Întâlnirea de prima ninsoare, a membrilor Cafenelei DC
![]() ![]() ![]() |
Întâlnirea de prima ninsoare, a membrilor Cafenelei DC
C a t a l i n |
![]()
|
||
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|||
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Ultima data am fost prin Paltinis acu' 3 sau 4 ani. Am cautat degeaba o cazare, sunt doar cateva hoteluri comuniste, cu preturi amplulea si conditii zorro. Ca fapt divers, am coborat la Sibiu si am dormit acolo.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Baaaa, ce misto e pe-acolo... De fapt nu in Paltinis, ci inainte de a intra in Paltinis cu vreo cativa km. Se construiesc vile in draci pe-acolo. Am fost io acu' doi ani. O liniste de te dureau urechile (pe bune). Acolo e de mers si odihnit.
O sa-mi aduc aminte cum se numea viluta aia unde am stat. Ui' si poze: IMG_5546_mic.jpg ( Size: 2.09mb ) Number of downloads: 642 IMG_5550_mic.jpg ( Size: 1.86mb ) Number of downloads: 641 IMG_5556_mic.jpg ( Size: 1.48mb ) Number of downloads: 616 IMG_5559_mic.jpg ( Size: 4.21mb ) Number of downloads: 603 This post has been edited by kum: 12 Aug 2011, 15:16 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Daca cineva crede ca eu bag masina p-acolo, cu amortizoare noi si bucse de cauciuc poiluretanic, se cam inseala. Doar daca nu face elefantomobilu' vreun rabat.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Wolfman |
![]()
|
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
Am fost in 2006 la Paltinis cu clubul Woo, am stat la Alpin (iesirea din Rasinari). Cazarea OK, masa cam naspa, servirea cam pe litoralul romanesc. Ce-a fost misto e drumul spre "statiune", (cam paraginita, telescaunul e o relicva ce-ti da senzatii tari) numai bun de drive-test-uri la limita deoarece e aproape pustiu. Misto zona, insa n-as mai bate a doua oara atata drum pana acolo...
|
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
pff m-as inscrie si eu dar sunt multi pe forum care imi vor pielea ..nush ce sa fac
![]() |
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Adevaru' e ca de fiecare data cind ne-am intilnit, ne-am batut de au chemat astia trupele de desant, ca Smarandescu security, jandarmii si SPIRu' n-au fost in stare sa ne desparta!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Nu degaba s-a laudat einstein1984, c-a facut Karate Do.
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Marty |
![]()
|
Janyna a facut Karate Do apoi a trecut la Re, Mi, Fa, Sol, La, Si si cind a ajuns iar la Do s-a oprit, c-a zis ca el a mai facut aia o data.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.466 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Paltinisul e un animal ciudat in materie de cazare. Pe langa Rasinari in schimb, sunt destule locuri de ales. Tin sa va averizez ca pe acolo si in miez de vara e seara un frig de-ti bati copii, multumita unui raulet pe langa care sunt ridicate cam toate cabanele.
Mai sus spre Paltinis se ridicau ceva vile cand am trecut ultima oara, da' n-am habar ce hram poarta. Daca mi se aliniaza ceva stele, as fi si eu tentat sa vin. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
cand am fost la intalnirea dacia 1300 am stat la curmatura stezii.f frumos,si preturi normale,servirea cam de satul de vacanta.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
|
--------------------
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.466 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Se plictiseau asteptandu-l pe Matli, care cica avea un gps mai autist.
L.E. Crezi ca Marty s-o apucat sa poarte kosmodisku' asa, ca e trendy ? This post has been edited by bucatzel: 12 Aug 2011, 16:11 |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Un BMW chiar e bine venit să facă cerculețe prin zăpadă ca să avem unde face focul pentru grătar.
|
--------------------
-
-
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Adevarul este ca mi-as face o husa la bancheta din spate din blana de Alex4u...
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Marty |
![]()
|
E si mai bine, faci huse de piele.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Deci chelia m-a salvat?
![]() ![]() ![]() |
--------------------
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Ba, e mai multi Paltinisi? Io tin minte, copil fiind, c-am fost la cabana lu' Ceausescu de la Paltinis. Imi mai aduc aminte doar ca era un aer de nu-mi intra-n piept, o salbaticie fascinanta si-o liniste teribila.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Marty |
![]()
|
Asa ca ai urlat "sa-mi bag pla, ce mijto e!", ti-ai aprins o tigara si ai tras o talpa
This post has been edited by Marty: 12 Aug 2011, 17:30 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Am tras asa, mai pe sestache, sa nu ma prinda ai mei. Tata, bag seama, ma batea pentru distractia personala.
Ce m-a impresionat si mai si a fost faptul ca aia d-acolo se jurau pe Dumnezeu ca asa aratau camerele si cand venea Ceausescu. Ei, in camera era un pat de lemn facut prin zona, o masuta la fel si doua scaune. Niciodata-n viata nu vazusem o camera mobilata mai simplu. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Alex4u |
![]()
|
QUOTE(Victoras2001 @ 12 Aug 2011, 17:23) Imi mai aduc aminte doar ca era un aer de nu-mi intra-n piept, o salbaticie fascinanta si-o liniste teribila. un motiv in + ca voi ma ingropati in padure de numai ma gaseste nici ...dan senzationescu in direct ![]() |
--------------------
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
|
Victoras2001 |
![]()
|
Ia zi, cat ai la mana, cat ai la picior si cate chile ai?
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Alex4u |
![]()
|
pff vreo 19 la mana ..28 la picior..75 de kg..:-s ud
|
--------------------
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
|
ady77 |
![]()
|
Esti cam cat elodia, deci e bine
![]() |
--------------------
|
cristyz |
![]()
|
![]() Doar 0%... Group: Members Posts: 114 Joined: 3 December 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
In Cluj orasul in care ninge tot timpul nu veniti?
|
--------------------
Nu
am
1900
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(Marty @ 12 Aug 2011, 16:22) Daca cineva crede ca eu bag masina p-acolo, cu amortizoare noi si bucse de cauciuc poiluretanic, se cam inseala. Doar daca nu face elefantomobilu' vreun rabat. ![]() badefectule... pe-acolosha (adica ce vezi tu prin poze) se merge pe jos. Aia e cararea de plimbari. Pana la vile exista drumuri bune! |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Mi-ai liniștit pietrele de la rinichi.
![]() |
--------------------
-
-
|
|
kum |
![]()
|
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 09:02 |