Buruiaj ultrasunete pentru muzica deranjanta!, cind vecinu te jigneste cu decibelii , il poti opri
![]() ![]() ![]() |
Buruiaj ultrasunete pentru muzica deranjanta!, cind vecinu te jigneste cu decibelii , il poti opri
stabil777 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 438 Joined: 22 November 10 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan sedan
2005/Laureate
|
|||
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
colegu, scuze daca pare ca te jignesc.........departe de mine. sugerez sa te duci la somn.......treci de la apocalipsa la mith buster prea repede
![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
stabil777 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 438 Joined: 22 November 10 From: Bucuresti ![]() |
Bine mosule , merg la somn, chiar mi-e somn, totusi ,de ce ma jignesti?
12 Aug 2011, 23:49: Treaba e sigura , este incercata de cunoscatori, ramine sa vad si eu practic , abia am aflat, si o sa mai revin ,dar sper sa mai confirme si altii. This post has been edited by stabil777: 12 Aug 2011, 23:49 |
--------------------
Dacia
Logan sedan
2005/Laureate
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
nu te-am jignit, ci doar am sugerat politicos ca e mai bine sa dormi........si am spus si de ce
|
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
stabil777 |
![]()
|
Deci o trecere de la o extrema la alta se lasa cu somn!
ok, nu m-am suparat , sunt curios cum ai gindit si de ce? |
--------------------
Dacia
Logan sedan
2005/Laureate
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Vorba bancului: "poa' sa fie muzica tare, manele, rock sau muzica usoara... nu conteaza, eu tot la pzda ma gindesc!"
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
kato |
![]()
|
pai tu citezi din biblie pe un topic cu insecte (animale daca e sa fim corecti cu titlu temei). apoi treci la niste chestii "sigure" si total improbabile, rezervate doar "cunoscatorilor".
![]() ![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
stabil777 |
![]() ![]()
|
Pai si aia ce-i mai place muzica in surdina! Eu nu dau muzica tare sa nu fuga naluca!
|
--------------------
Dacia
Logan sedan
2005/Laureate
|
|
kato |
![]()
|
QUOTE(stabil777 @ 13 Aug 2011, 01:06) colegu, din pura curiozitate, cati ani ai? vezi ca ai scris si in titlul topicului gresit, ai scris si in topic gresit. marty a atras atentia, dar tu dai inainte, ignorand. acuma na, cu totii gresim, dar cand ni se atrage atentia incercam sa corijam. eu am pus greselile tale pe ora tarzie si oboseala....insa dupa cum continui cred ca am sa trec pe seama varstei ![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
stabil777 |
![]()
|
Ce conteaza de unde citez?!
In spiritul topicului am intrebat si eu ce creeatura poate fi aia, mai ales ca cele mai ciudate si neelucidate fapturi le-am gasit in apocalipsa bibliei. Si iata alt exemplu: Apocalipsa lui Ioan 13 1. Apoi am stat pe nisipul marii. Si am vazut ridicandu-se din mare o fiara cu zece coarne si sapte capete; pe coarne avea zece cununi imparatesti, si pe capete avea nume de hula. 2. Fiara pe care am vazut-o semana cu un leopard; avea labe ca de urs si gura ca o gura de leu. Balaurul i-a dat puterea lui, scaunul lui de domnie si o stapanire mare. 3. Unul din capetele ei parea ranit de moarte; dar rana de moarte fusese vindecata. Si tot pamantul se mira dupa fiara. 4. Si au inceput sa se inchine balaurului, pentru ca daduse puterea lui fiarei. Si au inceput sa se inchine fiarei, zicand: "Cine se poate asemana cu fiara si cine se poate lupta cu ea?" 5. I s-a dat o gura care rostea vorbe mari si hule. Si i s-a dat putere sa lucreze patruzeci si doua de luni. !!!!!!!!?? 13 Aug 2011, 00:18: Omule, ce ai cu scrisul meu, obosit sau nu , se intelege ,n-am fost la scoala prea des, dar asta nu ma impiedica sa exprim astfel cuvintele incit sa nu le poti intelege, daca ai un raspuns inseamna ca ai inteles ,daca nu ,inseamna ca degeaba ai fost la scoala si stii sa scrii mai bine ca mine!. This post has been edited by stabil777: 13 Aug 2011, 00:18 |
--------------------
Dacia
Logan sedan
2005/Laureate
|
|
kato |
![]()
|
bre, intelege si tu ca pe vremea aia nu erau atlase zoologice.........multe specii exista de mii de ani si foarte neobisnuite, bizare. daca mai ai curiozitatea sa te uiti pe la discoveru chanel ai sa vezi muuuuuuuuulte chestii interesante si in ce conditii extreme exista viata.........consider ca aici nu e deloc locul sa vii cu prostii despre sfarsitul lumii, calendarul mayas, nubiru, armagedoane etc..........
p.s. in anul domnului 2011 inca mai exista triburi de oameni de care civilizatia abia afla. si cate or mai fi............insa o data fugi la somn ![]() p.s. se vede ca nu ai curaju sa te intorci a scoala ![]() p.p.s.: ce inseamna a buruia? dar a bruia? acu poate te prinzi This post has been edited by kato: 13 Aug 2011, 00:25 |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Usor nu va ambalati. Colegu' stabil777, ia zi, pamantul e plat?
