Maternitati si medici gineco, in bucuresti
![]() ![]() ![]() |
Maternitati si medici gineco, in bucuresti
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Cel mai bine e natural, dar un doctor bun va decide cezariana in ultimul moment daca e necesara, functie de grutate, pozitie, cum e cordonul, etc.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
vedeti ma...de mici ne sta capul la pozitie....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Binenteles, si un doctor care la prima vizita a mamei la cateva saptamani e de acord cu cezariana(si nu exista motive pentru ea gen prima nastere prin cezariana, probleme cu inima, etc), nu e un doctor bun, si trebuie evitat.
This post has been edited by argon: 24 Aug 2011, 15:24 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
conteaza si cat de mare e copilul.... skija tu esti in dimensiuni normale sau esti la vreo 2,10si 200 kg?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
|
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
@b76bgaarh - check my nickname.. (daca e sa ne luam dupa asta e posibil sa iasa si printr-o carie...)
![]() |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
In momentul cand naste natural, organismul mamicii reactioneaza in mod natural intr-un anumit fel.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Uite si aici. Am inteles ca este foarte bine. Atat ca este mai departe de casa.
This post has been edited by cristio_79: 24 Aug 2011, 15:42 |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
bre skija...si ce daca te darama vantu... nu te laudai ca erai baschetbalist in hasdeu..... oi fi si tu un peter crouch autohton
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(Marty @ 24 Aug 2011, 15:56) Din punctu' meu de vedere, cel mai important beneficiu al nasterii prin cezariana e ca ramine doamna cu un diametru acceptabil dupa nastere. ![]() QUOTE(skija @ 24 Aug 2011, 16:05) QUOTE(Marty @ 24 Aug 2011, 16:06) ![]() ![]() ![]() Nu pot sa cred asa ceva. Baaa, o intreaba doctorul cum vrea s-o faca in momentul in care o coase. Mai larga, si mai larga, mai ingusta, s-o lase la fel. Io stiu ca ce e natural, de obicei, e cel mai ok. Dar cand va dati cu parerea atat de categoric, veniti si cu nsite statistici, ceva. Asa sunt mii de exemple de copii nascuti prin cezariana de 10 000 de ori mai destepti si mai sanatosi decat aia de s-au nascut normal. Tine de multi factori cum trebuie sa fie nasterea. Din cate stiam eu, in Romania cezariana e facuta numai daca considera medicul ca nu poate avea loc nasterea normal. Bine, tot in Romania, daca ai bani o sa considere cum vrei tu pana la urma. Personal nu am vazut un copil care sa fie afectat de cezariana, plus ca eu nu suport sa nasca aia pe viu. Bine, stiu. Epidurale, da nici alea nu-s bune, tra la la. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
10x, dar cautam Bucuresti... si mai ales MUNICIPAL sau FILANTROPIA... acolo ma cam intereseaza detalii si pareri
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Apropo, domnu Marty. Tu faceai scandal cand am vrut sa-ti pun o nastere pe viu?
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 24 Aug 2011, 16:51) Personal nu am vazut un copil care sa fie afectat de cezariana, plus ca eu nu suport sa nasca aia pe viu. Bine, stiu. Epidurale, da nici alea nu-s bune, tra la la. Poate sa aibe efecte indirecte, mama sa nu poate sa alapteze, copilul sa fie alimentat doar cu lapte praf, si sa vezi atunci ce repede si des o sa se imbolnaveasca (raceasca) boracul. This post has been edited by tribunul: 24 Aug 2011, 15:55 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Victoras2001 |
![]()
|
Skija, daca nasteau barbatii, pe topicul asta iesea cezariana cu 100% procent de cea mai buna si mai sanatoasa nastere.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
argon |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
QUOTE(tribunul @ 24 Aug 2011, 16:55) Poate sa aibe efecte indirecte, mama sa nu poate sa alapteze, copilul sa fie alimentat doar cu lapte praf, si sa vezi atunci ce repede si des o sa se imbolnaveasca (raceasca). Iti arat io nasteri normale si mama fara lapte. Pai scandurile alea care nasc normal de unde au lapte? Vrei sa ti-l arat pe fiul lu' var-mea? A dus-o masa la spital sub pretextul unui consult si s-a trezit cu cezariana. Fi-su a terminat Hasdeul printre primii, era cel mai bun din clasa lui, a luat la facultate fluierand si nici n-am auzit sa fie mai bolnav ca oricare dintre noi. Apoi iti arat la oligofreni si la raciti din aia nascuti normal... Daca-mi aratati o statistica oficiala, la nivel mondial, ma convingeti. Altfel n-o scoateti la cap cu mine. This post has been edited by Victoras2001: 24 Aug 2011, 16:05 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
tribunul |
![]()
|
...si apoi ai slabit.
