DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

5 Pages < 1 2 3 4 5 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Ce pietoni va enerveaza cel mai tare?

dantes
post 1 Jul 2005, 08:46
Post #61

Membru

Group: Members
From: Tzaranoaia

Pietonii care traverseaza....stiti pe unde? PE AUTOSTRADA!!!! Da' pe mijlocul lor nene, ca m-am crucit cand am vazut...basca era unu care astepta sa traveseze cu ied/oaie in brate!!!

--------------------
O masina oarecare - . .
Old school
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
costi
post 1 Jul 2005, 09:45
Post #62

Membru autentic

From: Bucuresti

Inseamna ca l-ai vazut pe Gigi Becali. Norocul tau !!
Acuma serios aia pe unde pot trece ?
Sau iau trenul pina C-ta si vin pe partea cealalta ?

--------------------
DSN/SLZ
+
motorsport_2005
post 1 Jul 2005, 09:56
Post #63

Membru autentic

pai mai sunt si poduri peste autostrada.
iar daca pe unde vor ei sa traverseze nu exista unul, ar putea sa ceara la adp montarea de catapulte, sau sa vorbeasca cu primaria constanta pt. montarea de telegondole, din loc in loc. laugh.gif
enervanti sunt si pietonii care cred ca viteza lor poate fi mai mare ca a unei masini, cum a facut tipul de la cluj, care incerca sa se intreaca cu renault-ul lui jean tatu. din nefericire pt. el nu a reusit. laugh.gif
eu sunt "profund emotionat" de pietonii care alearga pe carosabil, chiar pe trecerile de pietoni, fara a considera ce se poate intampla. doar graba lor conteaza.

This post has been edited by motorsport_2005: 1 Jul 2005, 09:57

--------------------
dacia supernova - CT - 19 - VEV
+
dantes
post 1 Jul 2005, 09:59
Post #64

Membru

From: Tzaranoaia

Era cam in dreptul la Lehliu, imediat cum apare limitarea de 100, cand te duci spre Cta, si avea pasarela (iesirea spre Lehliu) la aprox. 3 km...Probabil au iesit la pascut si se intorceau in Lehliu...

Si sa nu uit de soferii si pasagerii (care devin pietoni) de parcheaza pe banda de urgenta, sub pod (pasarela, iesiri) sa stea la umbra si la iarba verde...Si acestia traverseaza din cand in cand ptr. senzatii tari...Asta s-a intamplat la intoarcere, WE trecut.

--------------------
O masina oarecare - . .
Old school
+
Lexy
post 1 Jul 2005, 10:13
Post #65

Just ME

Ar fii foarte interesant si un topic al pietonilor de data asta..ce soferi va enerveaza mai tare... biggrin.gif si s-ar mai echilibra balanta un pic....!

--------------------
Toyota Corolla - B-01-LEXY 1,6 VVTI / SOL
Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want.
+
nicolau.cosmin
post 1 Jul 2005, 10:21
Post #66

Membru incepator

From: Galati

QUOTE(DRE @ 30 Jun 2005, 09:24)
Eu o data in Militari (unde e plin de treceri de pietoni) am patit o faza... Era rosu pt. pietoni, eu treceam relativ incet, cand o idioata imi sare in fata masinii.. Dupa care imi arata semaforul (care era rosu pt. ea!!!) si imi zice: "NU VEZI BA SEMAFORU'???" La care eu, calm (relativ) o intreb: "Ce-mi arati, fa, ROSU?" A ramas aia perplexa, s-a mai uitat o data la semafor, doar-doar s-o schimba, dar... tzeapa! I-am urat sa nu stea la coada la pshihiatru, s-o interneze repede... smile.gif
*

SUPER!!! Bai ce experienta ca lumea!

