Constanta - Bucuresti, Podul de la Cernavodă, închis pentru reparatii
![]() ![]() ![]() |
Constanta - Bucuresti, Podul de la Cernavodă, închis pentru reparatii
CataT |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.089 Joined: 19 April 07 From: C o n s t a n t a ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2
2007 / 1.6 16V
|
|||
ionut81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.031 Joined: 18 February 09 From: Bucuresti ![]() |
Sa vezi distractie
![]() |
--------------------
Nu am
SSSjep
1900 toamna ................................................................................
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ![]() ![]() ![]() Sa vezi la vara distractie... |
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
- CT-XX-LEA Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
fnp |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 446 Joined: 5 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Din fericire pentru cei care vin pe autostrada traficul greu va avea alte rute ocolitoare decat cea prin orasul Cernavoda. Cred ca se se pierde acolo se va castiga dupa pt. ca nu mai sunt camioane.
|
--------------------
Dacia Logan
MCV 1.5 DCI 70CP
2007 Laureate + ABS
- B
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Traficul usor cred ca se v-a muta prin oras (Cernavoda) dar vara cum era aglomeratie acum cred ca va fi dezastru.
|
--------------------
-
-
-
|
|
CataT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.089 Joined: 19 April 07 From: C o n s t a n t a ![]() |
Rute ocolitoare
Trafic ușor: București – A2 – DJ 223C (breteaua Cernavodă – DN 22C) – municipiul Cernavodă – DN 22C – Constanța; ecluza_pod.jpg ( Size: 122.64k ) Number of downloads: 1653 Trafic greu: ruta 1 București – DN 2 – Urziceni – DN 2A – Giurgeni – Constanța; ruta 2 București – A2 – Drajna – DN 21 – Slobozia – DN 2A – Giurgeni – Constanța (250 km); ruta 3 București – Fetești (A2) – Gura Ialomiței (3B) – Constanța (2A). |
--------------------
Renault
Megane 2
2007 / 1.6 16V
|
|
Thor1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 7 April 04 From: In front of the computer ![]() |
Cine a facut traseul ala o sa aiba o supriza.
![]() |
--------------------
Mazda
6
2017 Judge me all u want. Just keep the verdict to yourself!
|
|
fnp |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 446 Joined: 5 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Care?
|
--------------------
Dacia Logan
MCV 1.5 DCI 70CP
2007 Laureate + ABS
- B
|
|
para06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 898 Joined: 14 March 10 From: CONSTANTA ![]() |
Sunt niste "Dealuri"
![]() |
--------------------
DACIA
SOLENZA
2003
- CT92PAR
|
|
Thor1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 7 April 04 From: In front of the computer ![]() |
Lasa dealul, problema e cu 'virati brusc la dreapta' sub pod - vedeti in atasament traseul cu verde din dreapta jos.
'Intersectia' aia e de fapt un pod si daca vrei sa ajungi in Cernavoda trebuie sa te incadrezi la intersectia aia sa faci stanga. Attached thumbnail(s) ecluza_pod.jpg ( Size: 55.52k ) Number of downloads: 1726 |
--------------------
Mazda
6
2017 Judge me all u want. Just keep the verdict to yourself!
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Eu vara folosesc mereu ruta Cernavoda - Seimeni - Silistea - Tortoman - Medgidia. E mereu liber.
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
fnp |
![]()
|
QUOTE(Thor1983 @ 11 Jan 2011, 15:21) Lasa dealul, problema e cu 'virati brusc la dreapta' sub pod - vedeti in atasament traseul cu verde din dreapta jos. 'Intersectia' aia e de fapt un pod si daca vrei sa ajungi in Cernavoda trebuie sa te incadrezi la intersectia aia sa faci stanga. Pai acum nu te mai incadrezi nicium ca nu mai vine nimeni din dreapta (nici nu se duce ![]() ![]() Cu aceasta ocazie puteti vizita si maretul obiectiv Centrala Nucleara ![]() 12 Jan 2011, 13:02: QUOTE(MuciX @ 11 Jan 2011, 15:27) Nu mai zice ca afla toti! Asta vara era ca pe Magheru. Acum 4 ani daca vedeam 10 masini era "varf de trafic". This post has been edited by fnp: 12 Jan 2011, 13:02 |
--------------------
Dacia Logan
MCV 1.5 DCI 70CP
2007 Laureate + ABS
- B
|
|
Marian66 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.524 Joined: 27 January 09 From: Bucuresti, Pantelimon ![]() |
pt temerari mai e si varianta bucuresti-calarasi-bac peste dunare-silistra-adamclisi-basarabi
![]() evident, daca ai chef si de plimbare |
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Marian66 @ 13 Jan 2011, 04:55) \de ce pentru "temerari"? daca ai treaba in sudul litoralului este chiar mai avanatajoasa (ca si timp) decat variantele care te obliga sa tranzitezi Constanta. Nu prea inteleg de ce discutam de tranzitarea orasului Cernavoda? priviti orice harta http://constanta-harta.ro/harta-ro-Constan..._Constanta.html .... daca tot trebuie sa traversez Dunarea pe la Harsova atunci o sa tin in continuare E60-ul (DN2A) si eventula fac jonctiunea pe la Nicolae Balcescu sau Lumina cu DN22C, nu vad de ce as ocoli prin Cernavoda. |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Cum taxa de tranzitare a orasului Cernavoda va fi de 30 de lei o sa prefer ruta pe Harsova .De ce sa platesc in plus pentru a "circula" bara la bara .
|
--------------------
-
-
-
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
Asta de unde ai scos-o?
