Cateva probleme minore (pentru ITP).
![]() ![]() ![]() |
Cateva probleme minore (pentru ITP).
Alexio |
![]()
|
||
![]() Ciocolata mecanica! Group: Members Posts: 1.108 Joined: 7 December 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 Berlina
1998
|
|||
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Din ce spui, reiese ca ai un dezechilibru intre stanga si dreapta la franare; daca nu se incadreaza in limitele legale (nu mai stiu cat era, parca max. 20%), nu iei itp-ul. Exista riscul sa dai spaga si sa nu-l iei din prima, asa ca mai bine nu dai nimic prima oara, remediezi ce-ti constata grav (franele se pare), iar le revenire te orientezi...
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Alexio |
![]()
|
![]() Ciocolata mecanica! Group: Members Posts: 1.108 Joined: 7 December 08 ![]() |
Am inteles, sa vedem... Ideea este ca masina are frane, deci am baza maxima in ea.
|
--------------------
Dacia
1310 Berlina
1998
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
"Am frane" e una, "dezechilibru la franare" e alta.
Poate are nevoie de un pic de aerisire, sau poate cere alt set de placute. Sau poate e drumul inclinat putin aiurea pe unde ti se pare ca trage intr-o parte. E un loc in drumul spre casa unde imi face si mie la fel. In rest, pot frana fara sa tin mainile pe volan. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Alexio |
![]()
|
I-am facut franele, schimbat placute si gata. Schimbat un furtun de frana. Si gata!
A luat ITP-ul!!! |
--------------------
Dacia
1310 Berlina
1998
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 01:54 |