Trebuie sa aduc o soba de la Deva
![]() ![]() ![]() |
Trebuie sa aduc o soba de la Deva
tribunul |
![]()
|
||
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
||
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|||
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(Marty @ 24 Aug 2011, 06:55) ! Asta-n conditiile in care pentru transportul cu duba se cere cam 0.65 lei/km, dar poti negocia si mai jos. Cat ma? ![]() ![]() Ia el 1000 de lei la transportul unei teracote din parti. Daca-i ramane sa-si ia un chil de usturoi de acolo, tot se duce. La pariu? O teracota cu tot tacamul n-o sa-i incapa niciodata in masina. Iar daca-i incape, acolo ramane troaca. Io am umplut cu o chestie d-asta o skoda d-aia "o mie de belele" si o remorca atasata. This post has been edited by Victoras2001: 24 Aug 2011, 16:55 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
mai bine imprumuta, inchiriaza o remorcuta.....
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Taci ca e in stare s-o lege cu sfoara de puntea spate pentru 2 chile de usturoi.
This post has been edited by Victoras2001: 24 Aug 2011, 16:56 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Doar pe kmp e atât. La deal e mai scump și la vale mai ieftin.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
O soba de teracota buna si cu valoare estetica costa freo 10 milioane de alea vechi si trage minimum 400de kile la cantar fara argila, nisip ,etc.
Una din aia vintage cum am io pe-acas ramasa de la imperialistii straini face cat o masina sh si avand zona focarului din fonta are freo 500-600 de kile. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Victoras2001 |
![]()
|
Una din ziua de azi e vreo 7 mil in magazin. Io i-am dat-o gratis lu' matusi-mea.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Are maica-mea de vanzare una pe la 600 de ron are 3 ani vechime,e grea ca dracu'(bun,eu o pot misca ca-s tare!),sa nu ma penalizati ca n-o pun la bursa,pun si poza,na! cam asa e:
Attached thumbnail(s) soba.jpg ( Size: 12.75k ) Number of downloads: 369 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Ala-i spohert din ala mai bengos
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Spohert clar!Da' bun!
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
bion |
![]()
|
Ii cu lut sau cu samota pe dinlauntru?Duba ii de pleu sau de fonta?
This post has been edited by bion: 24 Aug 2011, 17:45 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
daniM |
![]()
|
Cred ca-i cu samota,e luata montata gata de la Diamant,ai mei isi baga centrala pe lemne de aia o dau,nu scapa nici un firicel de fum;cuptorul ei nu a fost folosit niciodata.
This post has been edited by daniM: 24 Aug 2011, 17:50 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
bion |
![]()
|
Iarna stai seara langa ea bei crampa si manci scrijele.
![]() Mosu de Arad; Sad cu matza sura-n poala Cucaind langa spohert, Capu-i plin s-uiaga-i goala Origine e din dialectele din sudul A si Slovenia unde se numeste Sporherd This post has been edited by bion: 24 Aug 2011, 18:02 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
daniM |
![]()
|
Ce dracu's alea?Crampa stiu ce-i ,dar nu-i de mancat
This post has been edited by daniM: 24 Aug 2011, 17:57 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
nenea bioane, te rog io frumos, sa dai si traducerea.....is soldovean bleg si nu stiu din astea
![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
b-73-zdv |
![]()
|
![]() doar eu si solnita mea Group: Members Posts: 124 Joined: 20 December 09 From: capitala ![]() |
este in bucuresti un magazin care vinde sobe de macon, pe str. inclinata, sector 5, Rromania
|
--------------------
dacia
solenza confort
2004
- B-666-RAI Apara-ma Doamne de prieteni, ca de dusmani ma apar singur
|
|
bion |
![]()
|
Tocma ca esti moldovian ar trebui sa cunosti scrijelele. Sunt un fel de chipsuri de casa.Stai langa spohert bei crampa( rachie fiarta cu zahar si alte mirodenii-se bea cu masura adeca cate un polonic) si in timpul ala tai rondele de cartofi pe care le arunci pe plita incinsa si mai arunci cate un praf de sare pe ele. In varianta traditionala tre sa ai un pahar cu apa cu sare, iei o gura si o scuipi pe plita
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
kato |
![]()
|
QUOTE(bion @ 24 Aug 2011, 19:08) Tocma ca esti moldovian ar trebui sa cunosti scrijelele. Sunt un fel de chipsuri de casa.Stai langa spohert bei crampa( rachie fiarta cu zahar si alte mirodenii-se bea cu masura adeca cate un polonic) si in timpul ala tai rondele de cartofi pe care le arunci pe plita incinsa si mai arunci cate un praf de sare pe ele. In varianta traditionala tre sa ai un pahar cu apa cu sare, iei o gura si o scuipi pe plita ![]() nenea bioane, ce vrei, copchil crescut la oras........pana si bunicii era din oras ![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
daniM |
![]()
|
Alea-s regionalisme ,ce vrei!Asa i-am zis si eu matusi-mii din Lancram,langaAlba,"da si tu mișpaisu' ala incoa",si m-am trezit cu macrameu' de pe biblioteca in mana
This post has been edited by daniM: 24 Aug 2011, 18:15 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
bion |
![]()
|
Io-s a treia generatie in surtuc si pantofi dar am fost curios sa cunosc frumustile patriei si traditiile stramosesti
![]() Revenind la soba lu` dom dijinte. Sa cari asa ceva de la Deva se merita numai daca e un vintage din ala facut de nu-s care meserias de-acu 200 de ani sau i samota e din pachete cu heroina ![]() This post has been edited by bion: 24 Aug 2011, 18:23 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
kato |
![]()
|
io recuperez acu nenea.........socri is de la tara
![]() ![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
bion |
![]()
|
Cea mai faina e cand or sa te roage sa scoti hreanu si mararu din gradina
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
QUOTE(bion @ 24 Aug 2011, 18:08) Tocma ca esti moldovian ar trebui sa cunosti scrijelele. Sunt un fel de chipsuri de casa.Stai langa spohert bei crampa( rachie fiarta cu zahar si alte mirodenii-se bea cu masura adeca cate un polonic) si in timpul ala tai rondele de cartofi pe care le arunci pe plita incinsa si mai arunci cate un praf de sare pe ele. In varianta traditionala tre sa ai un pahar cu apa cu sare, iei o gura si o scuipi pe plita ![]() scrijelele.... alea is singurul lucru de care nu m-am putut satura vreodata ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.012 Joined: 23 July 09 ![]() |
Intrebarea pertinenta este: nu se cocoseaza Solenza de la soba aia? Cate kile are? Mai bine imprumuta o remorca.
|
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Nu se cocoseaza ca la cat de groasa e tabla trece direct prin "podea" soba.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
zdai sama ce incalzire o sa aiba in masina?
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
daniM |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
Eu am incarcat la viata mea cateva teracote, in perioadele in care il mai ajutam pe unchi-meu sa incarce 1307-le. In ala intrau vreo doua lejer doar in bena, plus caramizile de rigoare, deci mi-e greu sa cred ca in Solenza nu va intra una, cu tot ce trebuie. Mai nasol cu pusul de randuri unul peste altul decat in camioneta, da' ma rog, cred ca te descurci.
Cu niste obloane si bagat caramizi in loc de banchete parca lua si cate cinci bucati in 1307, in vremurile bune. A bagat vreo 350.000km cu trocariciu' ala intre Medgidia si Domnesti in vreo 6 ani. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 06:00 |