP. Adica el isi pierdea piinea si tu plecai de acolo ca o zambilica, fara sa ti se-ntimple nimic! QUOTE Nu eram in sutana unui popa Pina si milogii vin la biserica cu haine mai ponosite, c-o cirja, cu ceva care sa faca ceilalti oameni sa le dea un banut. Mataluta ai plecat cu miloaga fara sa-ti iei cel mai important accesoriu dupa tine!![]() QUOTE Si da, atatia bani sa ai tu cati imi dau sau mi-au dat mie patriarhia! Cu alte cuvinte recunosti c-ai jecmanit enoriasii pentru MCV-ul cu mape de la DIM Sport, pentru crucifixul cu force feedback si toate celelalte cumparaturi ecumenice facute de la Emag. Si daca tot am ajuns la capitolul blesteme, sa-ti dea Dumnezeu s-ai tu parte pe toata viata ta de acum incolo de citi bani mi-a da MIE Biserica? QUOTE 2 Era un neica nimeni pentru ca nu s-a prezentat, e o chestie elementara de buna crestere. Daca tu te-ai prezentat si el nu, iti dau dreptate. Altfel, DACA tu ai intrat ca mitocanu' acolo, nu te-ai prezentat si ai avut pretentia ca el sa se prezinte, scuza-ma, da' nu esti cu nimic mai presus ca el!QUOTE Da nu are rost sa-ti spun tie de astea ca oricum nu pricepi. Vorba aia n-ai tu viata sa-ntelegi cit pricep eu! QUOTE Cam cit l-ai respectat si pe slujbasu' de la ITP, nu?QUOTE(Victoras2001 @ 13 Aug 2011, 16:12) Umpic de bunsimt, parinte. Doar umpic. Asa interpreteaza prea-sfintia Sa biblicul "intoarce si celalalt obraz". Nu l-ai vazut la televizor pe popa ala de batea "milogu"-n fata bisericii? Ce pumni si picioare-i cara. ![]() PS. Esti cam aprig la manie, parinte. Esti cam aprig. QUOTE Da sa am io 10% din cat ai jumulit matale babele? tereaq de timpit ca m-am inecat! ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
quick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 996 Joined: 13 April 07 From: bistrita ![]() |
ce fata de ingeras are marty:D
si mai lasatio moarta ca deja se ajung la alte chestii mai urate, poate aveti ceva unu cu altu, nu conosc, da mai rar intepaturi destea:D |
--------------------
dacia
super nova 2002/ ford focus 2007 1.6tdci90cp
/suzuki samurai 1.3 1985 numa buna de off road
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Cine te recomandă?
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Mai, dar v-ati aprins rau de tot...
Cu ce v-a gresit omul de-i sariti la beregata? Nu ma dau in vant dupa cele sfinte, dar nici nu mi se pare corect sa-l injur pe cineva doar pentru ca a ales sa fie preot, cata vreme practica o meserie, ca oricare alta, recunoscuta de lege. This post has been edited by radian: 13 Aug 2011, 18:47 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Ampt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.597 Joined: 25 July 10 From: București ![]() |
|
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
2000/Rapsodie/Laureate 1,5 dCi 75 CP, Euro 5/2011 Este mai ușor să previi, decât să remediezi !
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
radiane, daca nu stii toata povestea, las-o asa.
![]() Si ca sa intelegi ce am cu omu', citeste primul eu post pe acest topic, intelegi de acolo. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
sinaxis |
![]()
|
Radian, treaba e veche. E de la copiii in locurile publice si de la mistocareala ieftina practicata de Marty. Ma si miram cum de nu a aparut dupa primul post. Omul se documenteaza cum e cu ITP, cum e cu Emagul, cum e cu banii popii si ai bisericii si cauta la greu sa ma faulteze de cum ma vede ca am intrat in tarlaua lui. Pacat de forumul asta ca a ajuns loc de mistocareala ieftina pentru unii. Ar trebui sa se numeasca daciamistoclub by Marty si Co. Am rugat administratorul sa-mi stearga contul. Adio! Fiti fericiti!
