Sa-mi prezint iubita...
![]() ![]() ![]() |
Sa-mi prezint iubita...
lar |
![]()
|
||
![]() Agent Smith Group: Members Posts: 456 Joined: 27 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Seat
Leon
1P 2009 Sport Pack
- B xx xxx Curiozitatea omoara pisica !
|
|||
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Scuze .. nu am stiut ca are si computer de bord
![]() |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
lar |
![]()
|
![]() Agent Smith Group: Members Posts: 456 Joined: 27 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Felicitari si lui Liviu pentru achizitie, e o varianta puternica inteleg. S-o stapanesti sanatos !
![]() |
--------------------
Seat
Leon
1P 2009 Sport Pack
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Liviu, daca nu sunt indiscret. Ce motor ai 1.9dCi-120Cp? Si cat a costat minunatia ta???
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Modelul exact este scris sub avatar .. dar na ... nu se poate si cu sunet
![]() Pretul exact a fost 15214 EUR cu toate taxele incluse. Asta inseamna modelul de baza, Estate confort expression 1.6 16V (115 CP) cu optiuni: climatronic, esp si scaune incalzite. |
--------------------
.
.
|
|
lar |
![]()
|
Foarte bun pretul tinand cont ca e TTI.
|
--------------------
Seat
Leon
1P 2009 Sport Pack
|
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Mda frumos ...... BAAAAAAAaa voi astia cu masini misto ..... aveti grija ca ma oftic .......
![]() ![]() ![]() Aaaaa si o sa-l chem si pe tata cu masina lui "de epoca" Dacia 1300 luata din 1980 ca sa va dea clasa.... Asta pentru ca nu pot pune solnita mea pentru ca este muuuuultttt sub toate cele mentionate mai sus (inclusiv ale voastre) ..... Hai sa le conduce-ti cu placere si fara evenimente .... sa fiti sanatosi Si nu mai enervati lumea .... daaaaaaaa? ![]() |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
kukuruz |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 127 Joined: 4 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Felicitari, si tie, Liviu, pentru achizitie, s-o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea. De El, adica
![]() Versiunea Estate este reusita la Megane, imi place mai mult decat Sedan sau Hatchback. Ce lungime are masina? Vad ca nu ai pus senzori de parcare, cum ti se pare parcarea cu spatele? |
-------------------- |
|
Liviu |
![]()
|
Merci de urari ..
Parcarea cu spatele este .. cum sa zic .. mult mai usoara ca la supernova ![]() Faptul ca luneta este in capatul masinii iti da un indiciu foarte clar cat de apropae esti de perete/gard/copac/etc. Initial ma gandeam sa imi cumpar din carrefour un set de senzori de parcare dar am renuntat la idee ![]() |
--------------------
.
.
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Eventual poti cumpara o chestie ca un fel de autocolant ca o lentila care pus pe luneta in partea de jos iti permite sa vezi si daca vreun drac de copil sta ghemuit in spatele masinii, daca e vreun stalpisor alea alea..
Sau pardon,,,Master Liviu isi pune webcam.. |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
S-o conduci sanatos Liviu si afra incidente. eu credeam ca ceva in jur de 17000-18000E. Apropo, masina e facuta in Spania, sau tot la turci??
This post has been edited by St: 5 Jul 2005, 12:17 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
la turci, la turci;
de aia este si asa ieftina ![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Din cate stiu eu, Estate-ul e facut in Spania, Hatch-ul in Franta si Sedanul la turcaleti.
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
La spanioli SIGUR!
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
acum ce sa zica si Liviu saracu'
![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Liviu, verifica-ti scaunul daca e facuta la turci! Ca nu stii ce poate sa te mangaie pe-acolo!
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
E facuta in Spania, ca venea un miros de capsuni de nu's unde...
![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 01:28 |