Cluj Napoca - Bucuresti, Pe unde sa o iau?
![]() ![]() ![]() |
Cluj Napoca - Bucuresti, Pe unde sa o iau?
AlexC |
![]()
|
||
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|||
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.377 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(RIon @ 22 Sep 2006, 13:32) Pe la Acatari s-a reparat, iar de la intarea in TgMS nu trebuie sa intri in centru deloc, asa ca e liber spre CJ. Cand ai fost ultima data de zici ca la intrarea in targu mures este ok...eu de 2 ore am venit pe acolo si este dezastru.... ca sa mergi spre centru trebuie sa ocolesti iar varianta de care cred ca zici tu este ca dupa razboi...deci?? Si la Acatari cand s-a reparat?? |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Confirm si eu pe Valea Oltului iese mult mai bun consum decat pe Valea Prahovei - vara asta mi-a iesit consum de sub 6l/100 km mers cu maxim 120 km/h cu 5 oameni in masina plus portbagajul plin de bagaje.
|
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
sqryn |
![]()
|
![]() Clio rulezzz Group: Members Posts: 736 Joined: 2 February 06 From: München ![]() |
Am venit ieri seara pe tg mures si mi s-a parut mai ok decat pe valea oltului la dus. A fost ceva mai liber dar poate am avut si noroc. De plecat am plecat sambata dimineata pe valea oltului si au fost cam multe tiruri si camioane, in zona e destul de greu de depasit daca esti sofer responsabil
![]() La acatari inca nu e gata, ne-au deviat si pe o ulita din aia de tara fara asfalt, mai bine mergeti pe centru |
--------------------
RENAULT
Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v
Alize/1999
- B-xx-xxx Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005 |
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
@cj98czh
Pai sa mergi spre Bucuresti nu trebuie sa mergi prin centru TgMS ![]() Iar pe la Acatari... aproape gata, nu? |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 20:25 |