Trebuie sa aduc o soba de la Deva
![]() ![]() ![]() |
Trebuie sa aduc o soba de la Deva
Merced |
![]()
|
||
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|||
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
trebuie sa zugraveasca sala de clasa
![]() |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
La ce parere mi-am facut eu de domn' profesor citind pe aici, cred ca s-a dus la scoala doar ca sa fure lavabilu.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
si daca e posibil, sa mai calce vreo 2 3 caini in drum, doar pentru distractie..........
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.012 Joined: 23 July 09 ![]() |
![]() Roflmao-ZAUR. |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
reia postarile lui si ai sa gasesti raspunsul la intrebare
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
andreiutzu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 530 Joined: 23 March 07 ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate
2009
- DJ-04-ANN
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
mi-ai luat gindul din cap: chiar ma gindeam sa vad daca a reusit sa aduca soba aia buclucasa de la Deva...
This post has been edited by george_scala_2004: 15 Sep 2011, 07:03 |
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(Filip @ 4 Sep 2011, 11:46) ![]() Roflmao-ZAUR. Nu stiu, anul acesta am iesit din comisia de la bacalaureat. Eu unul mi-am facut datoria fata de elevi, am respectat planificarile si programa scolare. Elevii mei au promovat la franceza. De restul nu ma mai intereseaza. ![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Nu conteaza ca nu stiu cat face unu si cu altu si cu trei legat de patru... important e ca stiu sa cerseasca in limba franceza.
Viitor de aur, tara noastra are.... Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
cata manie proletara pe aci...
in fapt, e corect: neinvatandu-i franceza, sistemul de invatamant ar preveni acest fenomen si toti cetatenii elevi absolventi ar ajunge stalpi de nadejde ai societatii, fierari-betonisti, sculeri, borverchisti si ceasornicari (meserie frumoasa si curata), oameni saraci dar mandri, ca dacu' de pe spatele lu' skija. dragoshelu', esti di_vina. |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
QUOTE Nu conteaza ca nu stiu cat face unu si cu altu si cu trei legat de patru... important e ca stiu sa cerseasca in limba franceza. Viitor de aur, tara noastra are.... Suma respectelor, Alydor Normal: O fata de 14 ani din Roman a devenit mama pentru a doua oara pentru necunoscatori: in vechea cetate a Romanului exista o populatie mai "bronzata" iar "eroina" de mai sus face parte din aceasta... probabil ca pina in 30 de ani va fi, deja, bunicuta... This post has been edited by george_scala_2004: 15 Sep 2011, 07:06 |
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|
Filip |
![]()
|
Eh, nu fiti rau, domnul Alydor, limba franceza este frumoasa.
![]() Domnule Dragoselu, bagati-va pe meditatii, e pacat. Un om trebuie sa scoata bani folosind cunostintele acumulate. Vorbesc fara nici o urma de ironie. Sincer. ![]() |
--------------------
Renault
|
|
Alydor |
![]()
|
asa... da-o dracu de scoala, nu ii invata nimic acolo daca vor sa invete sa scoata banu'. Poa sa stie franceza la perfection da' daca nu face meditatii sa nu ia nota de trecere... Mama lor de pramatii...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Alydor |
![]()
|
Io nu m-am prins.. sunt doi Han Solo? e un HanSolo si un Han Solo....
![]() Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Filip |
![]()
|
Domnule Alydor, circulatia banului intr-o societate, este vitala precum circulatia sangelui intr-un organism. Daca n-ai circulatie, tesutul se necrozeaza. E de vina cu ceva Dragoselu ca salariile sunt mizerabile? M I Z E R A B I L E.
Si meditatiile in privat nu trebuie sa excluda competenta la orele de scoala. Nici nu trebuie sa-si formeze clientela de la scoala la care preda. Poate sunt oameni care urmeaza sa se stabileasca in Franta, cu serviciul, chestii d-astea, eu nu ma gandeam la meschinarii de genul celor enumerate mai sus, pentru ca nici eu nu sunt de acord cu asa ceva. |
--------------------
Renault
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
E un Han Solo in fiecare dintre noi...
trebuie doar sa-ti deschizi sufletul si sa intri in contact cu el... |
--------------------
White Star
Titanic
|
Alydor |
![]()
|
aha... un fel de Isus 2.0...
@filip. Tu ce crezi ca a inteles dom' profesor din toata chestia? QUOTE Domnule Dragoselu, bagati-va pe meditatii, e pacat. Un om trebuie sa scoata bani folosind cunostintele acumulate Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Filip |
![]()
|
"E un Han Solo in fiecare dintre noi..."
![]() @Domnul Alydor - ce sa zic, depinde de fibra lui morala. ![]() This post has been edited by Filip: 14 Sep 2011, 16:15 |
--------------------
Renault
|
|
Han Solo |
![]()
|
L-as defini mai degraba ca o combinatie intre Freddy Krueger si Lolita 18.1 (barely legal). cruzime si candoare, intelegi matale...
|
--------------------
White Star
Titanic
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Unii îl au pe Han Dycap în ei.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Han Solo |
![]()
|
ala e Han Solo 2.0
|
--------------------
White Star
Titanic
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
|
--------------------
*
*
*
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 05:54 |