|
--------------------
tohan
stas
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
quick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 996 Joined: 13 April 07 From: bistrita ![]() |
QUOTE(C a t a l i n @ 13 Aug 2011, 18:21) talentu:D acuma sa fim seriosi cam are dreptate si sinaxis cam multa mistocareala dar na suntem si la cafenea(dar de multe ori mistocareala merge si pe alte topicuri) uni si merita sa o ia pe cocoasa alti sunt mai slabi e inger sunt ca un catelus si cand "lupi" il vad ataca, pe orice motive ca nu scrie bine ca ie prostalau ca una ca alta...dar repet uni merita.... marty esti cam dur, adica ai fost foarte dur indiferent de cine ar fii intr-un fel va dau drepatate cand ie vorba de popi... as vrea sa vad din partea lor niste acte de binefacere niste mese pt sarcai, nu mese bogate macar o zama "lunga" pe zi sa aiba o cantina undeva (pt oameni fara adapost) niste strangeri de bani pt uni copii bolnavi, ceva sa arate ca chiar au ceva bun in inima lor dar asa ceva foarte rar vezi de la popi nostri ortodocsi....mai repede vezi bisericile cum rasar si astea dupa ce casa parohiala i gata, pacat ce sa zic. caz concret cu casa parohiala gata si slujbele tinute in beciul biserici cunosc. |
--------------------
dacia
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
quick |
![]()
|
ba chiar ie cazul meu:))
am mai recunoscut eu pe aci ca sunt afon in ale scrierii asa ca nu era nea[arat nevoie sa imi amintesti. exact ce spuneam mistocareala ie la ia acasa la cafenea. |
--------------------
dacia
|
|
radian |
![]()
|
ie, ie, ie...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
quick |
![]()
|
ja,ja,ja.
![]() |
--------------------
dacia
|
|
radian |
![]()
|
Ie ma, ca suntem ardeleni, nu ja, ca nu suntem spanioli...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
pai de aia e cafenea......acum sincer, aici e un spatiu mare de manevra......de multe ori cautam partea amuzanta a unei situatii, chiar si acolo unde nu ar trebui sa o cautam, dar e doar o refulare
![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
cdadan |
![]()
|
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
![]() ![]() ![]() sa nu-mi zici ca nu ai recuperat ![]() This post has been edited by kato: 13 Aug 2011, 22:47 |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(sinaxis @ 13 Aug 2011, 21:57) Parinte, mai deruleaza, mai deruleaza! Ne-am imprietenit pe topicul cu Catedrala mintuirii neamului prost, am continuat pe topicul cu Emag-ul si cumparaturile online, cind ai considerat necesar sa ma afurisesti si sa ma blestemi in timpu' postului pentru ca mi-am permis sa zic c-ai cumparat de la Emag cazan de botez cu leduri si crucifix cu force feedback. Au fost momente in care ti-am dat dreptate si ti-am sustinut punctul de vedere in mod public, da' p-alea nu le amintesti aici, ca nu da bine in fata domnilor, ca-n fata Domnului ai matale grija. ![]() Hai sante Santal si numa' bine! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
cristian_ |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 23 April 07 ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 13 Aug 2011, 15:12) Umpic de bunsimt, parinte. Doar umpic. ![]() <span class='edit'>13 Aug 2011, 16:14:</span> ![]() Da sa am io 10% din cat ai jumulit matale babele? PS. Esti cam aprig la manie, parinte. Esti cam aprig. Alt PS. Ai o fata de popa facut din convingeri religioase de s-a sculat paru' pe mine. imi place. se cunoaste ca te-ai aplecat catre cele sfinte am cumparat si eu de la patriarhie vin dála meseriasul. Am inteles ca-si fac in curand si banca , si mall culturall. Domnu'fie cu noi. Allahu akbar |
--------------------
OPEL
Astra
2001
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(sinaxis @ 13 Aug 2011, 21:57) Radian, treaba e veche. E de la copiii in locurile publice si de la mistocareala ieftina practicata de Marty. Ma si miram cum de nu a aparut dupa primul post. Omul se documenteaza cum e cu ITP, cum e cu Emagul, cum e cu banii popii si ai bisericii si cauta la greu sa ma faulteze de cum ma vede ca am intrat in tarlaua lui. Pacat de forumul asta ca a ajuns loc de mistocareala ieftina pentru unii. Ar trebui sa se numeasca daciamistoclub by Marty si Co. Am rugat administratorul sa-mi stearga contul. Adio! Fiti fericiti! Parinte, las-o jos ca macane. N-o fi Marty usa de biserica, da nici cu matale nu mi-e rusine. Ma asteptam de la Sfintia Ta sa intorci si celalalt obraz. Sa simt o voce blanda, un ton cald, impaciuitor, plin de povete si invataminte. Asteptam o pilda despre cum trebuie sa te porti cu un netrebnic care a apucat cai diavolesti. Da matale, pe alocuri, esti mai tare-n clanta decat necredinciosul. Nu prea ai atitudine de parinte. Nici fata n-ai, ti-am mai spus. Daca te-ai fi comportat asa cum cere sutana aia de pe matale, erai demult lasat in pace. Da matale cam pui botu' la golaneala. Si nu ca ar fi ceva rau, da nu-ti da voie haina. Hai cu Doamne Ajuta. QUOTE(quick @ 13 Aug 2011, 23:13) ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Sa dea Dracu'-Doamne iarta-ma! S-a umplut tara de necredinciosi. Care sa fie cauza? Comertul cu luminari marcate,practicat de Preafericitul? Comertul cu luminari nemarcate, practicat de fericitii parinti? Asa ajunge lumea sa se calugareasca, sa se ascunda in schituri, cafratii Pafnutie, Metodie si Alcolie.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Vezi c-a inceput meciul.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 15:00 |