--------------------
Dacia Solenza Scala - GL-05-UJR
Life Is A Shit And I Want My Money Back !!!
+
nicolau.cosmin
post 1 Jul 2005, 10:27
Post #67

Membru incepator

From: Galati

QUOTE(sandman @ 30 Jun 2005, 12:28)
Simon, interesanta filosofie ai tu....eu iti dau dreptate biggrin.gif daca stau bine sa ma gandesc, numai cu pietoni barbati trecuti de 50 ani am avut dea face, restul  nu mi-au facut probleme
*

E chiar psihologie cu alde astia peste 50 de ani!

--------------------
Dacia Solenza Scala - GL-05-UJR
Life Is A Shit And I Want My Money Back !!!
+
AL
post 1 Jul 2005, 10:27
Post #68

Member

Lexy, soferii sunt si pietoni.... ca nu pot merge mereu numai in masina... si, crede-ma, cand sunt pe jos/pietoni, soferii gandesc cu totul altfel decat a volan!... asa ca trebuie doar sa precizeze in ce situatie erau cand povestesc despre o intamplare...

P.S. am observat ca nu mai esti pietoana.... asa ca bine ai venit in randul soferilor cu masina... sa o stapanesti sanatoasa.... nu am mai apucat sa scriu pe topicul ala dedicat evenimentui....

--------------------
Skoda KAROQ - B-21-NEW 2019
+
CristianH
post 1 Jul 2005, 10:42
Post #69

Membru

From: Sighisoara

Incerc sa nu ma enervez (vreau sa traiesc 100 de ani rolleyes.gif ), dar ma deranjeaza pietonii care se angajeaza in traversare cand te apropii de zebra fara sa se asigure iar cand vad masiona ca incetineste se intorc inapoi. Tu ca sofer socotesti ca treci prin spatele lui si ai o surpriza.
In Turda, acum mai multi ani era cat pe ce sa-l iau pe unul pe capota : i s-a parut ca ma apropii cu viteza prea mare (daca aveam 30 pentru ca franam usor sa trec prin spatele lui) si s-a oprit in fata mea sa-mi arate ca e trecere. Surpriza totala.
De atunci sunt foarte atent la cei care traverseaza.

--------------------
Ex DACIA SOLENZA CONFORT 1.4 mpi / Skoda Octavia Tour 1.9 tdi
+
nairam
post 1 Jul 2005, 10:46
Post #70

Posesor de bebelus...

Pe mine ma enerveaza TOTI pietoniii tongue.gif ...... care traverseaza prin locuri nepermise si fara sa se asigure, sau cei care treverseaza pe rosu... Mai nou am inceput sa le fac educatie, de se cruceste nevasta-mea cand este in drepta... II claxonez tandru si le arat ca trecerea de pietoni este la 20 de metri de locul unde traverseaza ei sau le arat ca semaforul este rosu si tre sa astepte.. toate astea pe un ton parintesc dar tipat ca sa ma auda bizonii. Nu inteleg cum de eu pot sa astept la culoarea rosie a semaforului si ei nu... ce ei sunt mai jmecheri? La unii tine si chiar se intorc inapoi si merg pe la locul cu pricina pe unde pot traversa.... E drept ca le mai aplic si corectii mai dure de genul : vad ca am verde si trag tare sa-l prind dar totusi stau cu ochii pe bizoni si cand ii vad ca incearca sa treaca (pe rosu) le dau claxoane lungi si flasuri ....... La un moment dat desi aveam verde si ei aveau rosu il vad pe unu cu un copil in brate ca o ia la fuga sa traverseze, desi trecuse de mine cu cativa pasi , am oprit masina si l-am strigat pe geam "domnu domnu v-a cazut ceva ..... cand s-a intors am inceput sa-l balacaresc ca de ce trece pe rosu ... ca daca vrea sa moara sa lase copilu acasa si dupa aia sa treaca pe rosu si alea alea....." Nu stiu ce efect a avut la el ca a trebuit sa plec pentru ca incepusera sa ma claxoneze aia din spate... dar nevasta-mea s-a crucit "Ai si tu niste momente ...... "
Cred ca daca am face asa mai multi (sa nu spun toti) soferi nu am rezolva prea multe, dar am fi mai multumiti sufleteste... E greu sa faci educatie la 22 de milioane de oameni...
S-a vehiculat ideea cu gardurile ... Parerea mea este ca daca s-ar instala asa ceva in prima faza le-am gasi la fier vechi pentru ca or sa se fure... si dupa aia le-am monta iarasi si ar trebui sa le pazim ... cel putin in Bucuresti ... parerea mea....

