[VAND] Frigider mic ARCTIC si TV NEI, Second - Hand
![]() ![]() ![]() |
[VAND] Frigider mic ARCTIC si TV NEI, Second - Hand
XMihai |
![]()
|
||
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
|
|||
andreiask |
![]()
|
Disc-Jockey Group: Members Posts: 1.237 Joined: 22 April 09 From: Bucuresti ![]() |
Da. UP !
<span class='edit'>9 Oct 2011, 12:05:</span> QUOTE(XMihai @ 9 Oct 2011, 10:55) Din cartierul Tei , zona Obor aproximativ. Are 3 rafturi cu mai multe pozitii de inaltime , lada de legume . Repet , singurul defect este garnitura usii care este rupta , a trecut timpul peste ea ,si usa de la congelator care nu prea mai sta pe pozitie , in rest , motorul , becul , termostatul , totul functioneaza impecabil ! Raceste de nu are treaba! This post has been edited by andreiask: 9 Oct 2011, 11:29 |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala
|
|
adeeenaaa |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 9 October 11 ![]() |
andreiask, as fi interesata de acest frigider. din pacate, nu iti pot trimite mesaj privat. imi poti lasa pe privat o adresa de mail unde poti fi contactat?
|
--------------------
nu am
nu am
nu am
- nu am
|
|
andreiask |
![]()
|
Disc-Jockey Group: Members Posts: 1.237 Joined: 22 April 09 From: Bucuresti ![]() |
adeeenaaa ai PM !
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala
|
|
andreiask |
![]()
|
UP !
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala
|
|
andreiask |
![]()
|
UP !
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 03:34 |