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
stabil777 |
![]()
|
Mosule, am fost la scoala , am folosit cuvintul buruiaj,care nu este trecut in dictionar, iar bruia il da asemanator sau aproape de bruia.
Nu te mai da destept ,ci schimba-ti optica prin care vezi oamenii, fii bun ,nu ingimfat in litere, nu privi de sus ci din pozitie orizontala. 13 Aug 2011, 00:42: Plat? E aspru , cu asperitati de relief variat,zi tu dar, e cumva patrat? Ca tot in biblie am aflat ca are colturi. This post has been edited by stabil777: 13 Aug 2011, 00:42 |
--------------------
Dacia
Logan sedan
2005/Laureate
|
|
kato |
![]()
|
QUOTE(stabil777 @ 13 Aug 2011, 01:39) Mosule, am fost la scoala , am folosit cuvintul buruiaj,care nu este trecut in dictionar, iar bruia il da asemanator sau aproape de bruia. Nu te mai da destept ,ci schimba-ti optica prin care vezi oamenii, fii bun ,nu ingimfat in litere, nu privi de sus ci din pozitie orizontala. nu am baut suficient ca sa-mi schimb optica ![]() uite, ca sa fiu bun, te rog frumos sa explici inca o data ce ai vrut sa spui cu partea bolduita (ingrosata) din textul tau ![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Mai Kato, iar esti ingamfat in litere! Pardon, ingimfat. Si ia-ti alta optica prin care sa vezi oamenii, preferabil de la orizontala.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
stabil777 |
![]()
|
Ok , ultimul cuvint era buruia ,l-am scris gresit ,asta e ,ai observat ,mai ai inca de baut ,eu am baut destul ,asa ca merg la somn .
Poate am o revelatie in somn si-mi explic fenomenul ,la care intelepciunea ta nu mi-a raspuns! |
--------------------
Dacia
Logan sedan
2005/Laureate
|
|
kato |
![]()
|
QUOTE(stabil777 @ 13 Aug 2011, 01:49) Ok , ultimul cuvint era buruia ,l-am scris gresit ,asta e ,ai observat ,mai ai inca de baut ,eu am baut destul ,asa ca merg la somn . Poate am o revelatie in somn si-mi explic fenomenul ,la care intelepciunea ta nu mi-a raspuns! noapte buna! ![]() p.s. intelepciunea mea nu e, lipseste cu desavarsire..... apropo, daca afli raspunsurile, nu ezita sa le impartasesti si noua ![]() p.p.s. oare trebuie sa schimb exprimarea, sa evit termenul impartasi? ![]() This post has been edited by kato: 13 Aug 2011, 00:55 |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.466 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(stabil777 @ 13 Aug 2011, 00:37) Cineva mi-a spus despre o statie cu multi wati,ca se poate buruia cu un simplu pahar cu picior de marime medie sau mare si cu miscari circulare ale degetului miinii pe marginea de sus a circumferintei paharului, cica ar fi vorba de ultrasunete. E mai eficient daca paharul in cauza este plin cu bautura si se toarna in statia pomenita, sau in cazul nuntilor/boterzurilor/parangheliilor, se transforma intr-o halba, si se arunca in cap la DJ. Frecarea lui pentru umplerea aerului inconjurator de ultrasunete in schimb, imi pare rau sa te anunt, dar nu functioneaza... Daca cumva totusi incerci, iti recomand sa verifici paharul in cauza, pentru ca paharele aflate in restaurantele autohtone nu sunt neaparat de cea mai inalta calitate, si s-ar putea sa iti ranesti degetele. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
kato |
![]()
|
colegu, poate se curenteaza
![]() ![]() This post has been edited by kato: 13 Aug 2011, 01:05 |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
stabil777 |
![]() ![]()
|
Nu, nu este nevoie , era o ziarista careia nu i-a cazut bine cuvintul folosit de un politician "rinduiala" pentru ca parea un cuvint imbatrinit, deci pentru ea trebuia folosit unul mai "tinar" ! M-am mirat nitel , oamenii se ataca reciproc atit de usor! Voi ii ziceti polemica!
Deci, merci , noapte buna si tie. |
--------------------
Dacia
Logan sedan
2005/Laureate
|
|
kato |
![]()
|
consider ca devine necesara interventia fratelui pafnutie.........
![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Cine e fratele Pafnutie?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Plutonierul Marty, sub acoperire.
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
blackout |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 15 October 05 ![]() |
Cum dreaq sa bruiezi muzica data tare?
![]() Chestia cu tiuitul paharului functioneza(o stiu demult), dar te bruiezi doar pe tine si pe cei de langa tine. Ia incearca, dar musai cu degetu' curat si ud ca altfel nu merge. ![]() |
--------------------
...
...
...
- BN-##-###
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(blackout @ 13 Aug 2011, 09:22) Cum dreaq sa bruiezi muzica data tare? ![]() Simplu, daca o dai pe a ta mai tare, nu o s-o mai auzi pe a vecinului. La 112 o fi incercat, pare cea mai simpla metoda. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
S-au dat permisii la Balaceanca. QED
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Pe semne a auzit de noise cancelling. Sunt și automobile cu astfel de funcție, însă nu e vorba de bruiaj și nici de volum foarte ridicat.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 17:02 |