--------------------
Toyota Avensis - 1.8 129 horses 2009 Executive
Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....

Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta !
+
Ant
post 1 Jul 2005, 10:50
Post #71

Utilizator resuscitat

Am observat ca nici troitele montate pe linia lui 41 (de la pietonii care au traversat prin loc nepermis) nu-si fac efectul. Si acolo e gard ... sad.gif

--------------------
Opel Vectra - B .. AIT 2005 cu remorca
Daca nu merge cu ciocanul din prima, incercati un ciocan mai mare
+
Daedalus
post 1 Jul 2005, 11:26
Post #72

sound addicted

Acum o zi am avut ocazia sa vad o situatie in care ma bucur ca nu am fost implicat ca nu stiu ce faceam. Veneam dinspre Salajan si la intersectie le metrou la Titan vad ca e verde si o calc pana pe la 80-100 sa trec repede (kids don't try this at home biggrin.gif ) si vad pe unu cu un golf parca, abia traversase intersectia si i se arunca in fata (deci la 20 de metri dupa trecerea de pietoni dupa ce traversezi intersectia, e statie de autobuz si pietonii care "ies" din spatele autobuzului traverseaza in diagonala pana la semafor) si erau sa zic vreo 3 gagii intre 20 si 25 de ani, tigani toti si unul din ei avand si un carucior cu copil si (evident ca aveau si rosu) pe langa ca mai traversau si ca naiba prin mijlocul strazii, soferul pune frana si ii claxoneaza iar astia incep sa urle dupa el si sa flegmeze pe masina lui. In momentele alea cred ca ma dadeam jos cu bata la ei, d-asta zic ca mai bine ca n-am fost eu, dar cum poti sa fii si vinovat si tot tu sa faci pe nebunul. Vorba aia "prostul nu e prost destul, pana nu e si fudul"

--------------------
Dacia Solenza Scala 1.4 MPI - B xx FTU 2004
mda
+
Kunzite
post 1 Jul 2005, 12:00
Post #73

Membru incepator

Exact... iti sta mintea-n loc cand vezi cu cata nepasare traverseaza astia, fara macar sa se uite. Exista o singura solutie: amenzi, si nu d-alea simbolice. Ba eu as zice ca 10-20% din suma respectiva sa intre in buzunaru' organului, sa-l co-interesam si pe el (sa vezi dupa asta tehnici de camuflare in spatele stalpului... mai scapam de radare pitite biggrin.gif )

Eh... eu era odata (acum multi ani) sa o patesc cu o traversare d-asta. Un autobuz cat casa a trecut cam la 1m de mine in viteza - nici nu l-am vazut pana n-a trecut sad.gif Nu mai am nevoie de o asemenea experienta, 10x.

--------------------
Oltena 12TRS
+
St
post 1 Jul 2005, 14:20
Post #74

Membru

QUOTE(paulp @ 30 Jun 2005, 18:21)
Pe mine ma enerveaza pietoanele, mai ales alea din Copou
Au niste forme, mai ales de cind a dat caldura, ca dracu se mai poate concentra la trafic smile.gif
*

Stai linistit ca mai e putin si se termina anul universitar si pa pietoane...
256.gif

--------------------
Ford/ BMW Mondeo/ 650GS 2018/ 2004
Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
+
Cornel001
post 1 Jul 2005, 17:31
Post #75

membru belit

QUOTE(Ciombe @ 1 Jul 2005, 08:27)
Faza misto zilele trecute in Arad: in Centru - aglomeratie alea alea... vad io ca in mod cu totul si cu totul exceptional ... STATEAU PIETONII la semafor ca era rosu pt ei. Dintr-o data vad o tanti cu un copil de mana care tasneste din multime si trece pe partea cealalta- unde o astepta... GARCEA biggrin.gif  -care a poftit-o politicaos sa se legitimeze... HIHIHI! Nu a scapat fara amenda!!!
*

