Sa-mi prezint iubita...
![]() ![]() ![]() |
Sa-mi prezint iubita...
costi |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DSN/SLZ
|
|||
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(costi @ 30 Jun 2005, 19:08) De ce te-ai mai chinuit sa stergi numerele ca tot sint provizorii. Pai nu s-a chinuit prea tare... B 020502, eu asta vad in poza, doar daca n-o fi suprapus alte placute peste alea originale, iar punctuletele albe sa le fi pus la deruta ![]() @lexy: S-o stapanesti sanatoasa. |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
S-o stapinesti sanatoasa si fara incidente !!!!!
|
--------------------
x
x
- x
|
|
kukuruz |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 127 Joined: 4 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Bravo, felicitari!
Wow, hatchback face-lift 2004 (farurile alea "lacrima" totally kick ass!), made in UK, 1.6 VVT-i (Variable Valve Timing intelligent!!), 110CP@6000rpm, cuplu 150Nm@4800rpm, urban/9.0 extraurban/5.9 mixt/7.0 ...aah, si culoarea aia bleu-ciel... absolut to_ta_la! Plus revizii gratuite (incl. consumabile) timp de 3 ani cat tine garantia! ...si nu costa decat 2 x logan... |
-------------------- |
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
QUOTE Sa-mi prezint iubita... Si eu care ma pregateam pentru un topic xxx ![]() ![]() ![]() Felicitari si cat mai putine vizite in service ... sau cum se zice acuma: garaj de piatra! ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
inca o data se verifica sloganul "la asa ga__ca asa masinica"
![]() bravo lexy foarte bună alegerea ![]() |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
![]() ..deci nr meu de telefon e 072...PM... |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
Rigor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 206 Joined: 11 December 03 From: Iasi ![]() |
Ma simt onorat sa atest o asemenea iubire de mare. Voi povesti si nepotilor cum v-ati gasit voi doi. Va urez sa aveti parte numai de cifre octanice mari.
Later edit: i-am aratat Loganului meu o poza si a spus ca se duce la sala, poate ai mai scade garda la sol, si mi-a promis ca nu mananca mai mult de 6-7 la suta ca are fundu prea mare. Nu am scapat pana nu i-am promis ca il duc la un face-lift si dupa aia sa il prezint la Corolla ta. This post has been edited by calmar: 1 Jul 2005, 10:48 |
--------------------
ZKR
Preferat
- IS-01
|
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
uaaaaauuuuuuuu super !!!! Sa va iubiti sanatosi pana la adanci batraneti !!! La cat mai multe iubiri de astea.....
Daca nu sunt indiscret .... cat te-a costat .... tot ? |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
MAS |
![]()
|
![]() Le Bubulateur Group: Members Posts: 205 Joined: 23 August 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Lexy @ 1 Jul 2005, 07:28) ![]() Mai baieti casatoriti si la casa voastra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() @mas: depinde cati bavarezi ai tu ![]() ![]() ..oricum azi dimineata am "zburat" pe langa un taximetrist care deh a vazut blonda la volan si a zis ca-i merge ![]() ![]() ![]() Eu nu is casatorit, si nu is la casa mea ![]() N-am prea multi bavarezi... doar unul care are vreo 150 de caluti ![]() Deci? Ce zici? Le dam intalnire calutilor la un picnic, ca sa-i lasam sa zburde pe miriste? ![]() |
--------------------
scandura
cu rulmenti
noua, din 2000
- B-02/36-MAS B222BIP Daaati si mie minus la reputatie. 'dea D-zeu sanatate!
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
bey inchideti topicul ca s-a ridicat testosternul in astia mici !
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Da ce esti invidios ca tu esti mare si nu se mai ridica?
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
costi |
![]()
|
nu ca eu m-am operat si acum am trecut pe foliculina !!!
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
MAS |
![]()
|
![]() Le Bubulateur Group: Members Posts: 205 Joined: 23 August 03 From: Bucuresti ![]() |
Hihihihi Costi se ofticaaaaaaaaaaaaaaaa
Joaca tenis si o sa creasca testosteronu' si la tine :PPPPPP |
--------------------
scandura
cu rulmenti
noua, din 2000
|
|
costi |
![]()
|
Nu mai, testosteronul e una si aia care "isi mareste dimensiunile de doua ori" - tenisul - e alta !!
This post has been edited by costi: 1 Jul 2005, 11:08 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
costi |
![]()
|
da si sa vezi ce warn ne luam din cauza ta;
'ar Corolla sa-ti fie !! |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
lexy, s-o stapanesti sanatoasa. :un pic invidios:
QUOTE(calmar @ 1 Jul 2005, 10:44) Ma simt onorat sa atest o asemenea iubire de mare. iubire de mare? ce frumos... This post has been edited by Lolek: 1 Jul 2005, 11:12 |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
Ake |
![]()
|
Lexicut, 'ai zi... n-ai nevoie de v'un detaliu, ceva?
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
MAS |
![]()
|
QUOTE(costi @ 1 Jul 2005, 11:07) Nu mai, testosteronul e una si aia care "isi mareste dimensiunile de doua ori" - tenisul - e alta !! Domnu!!! Datorita testosteronului ai dimensiunile care le ai la.....xxxxx.... da? O sa vezi ca la batranete, cand mai scade nivelul testosteronului, o sa se faca si ea mai mica |
--------------------
scandura
cu rulmenti
noua, din 2000
|
|
FLEX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 570 Joined: 14 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Daewoo Matiz
Fiat 600D "Inainte de a cumpara sau utiliza un produs cititi cu atentie instructiunile de utilizare"
|
|
kukuruz |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 127 Joined: 4 June 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Lolek @ 1 Jul 2005, 12:10) iubire de mare? ce frumos... Right! Daca tot suntem la momentul poetic, si la momentul Corolla, ce poate fi mai de vis decat trimiterea la Lucian Blaga si la a sa corola de minuni a lumii Eu nu strivesc corola de minuni a lumii si nu ucid cu mintea tainele, ce le-ntâlnesc, în calea mea [...] ![]() On Topic: Hei, cu logan s-a scris vreo poezioara, ceva, pana-n prezent? ![]() |
-------------------- |
|
costi |
![]()
|
da a fost un topic cu propuneri de reclame la Logan; erau citeva tari;
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
Nah ca am transformat topicul intr-unul xxxx
![]() ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
MAS |
![]()
|
Suntem niste perversi
![]() |
--------------------
scandura
cu rulmenti
noua, din 2000
|
|
costi |
![]()
|
nu-i adevarat tocmai incepeam "momentul poetic"
"De un timp mergind pe strada De departe vezi mai frate Zdranganing usor, agale Dulapuri cu patru roate" |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
evident ca DA - un Logan pe o Corolla intr-o parcare - clar asta e un XXX hard ...
|
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Ake @ 1 Jul 2005, 11:27) looool Ake...Vezi mai cum e viata?Nu se stie de unde sare Corolla ![]() ![]() @kukuruz...misto Si mai baieti lasati-mi Corolla in pace ca ea este o domnisoara cuminte si stilata si n-o s-o vedeti niciodata in parcare peste un logan...sau sub ![]() ![]() |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Hmmm .. trebuia sa ma apuc si eu sa fac un topic concurent ... dar nu cred ca iesea ce-i aici
![]() |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
CosminM |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 156 Joined: 24 January 05 From: Sibiu ![]() |
Pai io stiam ca japonezele merg in spate nu in fata
![]() ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4
- SB....... În momentele dificile ale vieții trebuie să ridici capul, să scoți pieptul în față și să spui cu hotărâre: "Acuma chiar că am pus-o!"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 01:23 |