Este ca asa a fost? |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
bey skija, cauta informatii pe forumuri dedicate, nu pe golania asta de cafenea dc.
giorgica s-a dat la fund, asa ca te ajut io ![]() forum.desprecopii.com ro-mamma.com mami.ro copilul.ro utilecopii.ro mamionline.info si un forum dedicat: www.sarcina-nasterea.ro/forum/ ne facem si noi useri daca te simti stingher p-acolo, np. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Co-rect. Da inainte sa iei decizia finala, vezi sa te convinga ca daca alegi cezariana o sa fie copilu' mai bolnav.
Si mai intreaba-i pe vitejii astia ce parere aveau daca era sa nasca ei. ![]() This post has been edited by Victoras2001: 24 Aug 2011, 16:18 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
kato |
![]()
|
parca vad ca apar pe acolo sora alcolia, metodia,,,,,,,,,,,
![]() ![]() ![]() This post has been edited by kato: 24 Aug 2011, 16:19 |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.074 Joined: 11 February 04 ![]() |
E vreun ginecolog obstetrician pe aici? Ca eu nu pot vorbi decat in calitate de tata. Decizia o ia mama impreuna cu doctorul pe baza situatiei: stare sanatate, dimensiuni canal, dimensiune copil, pozitie cordon ombilical, etc etc.
In mod normal o sa vrei si tu ca un om normal 2 copii cel mult. Uterul dnei Skija va rezista la doua extrageri prin taiere fara probleme. Al treilea nu se recomanda. Skija, cauta un doctor bun, daca vrei iti pot recomanda in privat pe cel cu care a nascut jumatea mea mai buna. Probleme au fost din cauza de materialul clientului. Important e ca acum si mama si copilul sunt bine, copilul are doi ani jumate, nu a avut nici o problema din cauza nasterii prin cezariana. Este un copil normal, raceste, face prostii, rade, se joaca, ii ceresc dinti, etc. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
tribunul |
![]()
|
Pana si Monica Columbeanu a nascut normal, si fitze mai mari ca in capul ei nu prea mai gasesti in alta parte.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
kato |
![]()
|
|
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
skija |
![]()
|
saru' mana Markose... acolo e domeniul nevestei... io vreau detalii de la voi, prietenii mei online, cei in care tastatura mea are incredere... Vorba aia.. n-am stat la scoala cat am stat pe Cafeneaua daciaclub...
Daca intru pe mamici.ro ajung sa ma uit la filme cu MILF-uri... mai bine aci si in plus.. cata incredere sa ai in femei? |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.074 Joined: 11 February 04 ![]() |
O sa te uiti la multe filme prono cu cei vrei tu spre sfarsitul sarcinii.
Ca nah, interdictie de dus spanu la fantana. This post has been edited by dizzy: 24 Aug 2011, 16:26 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
QUOTE(b76bgaarh @ 24 Aug 2011, 15:13) bre skija eu sunt nascut prin cezariana ... la cap nu stiu cat de retard sunt da pot sa iti spun ca sunt putin chior, am -1,50 cu cilindru de 0,5 la ambii ochi. Asta se mosteneste, si eu sunt nascut prin cezariana, am miopie, -3.50 la ambii ochi. Dar il mostenesc pe tata, el are -4 la ambii ochi. Mama vedea bine. Si mamei mele i-a fost frica sa ma aduca pe lume in mod natural. Dar ramane o cicatrice pe burta, cel putin asa era in `90. Se vedea daca te uitai un semn, de la cezariana. ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 21:06 |