Nu ma bucur ca a luat amenda, dar e o alta confirmare, dupa cum au observat si alti coforumisti, ca pe multi particicpanti la trafic nu-i poti civiliza decat cu "bâta"

--------------------
Lodgy 6.0 MPI 2035
It's now safe to turn off Romania
+
marksman
post 1 Jul 2005, 17:49
Post #76

Post mortem nihil est

From: sat

Cel mai tare ma derenjeaza pietonii care trec prin loc nepermis sau fara sa se asigure sau pe rosu si daca-i claxonezi te trimit la origini. Apai sa nu-i bagi si tu ca sofer undeva ?
Recunosc ca si eu mai trec atunci cand sunt pieton prin loc nepermis, dar ma asigur de 10 ori si nu ma bag sa incomodez traficul.

Mai e o categorie: cei care trec strada parca merg dupa dric sau admira peisajul. Ii prinde rosu pe trecere, dar ei nuuu... ei nu se grabesc. Daca ii claxonezi, imediat riposteaza: "ce vrei, ba ?! ii trecere de pietoni, nu vezi ?!"

--------------------
Opel / Mazda Crossland X / CX-30 2019 / 2020
Nick Ușor
+
Radduu
post 1 Jul 2005, 18:09
Post #77

Membru autentic

QUOTE(dantes @ 1 Jul 2005, 10:46)
Pietonii care traverseaza....stiti pe unde? PE AUTOSTRADA!!!! Da' pe mijlocul lor nene, ca m-am crucit cand am vazut...basca era unu care astepta sa traveseze cu ied/oaie in brate!!!
*

da ai scapat usor, mai nasol este cand opreste un autocar sub un pod pe BUCURESTI-PITESTI, iar prin fatza autocarului fuge un copil RETARDAT si IMBECIL , ca si parintii lui IDIOTI, si il vezi in fata la 7 metri de masina ta, tu avant 120km\h ...misto senzatia post-336-1110552489.gif, noroc ca am tras de volan repede si l-am evitat.
daca era unu cu 200/h? popa.gif

This post has been edited by Radduu: 1 Jul 2005, 18:13

--------------------
Dacia 1300 /1310 - B 1983
If you can't find something to live for, Then you best find something to die for

+
AND
post 2 Jul 2005, 12:49
Post #78

Membru autentic

O intrebare:
Legal , ce fel de "arme" putem avea la noi , si sa le folosim in legitima aparare? Mai nou am fost amenintat de un PIETON ..posibil sa fii fost baut omul. Imi parcam masina linistit , cand ditamai maimutoiu paros mormaie ceva spre mine. Eu ii zic poftim ? Iar el imi baga o injuratura + amenintare! Mi-ar fii placut sa am cu ce sa ies la el sa-i rup capul ..pentru ca mano a mano ma rupea in doua blush.gif . Era ceva de genul 1.90 , 100kg omul. Chiar am ramas surprins de evenimentul asta ...unii oameni chiar MERITA invatati minte...DUR! Treaba e ca nu as fii vrut sa ies sa-l iau la bataie , ci doar sa-i arat ca nu mi-e frica de el. Insa in cazul asta , la cat de agresiv parea , sigur venea spre mine ..si as fii avut nevoie de vre-un weapon ph34r.gif sau de un doctor dupa ce termina cu mine.

--------------------
Dacia Logan 1.4 Laureate - B - xx - xxx
Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
+
Daedalus
post 2 Jul 2005, 15:46
Post #79

sound addicted

Eu am o bata de baseball in masina, asa pentru ocazii speciale, in prima faza pentru intimidare. Mai nou mi-am cumparat si un butterfly biggrin.gif Hai sa va vad care se ia de mine acuma ph34r.gif

--------------------
mda
+
Sony
post 2 Jul 2005, 15:53
Post #80

Membru autentic

From: Ban Land

Daca te cobori intr-atat incat sa dai in imbecili e jale!

