Loc de parcare, Sector 4
![]() ![]() ![]() |
Loc de parcare, Sector 4
bz_26_zzz |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 15 March 07 From: Buzau / Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|||
tr04www |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 13 October 09 From: Bucuresti ![]() |
Azi am fost cu masina la spalatorie. Ajung acasa, dupa vre-o 10 minute vine o vecina care are locul de parcare in fata mea(intre masini fiind strada ce ajunge in spatele blocului). Pe jos, evident sleauri acoperite cu gheata. Da asta inapoi si ramane cu masina blocata pe gheata aia. Rotile patinand, toata apa care se stransese in sleaurile alea, o arunca fix la mine pe masina. Acum, eu ce ar fi trebuit sa fac, sa pun si eu masina pe sleaurile alea si sa incep sa ii storpesc masina cu apa?
Am zis asta este, am luat o sticla cu apa, am aruncat pe capota, apoi am sters--o cu o laveta. Plus de asta am m-ai si impins cu inca un vecin masina aleia ca sa poata sa o parcheze. |
--------------------
Renault
Talisman
Intense 2016
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
al cozii sau al lopetii?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
drakuxxx |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 100 Joined: 8 March 08 ![]() |
Salut,
Pun si eu o intrebare aici ca tot de locurile de parcare e legat. Pot sa sun undeva gen politia locala sau primaria, sa reclam pe cineva care ma blocheaza si nu pot iesi cu masina din parcare? Persoana respectiva are loc de parcare platit la primarie in Bucuresti marcat cu placute si toate cele, iar eu parchez undeva la 1 metru jumate mai incolo de locul ei perpendicular. In semn de protest ca nu are loc sa iasa cu masina din cauza masinii mele a parcat fix in fata mea la un deget de bara masinii mele, iar locul de parcare si l-a lasat liber de vreo 2 zile. |
--------------------
Opel
Zafira
2006, 1.9
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Ai casco?
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
drakuxxx |
![]()
|
nop. M-am gandit si la varianta sa i-o imping direct cu masina mea, dar am de suferit si eu.
|
--------------------
Opel
Zafira
2006, 1.9
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(drakuxxx @ 27 Feb 2012, 19:02) Salut, Pun si eu o intrebare aici ca tot de locurile de parcare e legat. Pot sa sun undeva gen politia locala sau primaria, sa reclam pe cineva care ma blocheaza si nu pot iesi cu masina din parcare? Persoana respectiva are loc de parcare platit la primarie in Bucuresti marcat cu placute si toate cele, iar eu parchez undeva la 1 metru jumate mai incolo de locul ei perpendicular. In semn de protest ca nu are loc sa iasa cu masina din cauza masinii mele a parcat fix in fata mea la un deget de bara masinii mele, iar locul de parcare si l-a lasat liber de vreo 2 zile. Pai tu de ce parchezi a.i. sa nu mai poata iesi respectivul? ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
drakuxxx |
![]()
|
e loc sa bagi si un "tir" acolo. A fost loc inclusiv cu zapezile mari. Nu stiu ce a apucat-o, caci este o ea. Poate din cauza ca nu suporta moldovenii, cel putin asa mi-a strigat.
Chiar nu incurc cu nimic, ca parchez acolo, nu e loc marcat, nu blochez pe nimeni, nu incurc traficul. This post has been edited by drakuxxx: 27 Feb 2012, 19:47 |
--------------------
Opel
Zafira
2006, 1.9
|
|
bz_26_zzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 15 March 07 From: Buzau / Bucuresti ![]() |
Cand te blocheaza, suni la 112 si vine un echipaj. Cel mai probabil ii va da amenda. Daca e frumoasa, scapa doar cu avertisment.
|
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Markos @ 25 Feb 2012, 21:28) Ma ofer voluntar sa rezolv dilema. Ma pot duce personal pe giurgiului si cu initiatorul prezent la fata locului sa-i fac o zgarietura si cu o lopata, asa cum spune el ca s-ar fi intamplat, alaturi de aia deja existenta. Asa se va vedea diferenta in mod clar intre modul de zgariere, nu va mai fi dubiu. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
kum |
![]()
|
QUOTE(drakuxxx @ 27 Feb 2012, 19:02) Salut, Pun si eu o intrebare aici ca tot de locurile de parcare e legat. Pot sa sun undeva gen politia locala sau primaria, sa reclam pe cineva care ma blocheaza si nu pot iesi cu masina din parcare? Persoana respectiva are loc de parcare platit la primarie in Bucuresti marcat cu placute si toate cele, iar eu parchez undeva la 1 metru jumate mai incolo de locul ei perpendicular. In semn de protest ca nu are loc sa iasa cu masina din cauza masinii mele a parcat fix in fata mea la un deget de bara masinii mele, iar locul de parcare si l-a lasat liber de vreo 2 zile. QUOTE(drakuxxx @ 27 Feb 2012, 19:44) e loc sa bagi si un "tir" acolo. A fost loc inclusiv cu zapezile mari. Nu stiu ce a apucat-o, caci este o ea. Poate din cauza ca nu suporta moldovenii, cel putin asa mi-a strigat. Chiar nu incurc cu nimic, ca parchez acolo, nu e loc marcat, nu blochez pe nimeni, nu incurc traficul. Te hotarasti? Ori o blochezi ori nu o blochezi! 2 postari care se contrazic. ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
drakuxxx |
![]()
|
|
--------------------
Opel
Zafira
2006, 1.9
|
|
kum |
![]()
|
Pai atunci e simplu: cand te mai blocheaza suna la comunitari. Amenda e FOARTE FOARTE mare!
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
drakuxxx |
![]()
|
multam, o sa incerc si cu politia comunitara. Nu stiam ca se ocupa si cu asta.
|
--------------------
Opel
Zafira
2006, 1.9
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 19:08 |