am nevoie de ajutor, cancer...
![]() ![]() ![]() |
am nevoie de ajutor, cancer...
Garett |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|||
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.512 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
Citind povestea asternuta in aceasta carte, nu pot sa nu remarc similitudinile din povestea traita de catre unchiul meu, care a trecut aproape prin toate stadiile amintite de catre tine cu sotia ta. Optimismul si gandirea pozitiva pe intreaga perioada cat si psihicul tare existau si au existat pana in ultimul moment.
Ma bucur ca cineva a reusit sa sparga acest context si sa creioneze intreaga drama prin care trece intreaga familie si sa o faca cunoscuta. Asa cum s-a scris, sunt pline spitalele de asemenea drame. |
--------------------
R
M
8
- B
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Esti un om PUTERNIC, multumim pentru carte.
|
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
cnada |
![]()
|
![]() membru subiectiv Group: Members Posts: 409 Joined: 18 May 11 From: Vâlcea ![]() |
In urma lecturii acestei carti atat sotia cat si mama au hotarat sa-si faca acest test...
Condoleantele noastre!! This post has been edited by cnada: 9 Jan 2013, 10:13 |
--------------------
renault
megane 1 1.4 16v RXE + GPL
2000 "Nu te lasa biruit de rau,
ci biruieste raul prin bine" Rom. 12.21 |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Ma bucur.
Insa, nu ajunge sa-l faca, trebuie facut regulat. De curand in dosarul cu acte medicale am gasit o foaie de rezultate, uitasem de ea. Cu trei ani inainte de diagnosticare isi facuse o investigatie ginecologica si totul era OK... This post has been edited by radian: 9 Jan 2013, 10:50 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Stefan.A |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 21 June 04 ![]() |
http://www.aquariuspapers.com/astrology/20...st-century.html
E site-ul unui om care dupa mine merita citit iar acest articol aduce liniste celor care au pierdut pe cineva drag. condoleante. e un lucru nobil sa te inspiri din drama ta pt. a incerca sa previi dramele altora |
-------------------- |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Printre mailurile pe care le primesc, mai sunt si unele care mi se par utile; azi am primit o carte, destul de lunga; eu zic ca merita citita, sper sa nu se supere Adi ca o postez aici, mi se pare locul cel mai potrivit.
This post has been edited by maho: 14 Jan 2013, 15:01 Attached File(s) ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Despre chimioterapie, de la un medic român. Da de gandit serios.
|
--------------------
Dacia
1310
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Cam cati crezi ca vor avea curajul sa refuze chimioterapia si cobaltoterapia?
Din pacate oamenii cand aud de cancer intra-n vrie si n-au timp de asteptare. Merg la iradieri ca la Dumnezeu asteptand miracolul. Dar trebuie oferite alternativele. Pe care autorul afirmatiilor nu le spune.Dar probabil le stie. De exemplu sa nu consume deloc proteine stiindu-se ca celulele canceroase se hranesc cu proteine. Nu stiu cati bolnavi sunt instiintati despre asta. O colega de-a mea era ferm convinsa ca trebuie sa se hraneasca la greu pt refacerea organismului dupa sedinte.Plus vitamine si minerale. Sunt multe aspecte de luat in seama si de tinut cont in cancere. O logica trebuie sa fie daca ne gandim la fructele si legumele crescute-n draci prin zone cu radiatii puternice. Asa si tumora in loc sa scada creste. This post has been edited by iulia_boris: 11 Jun 2013, 14:30 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
iulia_boris |
![]()
|
Atunci ,de obicei,incep sa 'mearga' in paralel.
Ca pana atunci omul nu constientizeaza existenta lui Dumnezeu. Sau la unii.. |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
maho |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1310
|
iulia_boris |
![]()
|
Nu-mi pusesem ochelarii,de..
![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 12:43 |