Ce pietoni va enerveaza cel mai tare?
![]() ![]() ![]() |
Ce pietoni va enerveaza cel mai tare?
dantes |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
|
||
--------------------
O masina
oarecare
- .
. Old school
|
|||
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Inseamna ca l-ai vazut pe Gigi Becali. Norocul tau !!
Acuma serios aia pe unde pot trece ? Sau iau trenul pina C-ta si vin pe partea cealalta ? |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
motorsport_2005 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 317 Joined: 15 April 05 From: Bucuresti ![]() |
pai mai sunt si poduri peste autostrada.
iar daca pe unde vor ei sa traverseze nu exista unul, ar putea sa ceara la adp montarea de catapulte, sau sa vorbeasca cu primaria constanta pt. montarea de telegondole, din loc in loc. ![]() enervanti sunt si pietonii care cred ca viteza lor poate fi mai mare ca a unei masini, cum a facut tipul de la cluj, care incerca sa se intreaca cu renault-ul lui jean tatu. din nefericire pt. el nu a reusit. ![]() eu sunt "profund emotionat" de pietonii care alearga pe carosabil, chiar pe trecerile de pietoni, fara a considera ce se poate intampla. doar graba lor conteaza. This post has been edited by motorsport_2005: 1 Jul 2005, 09:57 |
--------------------
dacia
supernova
- CT - 19 - VEV
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Era cam in dreptul la Lehliu, imediat cum apare limitarea de 100, cand te duci spre Cta, si avea pasarela (iesirea spre Lehliu) la aprox. 3 km...Probabil au iesit la pascut si se intorceau in Lehliu...
Si sa nu uit de soferii si pasagerii (care devin pietoni) de parcheaza pe banda de urgenta, sub pod (pasarela, iesiri) sa stea la umbra si la iarba verde...Si acestia traverseaza din cand in cand ptr. senzatii tari...Asta s-a intamplat la intoarcere, WE trecut. |
--------------------
O masina
oarecare
- .
. Old school
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Ar fii foarte interesant si un topic al pietonilor de data asta..ce soferi va enerveaza mai tare...
![]() |
--------------------
Toyota
Corolla
- B-01-LEXY
1,6 VVTI / SOL Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
nicolau.cosmin |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 15 August 03 From: Galati ![]() |
QUOTE(DRE @ 30 Jun 2005, 09:24) Eu o data in Militari (unde e plin de treceri de pietoni) am patit o faza... Era rosu pt. pietoni, eu treceam relativ incet, cand o idioata imi sare in fata masinii.. Dupa care imi arata semaforul (care era rosu pt. ea!!!) si imi zice: "NU VEZI BA SEMAFORU'???" La care eu, calm (relativ) o intreb: "Ce-mi arati, fa, ROSU?" A ramas aia perplexa, s-a mai uitat o data la semafor, doar-doar s-o schimba, dar... tzeapa! I-am urat sa nu stea la coada la pshihiatru, s-o interneze repede... ![]() SUPER!!! Bai ce experienta ca lumea! |
--------------------
Dacia
Solenza Scala
- GL-05-UJR Life Is A Shit And I Want My Money Back !!!
|
|
nicolau.cosmin |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 15 August 03 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza Scala
- GL-05-UJR Life Is A Shit And I Want My Money Back !!!
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Lexy, soferii sunt si pietoni.... ca nu pot merge mereu numai in masina... si, crede-ma, cand sunt pe jos/pietoni, soferii gandesc cu totul altfel decat a volan!... asa ca trebuie doar sa precizeze in ce situatie erau cand povestesc despre o intamplare...