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
Marian66 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.524 Joined: 27 January 09 From: Bucuresti, Pantelimon ![]() |
QUOTE(tarzy @ 13 Jan 2011, 08:52) de ce pentru "temerari"? daca ai treaba in sudul litoralului este chiar mai avanatajoasa (ca si timp) decat variantele care te obliga sa tranzitezi Constanta. eu numai pe acolo o sa o iau daca e si asfaltul cat de cat ok, sa mai vad si eu ceva pe drum. am zis pt temerari pt ca am observat reactiile prietenilor cand le-am zis de varianta asta ![]() |
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
Mircea08 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 1 September 08 ![]() |
Saptamana trecuta am trecut prin Cernavoda in drum spre Constanta (plecat din Bucuresti). Nu e chiar asa rau. Practic se ocoleste prin pentru a se evita podul aflat in reparatie. In 10 minute ai scapat. (nu stiu daca timpul este valabil si in week-end). Partea nasoala este Constanta, unde eu am prins reparatii ale drumului.... Pentru litoralul bulgaresc recomand iesirea din Giurgiu (din proprie experienta).
|
--------------------
Renault
Symbol
2008, dci, 85 CP Drive safe!
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
Si in uichend se merge la fel de usor...ai un singur semafor si drum cam valurit....
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Batrânul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.463 Joined: 22 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Și eu am trecut pe acolo, în weekendul 28-29 mai, și se circula destul de bine(adică fără aglomerări). Să vedem cum va fi în plin sezon...
|
--------------------
Renault
Clio IV
2015 / Life 1.2 16V Ex Dacia 1300 (1975), Oltcit (1984), Dacia 1310 (1996), SuperNova (2001), R. Symbol (2007)
Cine nu are batrani sa-si cumpere... Astept oferte... |
|
radus |
![]()
|
![]() -Membru cu atributii....- Group: Members Posts: 102 Joined: 16 August 05 From: Jidvei ![]() |
|
--------------------
dacia
logan
Laureat,2005
- AB xx RMS
|
|
Batrânul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.463 Joined: 22 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu, numai de certificatul de botez...
![]() Ce pasaport domnule, că doar nu ieși din țară? Marian66 a scris greșit: „bucuresti-calarasi-bac peste dunare-silistra-adamclisi-basarabi”. După trecere Dunării cu bacul nu se intră în Silistra, ci șoseaua (DN3) merge în continuare pe teritoriul României spre Adamclisi. This post has been edited by Batrânul: 4 Jul 2011, 12:47 |
--------------------
Renault
Clio IV
2015 / Life 1.2 16V Ex Dacia 1300 (1975), Oltcit (1984), Dacia 1310 (1996), SuperNova (2001), R. Symbol (2007)
Cine nu are batrani sa-si cumpere... Astept oferte... |
|
Adisor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 307 Joined: 5 January 07 From: TARGOVISTE ![]() |
Cat e de trecut Dunarea cu bacul ?
Si cam cat dureaza ?Este un oror de functionare ,ceva ? |
--------------------
R5 CAMPUS 1.1
OPEL ASTRA 2.0
89 / 00
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
dureaza cam 30min si daca bacu a plecat inainte sa te urci astepti cam o ora.
pt automobile taxa este de 35lei. |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Adisor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 307 Joined: 5 January 07 From: TARGOVISTE ![]() |
Multumesc !
E chiar ok . Acum ar mai fi o problema : drumul spre litoral prin Adamclisi urca spre Basarabi si apoi Constanta ( zona pe care as dori s-o evit ) , alternativa fiid Cobadin - Mereni - Topraisat - Tuzla , dar "domnisoara" Ioana spune ca drumul este secundar (neasfaltat ? ) ... Poate cineva sa-mi spuna starea acestui traseu ? |
--------------------
R5 CAMPUS 1.1
OPEL ASTRA 2.0
89 / 00
|
|
murfi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 668 Joined: 31 May 04 ![]() |
ieri ziceau la protv ca pana pe 31 iulie dau drumul la centura constantei.
O fi adevarat? |
-------------------- |
|
ursul-alb |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 585 Joined: 16 October 04 From: Iasi ![]() |
As completa ca la inceputul lui iunie erau 3 bacuri (care merg in circuit); cand am traversat eu unul avea o problema, deci mergeau doar doua. Distanta intre doua plecari dintr-un punct era de sub 30 minute; la doua bacuri asta inseamna ca traversarea dura cam 20 min iar incarcarile/descarcarile cam 10 min.
Pentru cei din alta parte decat Dobrogea trecerea de la Calarasi mi se pare cea mai buna solutie; numai cand imi aduc aminte santurile de pe podul de la Giurgiu... |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 egee
- IS XX xxx
|
|
murfi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 668 Joined: 31 May 04 ![]() |
ce treaba are podul de la giurgiu cu Bucuresti->Constanta?
|
-------------------- |
|
CataT |
![]()
|
@Adisor, cunosc foarte bine zona, o fregventez aproape zilnic, Cobadin - Mereni - Topraisar este chiar foarte asfaltat de Udrea cu bani europeni, ai sa fi surprins drumul este ca-n palma doar ca sunt ceva curbe.
Pentru o lamurire cat mai buna a tuturor, am editat harta de mai jos. Folositi numai ruta marcata cu sageata verde, daca nu va pasa de masina puteti folosi si rutele marcate cu rosu. O seara buna! This post has been edited by CataT: 11 Jul 2011, 17:21 Attached thumbnail(s) 1.jpg ( Size: 82.6k ) Number of downloads: 654 |
--------------------
Renault
Megane 2
2007 / 1.6 16V
|
|
Adisor |
![]()
|
multumesc pentru informatii
|
--------------------
R5 CAMPUS 1.1
OPEL ASTRA 2.0
89 / 00
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st May 2025 - 00:39 |