--------------------
Caruta cu doi cai frumosi 1945
+
Daedalus
post 2 Jul 2005, 16:16
Post #81

sound addicted

Pana acum n-am coborat la nimeni, dar ma refer la cazurile cand coboara ei la mine si e mai sigur.

--------------------
mda
+
AND
post 2 Jul 2005, 16:44
Post #82

Membru autentic

Pai nu inteleg! Imaginati-va ..sunteti in masina si cineva va injura si va ameninta! Nu coborati sa vedeti care-i problema? Omul te injura fara motiv , si tu mergi mai departe? Si daca vine spre voi..abia atunci se aplica self defence. Ma gandesc ca cea mai buna metoda ar fii un spray paralizant..

--------------------
+
Sony
post 2 Jul 2005, 16:51
Post #83

Membru autentic

Si un Terminator mititel in portbagaj.

--------------------
+
AND
post 2 Jul 2005, 17:00
Post #84

Membru autentic

"Say hello to my little friend!!" ph34r.gif ..si scoti un shotgun cu aer comprimat smile.gif

Nu dar serios acum ! As vrea sa stiu ca daca se ia cineva de mine , sa pot iesii la el fara frica ! Fiecare dintre noi suntem intimidati de ceva sau cineva ..sau un anume gen de persoane. Un amic a fost provocat de un tigan smecher , iar cand acesta din urma a venit spre el sa-l bata , amicul a scos spray-ul paralizat , l-a stropit in ochi si i-a aplicat cateva picioare in cap! Eh asta da justitie!

--------------------
+
Sony
post 2 Jul 2005, 17:12
Post #85

Membru autentic

Acum inteleg de ce se spune ca justitia e oarba. radmasa.gif

--------------------
+
Valentine
post 2 Jul 2005, 17:41
Post #86

Old Timer

From: California

QUOTE(Sony @ 2 Jul 2005, 18:12)
Acum inteleg de ce se spune ca justitia e oarba.  radmasa.gif
*

Sa inteleg ca Ministrul Justitiei aplicate pe loc, aka Mihai Stoica, a ratificat aceasta metoda de judecare ? rolleyes.gif smile.gif

--------------------
Ford Focus 2009
Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.

Atentie, atentie, si iar atentie!
+
nicknein
post 2 Jul 2005, 18:47
Post #87

Membru incepator

Cel mai tare ma enerveaza pietonii care traverseaza agale, sfidator... Dupa ce ca a oprit fraieru sa le dea prioritate, ca de, e dreptul lor, ei merg, asa, la misto, eventual se mai uita si la tine sa vada daca te oftici ca merg incet... Sa nu le zici ceva de neamuri?

--------------------
FORD Focus 1.6 16V '07
BMW F650 GS '04
+
Vlad Georgescu
post 3 Jul 2005, 01:48
Post #88

/----\ <--- Logan

... la care tu poti sa faci o mutra relaxata, fericita si multumita, sa te intinzi un pic, sa ii arati ca te simti bine la volan, in timp ce el e un amarit de pieton. smile.gif

--------------------
Volțvagăn Glonț - - 2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8
Athos, Porcos si Bairamis
+
Kunzite
post 4 Jul 2005, 12:23
Post #89

Membru incepator

... eventual deschizand ziarul si scobindu-te in nas smile.gif

--------------------
Oltena 12TRS
+
nicknein
post 4 Jul 2005, 13:21
Post #90

Membru incepator

QUOTE(Vlad Georgescu @ 3 Jul 2005, 01:48)
... la care tu poti sa faci o mutra relaxata, fericita si multumita, sa te intinzi un pic, sa ii arati ca te simti bine la volan, in timp ce el e un amarit de pieton. smile.gif
*

Cam asta este de regula atitudinea pe care o abordez... laugh.gif Indiferenta doare cel mai tare...

--------------------
FORD Focus 1.6 16V '07
BMW F650 GS '04
+
5 Pages < 1 2 3 4 5 >
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 4th August 2025 - 17:11
Forum Renault