P.S. am observat ca nu mai esti pietoana.... asa ca bine ai venit in randul soferilor cu masina... sa o stapanesti sanatoasa.... nu am mai apucat sa scriu pe topicul ala dedicat evenimentui.... |
--------------------
Skoda
KAROQ
- B-21-NEW
2019
|
|
CristianH |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 187 Joined: 10 August 04 From: Sighisoara ![]() |
Incerc sa nu ma enervez (vreau sa traiesc 100 de ani
![]() In Turda, acum mai multi ani era cat pe ce sa-l iau pe unul pe capota : i s-a parut ca ma apropii cu viteza prea mare (daca aveam 30 pentru ca franam usor sa trec prin spatele lui) si s-a oprit in fata mea sa-mi arate ca e trecere. Surpriza totala. De atunci sunt foarte atent la cei care traverseaza. |
--------------------
Ex DACIA SOLENZA
CONFORT 1.4 mpi
/ Skoda Octavia Tour 1.9 tdi
|
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Pe mine ma enerveaza TOTI pietoniii
![]() Cred ca daca am face asa mai multi (sa nu spun toti) soferi nu am rezolva prea multe, dar am fi mai multumiti sufleteste... E greu sa faci educatie la 22 de milioane de oameni... S-a vehiculat ideea cu gardurile ... Parerea mea este ca daca s-ar instala asa ceva in prima faza le-am gasi la fier vechi pentru ca or sa se fure... si dupa aia le-am monta iarasi si ar trebui sa le pazim ... cel putin in Bucuresti ... parerea mea.... |
--------------------
Toyota
Avensis
- 1.8 129 horses
2009 Executive Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
Ant |
![]()
|
![]() Utilizator resuscitat Group: Members Posts: 358 Joined: 21 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Am observat ca nici troitele montate pe linia lui 41 (de la pietonii care au traversat prin loc nepermis) nu-si fac efectul. Si acolo e gard ...
![]() |
--------------------
Opel
Vectra
- B .. AIT
2005 cu remorca Daca nu merge cu ciocanul din prima, incercati un ciocan mai mare
|
|
Daedalus |
![]()
|
![]() sound addicted Group: Members Posts: 947 Joined: 1 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Acum o zi am avut ocazia sa vad o situatie in care ma bucur ca nu am fost implicat ca nu stiu ce faceam. Veneam dinspre Salajan si la intersectie le metrou la Titan vad ca e verde si o calc pana pe la 80-100 sa trec repede (kids don't try this at home
![]() |
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
- B xx FTU
2004 mda
|
|
Kunzite |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 23 February 05 ![]() |
Exact... iti sta mintea-n loc cand vezi cu cata nepasare traverseaza astia, fara macar sa se uite. Exista o singura solutie: amenzi, si nu d-alea simbolice. Ba eu as zice ca 10-20% din suma respectiva sa intre in buzunaru' organului, sa-l co-interesam si pe el (sa vezi dupa asta tehnici de camuflare in spatele stalpului... mai scapam de radare pitite
![]() Eh... eu era odata (acum multi ani) sa o patesc cu o traversare d-asta. Un autobuz cat casa a trecut cam la 1m de mine in viteza - nici nu l-am vazut pana n-a trecut ![]() |
--------------------
Oltena
12TRS
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.469 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Ciombe @ 1 Jul 2005, 08:27) Faza misto zilele trecute in Arad: in Centru - aglomeratie alea alea... vad io ca in mod cu totul si cu totul exceptional ... STATEAU PIETONII la semafor ca era rosu pt ei. Dintr-o data vad o tanti cu un copil de mana care tasneste din multime si trece pe partea cealalta- unde o astepta... GARCEA ![]() Nu ma bucur ca a luat amenda, dar e o alta confirmare, dupa cum au observat si alti coforumisti, ca pe multi particicpanti la trafic nu-i poti civiliza decat cu "bâta" |
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.754 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Cel mai tare ma derenjeaza pietonii care trec prin loc nepermis sau fara sa se asigure sau pe rosu si daca-i claxonezi te trimit la origini. Apai sa nu-i bagi si tu ca sofer undeva ?
Recunosc ca si eu mai trec atunci cand sunt pieton prin loc nepermis, dar ma asigur de 10 ori si nu ma bag sa incomodez traficul. Mai e o categorie: cei care trec strada parca merg dupa dric sau admira peisajul. Ii prinde rosu pe trecere, dar ei nuuu... ei nu se grabesc. Daca ii claxonezi, imediat riposteaza: "ce vrei, ba ?! ii trecere de pietoni, nu vezi ?!" |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(dantes @ 1 Jul 2005, 10:46) Pietonii care traverseaza....stiti pe unde? PE AUTOSTRADA!!!! Da' pe mijlocul lor nene, ca m-am crucit cand am vazut...basca era unu care astepta sa traveseze cu ied/oaie in brate!!! da ai scapat usor, mai nasol este cand opreste un autocar sub un pod pe BUCURESTI-PITESTI, iar prin fatza autocarului fuge un copil RETARDAT si IMBECIL , ca si parintii lui IDIOTI, si il vezi in fata la 7 metri de masina ta, tu avant 120km\h ...misto senzatia ![]() daca era unu cu 200/h? ![]() This post has been edited by Radduu: 1 Jul 2005, 18:13 |
--------------------
Dacia
1300 /1310
- B
1983 If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
O intrebare:
Legal , ce fel de "arme" putem avea la noi , si sa le folosim in legitima aparare? Mai nou am fost amenintat de un PIETON ..posibil sa fii fost baut omul. Imi parcam masina linistit , cand ditamai maimutoiu paros mormaie ceva spre mine. Eu ii zic poftim ? Iar el imi baga o injuratura + amenintare! Mi-ar fii placut sa am cu ce sa ies la el sa-i rup capul ..pentru ca mano a mano ma rupea in doua ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
Daedalus |
![]()
|
![]() sound addicted Group: Members Posts: 947 Joined: 1 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu am o bata de baseball in masina, asa pentru ocazii speciale, in prima faza pentru intimidare. Mai nou mi-am cumparat si un butterfly
![]() ![]() |
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
- B xx FTU
2004 mda
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Daca te cobori intr-atat incat sa dai in imbecili e jale!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Daedalus |
![]()
|
Pana acum n-am coborat la nimeni, dar ma refer la cazurile cand coboara ei la mine si e mai sigur.
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
- B xx FTU
2004 mda
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai nu inteleg! Imaginati-va ..sunteti in masina si cineva va injura si va ameninta! Nu coborati sa vedeti care-i problema? Omul te injura fara motiv , si tu mergi mai departe? Si daca vine spre voi..abia atunci se aplica self defence. Ma gandesc ca cea mai buna metoda ar fii un spray paralizant..
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Si un Terminator mititel in portbagaj.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
AND |
![]()
|
"Say hello to my little friend!!"
![]() ![]() Nu dar serios acum ! As vrea sa stiu ca daca se ia cineva de mine , sa pot iesii la el fara frica ! Fiecare dintre noi suntem intimidati de ceva sau cineva ..sau un anume gen de persoane. Un amic a fost provocat de un tigan smecher , iar cand acesta din urma a venit spre el sa-l bata , amicul a scos spray-ul paralizat , l-a stropit in ochi si i-a aplicat cateva picioare in cap! Eh asta da justitie! |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
Sony |
![]()
|
Acum inteleg de ce se spune ca justitia e oarba.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
nicknein |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 7 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Cel mai tare ma enerveaza pietonii care traverseaza agale, sfidator... Dupa ce ca a oprit fraieru sa le dea prioritate, ca de, e dreptul lor, ei merg, asa, la misto, eventual se mai uita si la tine sa vada daca te oftici ca merg incet... Sa nu le zici ceva de neamuri?
|
-------------------- FORD Focus 1.6 16V '07
BMW F650 GS '04 |
|
Vlad Georgescu |
![]()
|
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
... la care tu poti sa faci o mutra relaxata, fericita si multumita, sa te intinzi un pic, sa ii arati ca te simti bine la volan, in timp ce el e un amarit de pieton.
![]() |
--------------------
Volțvagăn
Glonț
- -
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8 Athos, Porcos si Bairamis
|
|
Kunzite |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 23 February 05 ![]() |
... eventual deschizand ziarul si scobindu-te in nas
![]() |
--------------------
Oltena
12TRS
|
|
nicknein |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 7 June 04 From: Bucuresti ![]() |
|
-------------------- FORD Focus 1.6 16V '07
BMW F650 GS '04 |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 17:11 |